Danger Days

Den musiken jag kommer tipsa om är faktiskt My Chemical Romance nya album:

  • Danger Days: The true lives of  the fabulous killjoys
Det finns inte en enda låt där som är dålig så jag rekomenderar det starkt!!


30/11-10

Hey you guys!

Idag så har jag inte gjort så mycket faktiskt, börjat bli sjuk så orkar inte med så speciellt mycket. Gick hem vid halv tio imorse för att älsklingen skulle på en arbetsintervju, stolt över henne! När hon var klar så mötte jag upp henne och vi gick tillsammans hem till henne. När vi kom hem så kollade vi på film eller rättareasgt jag kollade på film och hon sov, ibland är det ju riktigt kul att kolla på film tillsammans men jag älskar henne ändå. Nu på kvällen så lagade vi mat tillsammans och det blev en massa gott :)
Igår var det som sagt våran halvårs dag och jag köpte en halvårs present till henne och det var ett armband från "Pearls for girls", hon fick välja ut det själv men då blev hon mest nöjd också hehe. Jag fick också present av henne och jag fick också "välja". Jag valde två t-shirtar men hon valde tryck och färg, är jätte glad över dom eftersom att jag älskar t-shirts och älskar henne.

Anledningen till att jag inte har hunnit blogga så mycket är för att det är en hel del på gång nu så jag måste lägga den mesta tiden där tyvärr, men jag ska försöka bli bättre på att blogga. Jag kommer ge er musik tips här direkt efter detta blogg inlägg.

Peace out så länge.

Ibland undrar man vad för värld man lever i !

Såg detta på facebook och tyckte att jag kunde lägga upp det här. Man pratar om skadestånd på vissa saker personer ha gjort när dom har begått brott, kolla då på det här och om ni inte tycker det är sjukt ja då vet inte jag hur ni tycker men jag tycker iaf det är helt galet:

Skadestånd för mordet på Engla: 75 000 kr
Skadestånd för våldtäkt mot 14-årig flicka: 50 000 kr
Skadestånd för Pirate Bay: 43 miljoner kr (?)

Helt sjukt!

6 Månader ♥

JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!!


Trött, bakfull och första advent

Hey you guys!

Det blev inget musik tips när jag hade lovat det för jag hade inte så mycket tillgänlighet till datan men det fixar sig. Igår så var jag på krogen med Niklas vilket var så jävla kul, en lätt värd kväll med mycket prat och skratt. Det blev en del dricka det blev det men båda var vid medvetandet och det här får vi ta och göra om snart igen! Idag däremot mår man inte lika bra är trött och bakfull, det är typ nu jag har börjat bli pigg resten av dagen har jag bara vart helt död verkligen.
Sen har jag också köpt alla julklappar som ska köpas så nu behöver jag inte oroa mig för det längre, har också köpt en halvårs present till älsklingen för att imorgon så firar vi 6 månader tillsammans ♥
Nu så ska jag bara fortsätta att ta det lungt känner att det kommer bli en tidig kväll ikväll!

Peace out, lillevän.


Staden

Hey you guys!

Om en stund så ska jag och älsklingen ta en vandring ner till staden för att kolla på lite fler julklappar, sen så ska jag också fixa en sak so blir min och älsklingens julklapp fast den kommer senare och jag berättar här för er sen vad det är. Vaknade faktiskt i god tid i dag vi gick upp klockan 9 och det första vi gjorde var att kolla ut genom fönstret och såg hur mycket snö det har kommit.
Vi gick upp och fick sällskap av hennes mamma som satt och drack kaffe med oss (mig) efter det så gick jag och älsklingen ut med hundarna i nästan en timmes tid så jag tycker vi har börjat skärpa oss med att sova bort hela dagarna och inte göra något, vi har också städat rummet så nu är det fin fint här :)
Jag bloggar sen igen!

Peace out, lillevän.

From you from me

Hey you guys!

Idag så har det nästan vart en hel dag på stan.
Eller rättaresagt dagen började med att jag fick ett sjuhelvetes jävla damp utbrott på att mina pengar inte hade kommit för att det var strul med datorerna tydligen, ibland blir man för arg asså. Men tillslut lugnade jag ner mig och sansade mig helt och hållet för att få upp humöret igen, allt löste sig och jag blev glad igen. Efter det så åt jag och älsklingen frukost och pratade, sen gick vi ut med hundarna i snövädret. Jag må säga att jag gillar snön lite trots allt för nu börjar man få den där julkänslan i kroppen heh :)
Sen vid tolv så gick Sofie och mötte sina kompisar och jag gick hem för att vänta på att Martin skulle sluta skolan, när han väl hade gjort det så gick vi ner på stan och tog en fika plus att vi pratade om en hel del viktiga saker som vi båda två vet om kommer bli a w e s o m e när det är klart! Efter att vi hade pratat och så gick jag och köpte julklapp till älsklingen och lillebrorsan och en halvårs present till älsklingen. För vet ni vad att på måndag firar vi ett halv år! :)
När allt det var fixat så mötte jag upp henne och vi gick hem till mig en stund, nu sitter vi hos henne och har kollat på robinsson tillsammans och spelat lite spel (jag vet att vi är lite nördar haha!!). Jag skulle ha träffat Erika idag men så blev det inte men vi ska planera in en annan dag istället.
Imorgon så kommer jag troligtvis lägga upp musik tips bara så ni vet.

Peace out, lillevän.


bara för att vi är snyggast!!

Nitendo DS

Hey you guys!

Jag kommer lägga upp musik tips här i veckan åt er, men ni får gärna ge mig lite tips också om ni har det.
Nu här ikväll så har jag, Carro, Kim och Älsklingen bakat dom fucking sötaste godisarna som finns och nu menar jag inte att dom är gulliga utan fruktansvärt söta fulla med socker så om man äter en så har man en socker kick i flera timmar!!! Strax så ska jag och älskligen lägga oss i sängen o nörda nintendo DS mario cart som vanligt. Imorgon ska jag göra en sak som kommer bli awsome här om ett tag vilket jag kommer berätta för er om lite mer en en månad och jag vet att ni står ut hehe.
Och idag är det även inge mindre än exat en månad kvar till julafton!!

Peace out, Lillevän


Snö, snö och ännu mer snö

Hey you guys!

Blir så trött på mig själv över att jag inte är så duktig på att uppdatera längre, men jag ska skärpa mig och nu menar jag det verkligen.
Igår så blev det upp tidigt för att älsklingen skulle gå till doktorn, så ut i blåsten och snön gick vi. Det tog oss runt 20 minuter att gå dit och vi trodde att det skulle vara fullt med folk för det brukar det oftast vara men nej då just den dagen så var det typ inga och besöket gick på 2 minuter efter det så var det bara att gå hem igen och det kändes lite meningslöst. Men när vi kom hem så åt vi frukost och sen gick vi ut med dogsen, på kvällen sen så kollade jag på fotboll med Kim medans Sofie och hennes syster kollade på Desperate Housewives vilket jag och Kim inte alls är intresserade av.
Och idag så blev det också en tidig morgon men inte för att vi skulle iväg utan för att jag blev väckt utav en skällande hund, så jag gick upp för att se vad han skällde på. Sen tog jag med båda hundarna in till rummet och satte dom i sängen så att dom fick väcka Sofie haha *devil* Sen resternade av dagen har bara bestått av SKRATT med Sofie och Carro, fråga mig inte vad vi har skrattat åt för det har verkligen vart åt allt och ingenting så tummen upp för den här dagen (Y)

Peace out, lillevän.

400 inlägg

Hey you guys!

Med det här inlägget så kan jag börja med att skriva att det är mitt fyranhundrade inlägg vilket jag tycker är rätt nice jobbat av mig trots blogg pausen.
Älsklingen har typ blivit frisk vilket är toppen, för då behöver vi inte sitta och göra ingenting nu har hon mer ork vilket betyder att vi gör lite mer om dagarna men som sagt helt frisk är hon inte än. Just nu så sitter jag och väntar på att mina pengar ska komma in på mitt konto för att jag måste börja handla julklappar och så ju, visst att vi bara är i november månad men det är inte långt kvar till jul och jag hatar när det blir stressigt att handla julklappar.
Den här veckan ska jag träffa Martin, Erika och Mikaela fast inte alla på en och samma dag men så är det som det ser ut nu iaf sen får man se vad som hände resterande av veckan också.

Peace out, lillevän.


Hej eller något

Hey you guys!

Ingen bra uppdatering idag men jag tar igen det sen, som sagt Sofie är sjuk så det hände inte sådär jätte mycket. Tar det bara lungt eftersom att hon bara tar det lungt för att bli frisk, senare kanske det bli kolla på film eller något liknande!

Peace out, lillevän.

Musik ♫

Musik tips :D

Musik:

  • Taio Cruz ft. Ke$ha - Dirty picture
  • Taio Cruz - No other one
  • Taio Cruz - Higher
  • Shakira - Loca
  • Rihanna - Only girl in the world
  • Ke$ha - We R who we R
  • Ola -You're that girl
  • My chemical romance - Nanana
  • Rihanna ft. Drake - Whats my name

Kul med en sjukling, eller?

Hey you guys!

Ja rubriken säger väll säg själv lite grann, jag är just med en sjukling och den sjuklingen är min älskade flickvän. Hon har legat i feber här idag och lite igår kväll, vi har tagit det lungt hela morgonen i princip. Bara sovit, kollat på film och kollat på lite musik men mer än så har vi inte gjort eftersom att det inte går för att hon är sjuk. Resten av dagen så kommer det bara bli kolla på film eller något om inte hon somnar dvs. Btw, musik tips kommer som sagt ikväll.

Peace out, lillevän.



I'm Back!

Hey you guys!

I'm back, nu tycker jag att det räcker med blogg pausen för att den har vart för länge. På 4 dagar så kändes det tomt att inte blogga och på 4 dagar så har det hänt en hel del faktiskt. Idag så kommer jag ge er musik tips och uppdatera en hel del eftersom att jag har vart borta.

Jag kan ju börja med att säga att en hel del saker är på G nu och det är bara bra saker som det handlar om och i februari så smäller det ;) Just nu tänker jag inte säga vad det handlar om men det kommer upp här sen, här för ett par dagar sen så spelade jag och två kompisar in en låt och det är första låten av många tror jag. Och igår så klippte jag mig, det var Sofie's syster som klippte mig och jag är verkligen svin nöjd. Jag har också tagit upp facebook igen fast öppnade ett helt nytt konto så nu kommer det bara vara vänner som jag känner inge fler liksom.
Sen så kan jag ju lägga till att det är en och en halv månad kvar tills det händer något alldeles speciellt som jag inte heller riktigt lägger upp än, så som sagt det är en hel del som är på G lite små hemligheter om man säger så haha.
Hoppas ni är lika glada som mig att jag är tillbaka här igen och jag lovar att jag kommer uppdatera mycket nu och som sagt musik tips ger jag er här senare idag!

Peace out, lillevän.


Här är en helt ny bild på mig och som sagt ni ser att jag är ny klippt :D

Förlåt för allt, men det är inte bara jag som är boven i dramat

Bloggpaus, jag tänker ta en bloggpaus för det känns inte som att det är så många som läser ändå och sen för att det är en massa skit runt omkring så jag pallar inte just nu. Sorry!


Jag kommer alltid att älska dig!

♪♫♫

Hey you guys!

Här kommer musik tipsen som jag lovade och idag är det bara party musik som kommer tipsas om och jag hopas att ni gillar det för alla låtar är sjukt bra!

Musik:

  • Armin Van Buuren - Not giving up on love
  • Daniela - Fire
  • Inna - Amazing
  • Tim Berg ft. Avicci - Seek Bromance
  • Tom Boxer ft. Antonia - Morena
  • David Guetta ft. Wynter Gordon - Toyfriend
  • David Guetta ft. Estelle - One love


Nostalgi band

Jag trodde dom hade lagt ner, det var mitt favorit band och jag trodde dom inte skulle komma tillbaka. Men nu visar det sig att dom är tillbaka och jag blir HAPPYFACE!!!!!!!! Bandet jag pratar om är självklart: My Chemical Romance och deras album släpps den 22 November och jag ska fan köpa skivan då för jag har deras album i orginal redan så det blir ett måste att köpa. Här är deras nya låt :)


Klaaar!!

Hey you guys!

Idag gick jag upp riktigt tidigt för att gå hem och vara barnvakt och när jag vaknade så vaknade jag med värsta förkylningen det är inte längesen jag hade en förkylning så mitt imounförsvar kanske inte är det bästa.
När jag kom hem så åt jag frukost och försökte vakna till liv, när jag väl hade gjort det så fortsätta jag med bilen gjord av teknik lego, har suttit och byggt nu sen klockan 11 och nu är jag äntligen klar med den. Fick lite hjälp av brorsan som letade fram delar som behövdes också :) Under tiden som jag byggde bilen så har jag lyssnat på en massa musik och sen har jag knarkat Seek Bromance låten som jag la upp igår ifrån youtube, jag lyckades ladda hem låten igår så jag har den på telefonen nu saknas det bara att den kommer upp på spotify.
Ikväll så ska jag träffa Martin vi ska dra och dricka öl och bara softa för det var typ ett år sen som jag träffade honom så det kommer bli nice och vi får se hur det går imorgon när jag ska spela in låten med förkylningen jag hoppas att det kommer gå bra iaf.
Lägger in musik tips senare :)

Peace out, lillevän.



Godnatt på er

Hey you guys!

Tänkte bara säga godnatt har inte så mycket mer att skriva om idag, men imorgon kommer jag att ha en hel del att skriva om och så kommer som sagt musik tips upp också.
Nu ska jag och älsklingen kolla på Andra Avenyn och sen blir det sova.

Peace and love, lillevän.

Tävlings inriktad eller vad?

Nu är det såhär att jag och Sofie kollar på Robinsson, vi håller på olika lag. Jag lag kalis och Sofie lag buwanga och det lag jag håller på vann nu en tävling och under tävlingen så blev hon så arg på att lag kalis håller på att vinna, så hon skriker och slår i kuddarna sen så säger hon att hon blir arg på mig för att jag håller på det andra laget. Men jag bara skrattar åt henne för att hon är inte bara tävlings inriktad på ett TV program utan TV spel också..Haha ibland är hon allt för rolig asså haha.

Peace out, lillevän.

Jävla ungjävlar

Asså haha jag blev lite arg nyss, sitter hemma hos älsklingen och det är ungjävlar som kastar snöbollar på fönstret. Vi släckte ner i hela hennes rum så att dom inte såg mig sen stack jag ut huvudet och skrek på dom med kanske inte så bra ord men jag blev arg. Först hånade dom mig och kastade mer men sen märkte dom att jag menade allvar och kastar dom en gång till då kommer jag fan gå ut asså hahah!

Den här dagen var bäst!

Hey you guys!

Är glad över att det har börjat komma in mycket kommentarer igen :D
Men som rubriken säger "den här dagen var bäst" och så är det men varför det tänker jag faktiskt inte nämna här för det är för privat för det. Var i Sthlm med babe idag också vi åt på BK tillsammans och så, sen när vi åkte in till Södertälje igen så var det raka vägen hem för att jag är ju som sagt barnvakt och idag ställde jag upp extra mycket för ingen av mina föräldrar kunde ta ut VAB idag så då ställde jag upp och var hemma med lillebrorsan. Vi byggde tekniklego tillsammans vilket har tagit 5 timmar och vi har inte ens kommit halvvägs så imorgon kommer vi fortsätta med den :)
Låten som jag la upp här innan detta inlägg rekomenderar jag starkt den är så JÄVLA bra!!! Man blir något fest sugen på den men det är också en låt som är skön att bara lyssna på när man är hemma, den har dock inte kommit upp på Spotify en men det kommer väl säkert snart. Musik tips kommer jag lägga ut imorgon igen bara så ni vet ;)

Peace out, lillevän.

DAGENS LÅT!


Dagen i sig

Hey you guys!

Först och främst cred till dom som kollade på hela klippet som jag la upp nyss, det vidrigaste som jag sett i mitt liv verkligen!!!!!
Men annars så dagen i sig har vart helt chill, åkte ner på stan vid kvart över tio i morse för att älsklingen skulle på möte och jag fixa lite papper på AF. Men mitt gick så snabbt så att jag gick bara runt på stan själv ett tag för att Sofies möte är en timma. Men efter ett tag så mötte jag Amy som också fyller år idag, GRATTIS VÄNNEN!<3
Sen efter allt det där så gick vi hem till mig eftersom att jag är barnvakt hela den här veckan och lillebrorsan är sjuk så vi har vart med honom idag, sen kom mamma hem så vi umgicks med henne också. Vi blev bjudna på middag och så med, den här dagen har vart jätte mysig verkligen.
Men nu så ska jag och älsklingen kolla på 24 timmar så det blir nog inte så mycket mer inlägg idag.

Peace out, lillevän.

Vidrigaste jävla sak jag sett i mitt liv!


Snögubbe

Hey you guys!

Det här blir dagens sista inlägg.
Jag och älsklingen kom precis in för att för ungefär en timma sen så fick jag ett ryck och frågade om vi skulle gå ut och bygge en snögubbe. Först trodde hon att jag skämtade men jag var seriös haha, så ut gick vi och vi gjorde faktiskt en snögubbe plus att vi hade snöbolls krig. Det var faktiskt mysigt att vara ute med henne och det blev mycket skratt ifrån båda hållen, nu sitter vi och dricker varm choklad det är typ det godaste att dricka efter att man har vart ute i snön..Tycker jag iaf!
Här är våran sjuuukt fina snögubbe :D

Peace out, lillevän.

HAHAHAHAHAHA


Skattjakt!

Hey you guys!

Kom hem till älsklingen för ett tag sen, var ju på barnkalas innan vilket var trevligt alltid nytt gossip bland dom vuxna haha ibland behöver man uppdateras :)
Men nu är jag som sagt här hos älsklingen och det första jag fick göra när jag kom hit var att börja leta efter lappar för att Sofie och hennes syster hade kommit på någon fix idé eller vad man nu ska kalla det för. Och när jag kom hit och in hennes rum så kunde inte någon av dom hålla sig för skratt utan båda brast helt och hållet, jag blev först jävligt nervös och undrade vad dom hade dittat på och jag fick börja leta lappar där det stod en massa på som t.e.x "Ute ur tiden..Värdefullt i framtiden.." och "Något du tycker om. Något som går att klämma på." Ja det var två av ledtrådarna jag fick för det handlade om att jag tillslut skulle hitta något och det var ju itne särskillt lätta ledtrådar heller men när jag väl hittade det jag skulle så var det en kexchoklad som det fanns en lapp på och på den stog det "Vill du dela den här med Sofie?" Så jag fick som sagt gå på en skattjakt, men kul var det iaf haha.

Peace out, lillevän.


Ny kategori

Ni vet att jag har nämnt ADHD i ett utav mina inlägg och det här kommer vara min nya kategori, den kommer heta ADHD och anledningen till det är att det finns många som har det men kan känna sig utanför. Men heller inte bara utanför man kan känna sig dum, korkad, värdelös etc.
Och det finns många som blir kallade saker för att dom har det, man kan bli kallad idiot, cp, problem barn och damp-barn.
Och i den här kategorin kommer jag förklara hur det är för en person som har ADHD som har haft en lång resa till att stå där man är idag och för att ni ska få en annan syn på vad det egentligen är.


ADHD står för Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder. Och symptomerna är:

  • Koncentrationssvårigheter
  • Dålig impulskontroll
  • Hyperaktivitet
  • Glömska
  • Nedsatt motorik
  • Sömnsvårigheter
  • Sen tal- och språkutveckling
  • Problem med att tolka sinnesintryck
  • Hetsigt humör och trots
  • Psykiska problem som ångest, stark oro och depression
  • Tendens att upprepa eller "haka upp sig på" ord eller meningar

Och jag kan lova er att ha ADHD är inte det lättaste, det är skit svårt när man går i skolan och så. Det exemplet jag kan ge er om man säger att du är as kissnödig på en lektion och kan verkligen inte koncentrera dig på annat än att du är kissnödig och inte får gå ifrån lektionen så blir det tusen gånger svårare för dig att fokusera på vad läraren säger eller uppgiften som du har. Men dom som har ADHD är det nästan samma sak med bara att man kan ta bort det kissnödiga, man kan inte sitta stilla och man kan inte koncentrera sig på vad läraren säger och man vill bara gå där ifrån och blir uttråkad på en gång och är inte ett dugg intresserad tillslut om vad som sägs på lektionerna.
Utav alla dom där syndromerna så har jag väldigt mycket utav det jag har nästan haft allt, det enda som jag inte har längre är ångest, oro eller depression så det är svårt. Därför tycker man inte om att få glåpord emot sig för man kan inte rå för att man har det svårare än andra.

Innan jag fick diagnosen ADHD så hade jag det jätte svårt i skolan men fick hamna i speciella möten och så för att dom trodde att jag bara larvade mig och tyckte om att bli arg osv, men så är det inte. Jag fick min diagnos för 1 och ett halvt år sen och det visade sig att jag egentligen har haft ADHD hela mitt liv. Och innan min diagnos så har jag vart igenom allt kan jag lova er, mitt liv har inte vart det lättaste alls och jag håller på och skriver en självbiografiskbok om mitt liv som troligtvis kommer att publiceras för att jag vill hjälpa ungdomar som antingen är i den sitsen jag var i eller som är påväg att hamna där. För jag vägrade ta emot hjälp när jag hade det som svårast och man behöver hjälp och stöd därför vill jag finnas där för andra och få er att förstå att det är inte lätt med ADHD för att min ADHD är det som har legat bakom mig när mitt liv fuckade upp. Jag självmedicinerade mig också utan att jag visste om det, för jag höll på med droger förut och det är ingenting som jag är stolt över utan tvärtom jag skäms över det. Men jag fick hjälp tillslut och dom gjorde en utredning på mig för ADHD och det visade sig att jag hade det.

Detta är min nya kategori och är det så att ni vill läsa mer om det lägg en kommentar så skriver jag extra mycket i den för inlägg kommer det att komma här det lovar jag.

Peace out, lillevän.


Bror

Hey you guys!

Idag så har jag vart med Sofie sen gick jag hem en stund och bara tog det lungt, sen vid 3 tiden så gick jag till min lillebrors skola och hämtade honom. Säger bara fan vad kaos det är på fritids när man ska hämta barn alla barn bara springer runt och skriker...kaos!!
När vi kom hem så gjorde jag i ordning middag till oss och nu sitter vi bara här hemma och tar det lungt, jag har lyckas få honom att älska musik lika mycket som mig haha :) Förhoppningsvis så kommer min älskling över om ett tag och då ska vi gå tillsammans till Adrians (lillebrorsan) kompis som fyller år.


Utan dig finns inte jag


Linkin Park - Leave out all the rest

I dreamed I was missing
You were so scared
But no one would listen
Cause no one else cared
After my dreaming
I woke with this fear
What am I leaving
When I'm done here
So if you're asking me I want you to know

When my time comes
Forget the wrong that i've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
Don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest

Don't be afraid
I've taken my beating
I've shared what i made
I'm strong on the surface
Not all the way through
I've never been perfect
But neither have you
So if you're asking me I want you to know

When my time comes
Forget the wrong that i've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
Don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest

Forgetting / all the hurt inside you learned to hide so well
Pretending / someone else can come and save me from myself
I can't be who you are

When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed
Don't resent me
And when you're feeling empty
Keep me in your memory
Leave out all the rest
Leave out all the rest

Forgetting / all the hurt inside you learned to hide so well
Pretending / someone else can come and save me from myself
I can't be who you are

I can't be who you are

Barnvakt hela veckan

Hey you guys!

Det är inte så kul att vakna upp och sen se ut genom fönstret att det är en massa snö som kommer ner liksom, om snö ska komma då får det stanna men det verkar inte som om att det gör de nu. Igår som sagt var jag ju barnvakt vilket jag kommer vara här hela veckan och när jag hade lagt lillebrorsan i sängen så kom mamma hem och vi satt och pratade om allt och ingenting sen blev det en hel del skratt också. Mamma skulle koka pasta för att ha med sig i matlådan idag men hon glömde helt och hållet bort tiden och makaronerna kokade i 31 minuter och jag kan lova er att det såg inte så frästande ut och luktade inte så gott heller men jag skrattade en hel del åt mamma haha.
Ungefär vid 3 halv 4 tiden så ska jag hämta lillebrorsan ifrån skolan och då kommer vi spela Wii för jag lovade honom det igår, sen så ska vi till hans kompis som fyller år och gratta honom. Men nu så ska jag bara vara med älsklingen och ta det lungt.

Peace out, lillevän.


Mammas makaroner, usch!

Natti

Godnatt på er hoppas ni gillade låtarna jag tipsade om!

Peace and love, lillevän.

För dom som är intresserade

För dom som är intresserade och för dom som gillar Justin Bieber så tycker jag att ni borde kolla på CSI som är på kanal 5 nu, jag kan personligen säga att jag gillar den snuben för att hans musik är bra inget att skämmas över liksom. Men CSI är också ett riktigt bra program så jag ger tummen upp för båda två (Y)

Peace out, lillevän.

Ung och bortskämd

Just nu sitter jag och kollar på Ung och bortskämd och det programet är helt galet . Ett par bortskämda ungdomar är i samma hus och ska testa på "vuxen livet" och jag fattar hur föräldrarna hemma inte kan säga nej till sina barn utan ger dom allt dom pekar på. Menar alla måste växa upp för att man kan inte leva på andra hela sitt liv! Men jag kommer följa det programet och se om dom där ungdomarna klarar av det vuxna livet.
"Det är inte ett mål i livet att städa, det finns roligare saker, menar 23-åriga Paulina Starborn."


Vi kallar det musik, hoppas jag!

Hey you guys!

Nu tycker jag att det är dax för musik, eller vad tycker ni? :)

Musik:

  • Linkin Park - Waiting for the end
  • Katy Perry - Firework
  • Eminem - Not afraid
  • Eminem ft. Lil wayne - No Love
  • Kid Rock ft. Sheryl Crow - Picture
  • Kid Rock - Born free
  • Rihanna - Only girl (in the world)
  • Rihanna - Te amo
  • Tinie Tempah - Written in the stars (feat. Eric Turner)
  • Iyaz - Goodbye



Prodda!

På lördag ska jag prodda tillsammans med Martin och Blomberg vilket kommer bli awesome! Har längtat efter att göra musik och på lördag blir det äntligen av, kommer dock inte vara sång utan trance/hardstyle och den musiken är grym!
Här är en av deras låtar dom har gjort innan:


Trött men glad

Hey you guys!

Idag har jag nästan vart på stan hela dagen med älsklingen, vi kollade runt en massa där och sen köpte hon lite saker. Efter att vi gått på stan ett bra tag så kollade jag på klockan oh då var den redan 3 vilket betydde att jag skulle dra och hämta min lillebror ifrån fritids, men som tur är har han tid fram till halv 5 så jag behövde inte stressa men resten av veckan kommer det bli att jag hämtar honom klockan 3 så slipper han vara där så länge. Nu är jag hemma iaf och ska börja med maten om en liten stund, det blir spagetti och köttfärssås (mums!!) Senare så ska jag möta upp älsklingen för att hon ska till Elin (hennes bästa kompis) och gratta henne som fyller år idag. Grattis på dig Elin!
Och ikväll så blir det bara ta det lungt faktiskt, jag kommer nog lägga upp 2 inlägg till sen eftersom att jag ändå bara sitter här satt :)

Peace out, lillevän.


2010-11-08

Hey you guys!

Jag var som sagt tvungen att blogga om MTV EMA 2010 som ni kanske märkte hehe.
Men nu ska jag nog bara berätta om min dag i sig, vaknde vid 11 då gick jag och babe upp för att gå ut med hundarna. Efter att vi var ute med dom så åt vi frukost tillsammans, nu så håller hon på och gör sig i ordning för att vi ska gå ner på stan tillsammans och bara kolla runt där. Och hela den här veckan så ska jag vara barnvakt till min lillebror, ska hämta honom från skolan och så vilket kommer bli jätte mysigt faktiskt :)
Jag bloggar senare igen i promise!!

Peace out, lillevän.

MTV EMA 2010

Hey you guys!

Var det någon mer än mig som kollade på MTV EMA 2010 igår? Jag tyckte att den galan var helt suverän faktiskt, många artister som uppträde live: Katy Perry, Linkin Park, Plan B, Rihanna, Bon Jovi, Kid Rock, B.o.B ft. Hayley Williams, Ke$ha.
Jag tycker att alla artister som uppträde live gjorde det riktigt bra, sen dom som fick priserna var värdiga mottagare för priserna också.
Best Act: Ke$ha
Best Pop: Lady Gaga
Best Alternative: Paramore
Best Rock: Thirty Seconds To Mars
Best Male: Justin Bieber
Best Video: Katy Perry ft. Snoop Dog - California Gurls
Best Hip Hop: Eminem
Best Live Act: Linkin Park
Best Female: Lady Gaga
Best Song: Lady Gaga - Bad Romance
Best European Act: Marco Mengoni
Best Push Act: Justin Bieber
Best World Stage Performance: Tokio Hotel

Alla dom artisterna har ju som sagt blivit fram röstade av fansen och det visar bara klart och tydligt att fansen älskar det dom gör och att artisterna i sig förtjänar priserna. Som jag nämnde i början av inlägget så tycker jag personligen att hela galan var sjukt bra kan inte riktigt förklara det med ord hehe.


Vad händer?

Hey you guys!

Hur mår ni? Själv mår jag bara bra är dock lite trött men som sagt annars mår jag bra. Idag så har jag inte gjort då mycket, lagade mat här tidigare idag till mig, Sofie, Carro och Emma ibland så kan man ju vara duktig haha. Efter det så har jag och Sofie kollat runt lite på datan, sen så gick vi in på busring.se och vi fick oss ett gott skratt för att vi ringde till min mamma men det hela som gjorde det så jävla kul var att det var min pappa som svarade på telefonen. Tänker dock inte lägga upp klippet här än men det kanske kommer senare vi får se.
Ikväll blir det kolla på EMA på MTV vilket jag tycker att ni också ska kolla på, för att det är kul att se vilka artister som får vilka priser och så sen är det ju också musik :D
Nu här under senaste tid så har jag och Sofie kollat bloggar som t.ex gossip.se och det enda som jag kan säga om det är bara skandal från många olika håll tycker att vissa bloggare är helt störda bara!
Skriver nog senare igen.

Peace out, lillevän.

Andra Avenyn

Hey you guys!

Jag trodde ALDRIG att jag skulle kolla på Andra Avenyn men nu är det så att min älskling har lyckats få mig att kolla på det OCH tycka om det, jag fattar inte hur hon lyckas asså.
Men nu ikväll så ska vi bara mysa och kolla på det, äta chips och dipp med. Så fler inlägg blir det inte ikväll!

Peace and love to you, lillevän.

I'm fine

Hey you guys!

Min blogg uppdatering är inte den bästa nu som ni kanske märker och det beror på att jag inte vet vad jag ska skriva just nu. För att mina dagar är nog inte roliga för er att läsa (eller det är så jag ser på det hela just nu iaf). Jag håller på med ett inlägg som kommer bli långt som bara den men de inlägget är också det första inlägget i min nya kategori som kommer här snart. Jag ska försöka bli klar nästa vecka iaf så då hoppas jag att ni läser det :)

Peace out, lillevän.

Halv klippt !

Hey you guys!

Ingen bra uppdatering på senaste jag vet och jag ska skärpa mig.
Rubriken haha ja den ja, nu är det så att jag litade på min flickvän efter att hon har sagt att hon kan klippa hår, men det visade sig sen när hon började att hon bara har klippt sig själv -.- Så nu väntar vi på att hennes syster ska komma hem och fixa till mitt hår som bara är halv klippt och snett, så mössa på nu fram tills att hon kommer hem! Så jag kommer inte låta någon klippa mitt hår som inte kan här framöver, så killar kommer eran flickvän och säger att hon kan lyssna inte på det då, bara om hon verkligen kan annars inte!!
Om man bortser ifrån det så är väl läget lungt, sitter hos Sofie nu och bara tar det lungt. Har inga låtar att tipsa om just nu men det kommer i promise. Sen en tanke som jag har som har vart på ett inlägg för rätt längesen är väl att pierca tungan för det är en piercing som jag verkligen vill ha så vi får se när jag tar den.

Peace out, lillevän.

Jag orkar egentligen inte...

... Att blogga för att jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu, det är riktigt jobbigt när man är helt tom i skallen och inte får fram några ord. Så mer bloggande blir det inte idag!

Peace out, lillevän.

Hej....Då....Re....!

Hey you guys!

Idag blev ja väckt klockan kvart i tio av Sofie men jag gick inte upp då för att jag var för trött för att gå upp, så jag sov fram till halv elva istället men både jag och Sofie låg kvar i sängen till typ tio i elva sen gick vi upp. Och dirket då så gick vi ut med dogsen, sen när vi kom in så åt vi frukost och jag kan ju lova er att jag har världens klantigaste flickvän för att hennes syster hade använt spisen och plattaan var fortfarande varm ja då lägger Sofie brödpåsen där på och hela plasten smälter över plattan...bra jobbat hörru! Och nu så sitter vi bara och kollar på SAW för att vi kollade inte på alla filmer igår men kommer nog att göra det idag, jag är rätt stolt över att jag har lyckats få Sofie att kolla på hela filmerna eftersom att hon inte tycker om skräckfilmer (Y)
Men nu ska vi fortsätta kolla på film, vi får se om jag bloggar mer idag.

Peace out, lillevän.

2010-11-03

Hey you guys!

Vet inte riktig om jag ska säga godmorgon för att det känns som om att klockan är för mycket för det, men för mig är det godmorgon vaknade för ungefär en timme sen. Idag har jag inte så många planer det kommer nog bara bli mer att ta det lungt hemma med älsklingen fast ikväll sen så ska jag, Sofie, Carro och Kim ha en SAW kväll vilket kommer bli nice för att jag älskar verkligen dom filmerna heh. Jag vill se nya SAW 3D för den verkar vara riktigt bra, ska kanske se den med mamma och pappa för att dom tycker om SAW filmerna lika mycket som mig.
Det jag nog ska spendera min tid med nu är att försöka fixa Sofies data för att hennes internet hittar inte hennes data, det har blivit något knas där så vi får väl se om jag lyckas fixa det.
Skriver nog senare igen :)

Peace out, lillevän.

Segis

Hey you guys!

Jag gick ju som sagt med Sofie till läkaren förut och så, men efter vi hade vart där så gick vi hem och bara softa. Och softat det har vi gjort nu dom senaste timmarna, jag har legat och kollat på MTV och Sofie har sovit vilket hon fortfarande gör. Strax så ska jag gå hem och äta middag men jag kommer gå tillbaka hit igen sen och kommer nog bara fortsätta softa med henne resten av dagen för jag känner att det behövs nu verkligen.

Älskar dig Sofie!

Peace out, lillevän.

Covers

Idag kommer jag bara tipsa om artister som gör väldigt bra covers, eller enligt mig är dom riktigt bra och jag tror ni kommer tycka om dom också men det är ju en smak sak också. Lyssna iaf och kommentera vad ni tycker för det är alltid kul att veta om ni tycker om det jag tipsar om :)

Musik:

  • Ahmir - Baby/Never let you go
  • Ahmir - The Climb
  • Tyler Ward - Breakeven
  • Tyler Ward - Fly with me
  • Tyler Ward - The way i loved you


Godmorgon

Hey you guys!

Vaken tidigt idag med vilket är lite chockerande eftersom att jag brukar sova iaf minst en timma till, vaknade klockan nio för att Sofie väckte mig. Men vi är vakna tidigt idag pga en sak och det är att jag ska göra henne sällskap till läkaren för hon vill inte gå själv och då är det klart att jag ställer upp och följer med.
Sitter just nu och lyssna på musik och väntar på att hon ska bli klar i duschen så att vi kan äta frukost tillsammans, jag kommer blogga mer idag det kan jag lova för att jag håller på och skrvier ett inlägg som kommer vara i den nya kategorin och sen så har jag mer musiktips att ge idag som jag hoppas att ni kommer gilla hehe.

Peace out, lillevän.


Sova kanske

Hey you guys!

Jag hoppas ni gillade låtarna jag tipsade om :)
Tycker dock att dom som tycker om lugn akustisk musik borde lyssna mer på Tyler Ward för att han gör många bra covers på populära låtar fast gör dom lugna som då t.ex Baby som Justin Bieber har gjort, den låten gör Tyler jätte bra.
Men nu nog snackat om musik haha!
Från hela första början skulle jag säga godnatt men gör det nu istället då, godnatt på er sov gott för det ska jag göra.

Peace out, lillevän.

Ni vet vad det är

Musiktips!
Kommer lägga upp låtar som jag vet att jag tipsat om förut men tycker dom låtarna är så jävla bra så därför blir det repeat. Och jag kommer lägga upp olika genre också!

Musik:

  • Maskinen - Bränner
  • Maskinen - Nr 1
  • Maskinen - Pengar
  • Maskinen - Undan för pundarn
  • Comiccon - Komodo (Original mix)
  • Underoath - A boy brushed red living in black and white
  • Bruno Mars - Somewhere in brooklyn
  • Jason Derulo - Blind
  • Plain White T's - Write you a song
  • Tyler Ward - Never say never
  • Tyler Ward - Dynamite (Acoustic version)
  • Tyler Ward - Name
  • Tyler Ward - Two is better than one
  • Tyler Ward - Paper heart (Acoustic)

Ny städat rum

Nu har jag vart hemma hos mig ett tag och jag satte faktiskt igång att städa mitt rum som verkligen behövdes städas. Jag är ju knappt hemma så det blir aldrig av liksom, eftersom att jag är hos Sofie hela tiden så tänker jag inte så mycket på att jag har ett rum att ta hand om hemma också, men nu så har jag faktiskt stor städat det och jag känner mig riktigt duktig som har gjort det :)

Före:





Efter:



Duktig eller vad?

Hey you guys!

Idag kan man ju säga att jag har vart riktigt duktig, vet ni varför? Jo för att jag gick upp 8 i morse för att gå hem och hämta lite papper och ringa min kiropraktor, sen gick jag hem till Sofie igen och åt frukost med henne. Efter det så åkte jag ner på stan och lämnade in CV'n på en massa olika affärer och nu hoppas jag att jag kan få napp någonstans, ska söka nästa vecka också och några fler jobb denna vecka för som jag sa igår jag börjar bli riktigt trött på att bara sitta hemma! Efter att jag hade vart på stan så åkte jag hem till Sofie igen och nu är vi här hemma och fixar en massa saker :)
Ska troligtvis göra den nya kategorin idag och sen så kommer jag tipsa om musik, som sagt har ni några låtar att tipsa mig om så gör det gärna då. För musik får man aldrig nog av.

Peace out, lillevän.


RSS 2.0