Min babe

Lycka till imorgon babe, du kommer fixa det jag lovar ♥

Nu har jag blivit fast för Maskinen igen

Ja ni ser ju hur rubriken är, Maskinen har fastnat i mig igen jag älskar verkligen deras låtar dom går inte att tröttna på!
Men om jag ska skriva om min dag så har jag inte gjort så mycket alls idag, tagit en promenad med älsklingen och hundarna och sen spelat DK på Wii som man blir så arg på faktiskt -.- Men sen har jag och älsklingen kollat på filmen Blood Diamond det är faktiskt en film som jag har missat totalt men fu fan vad bra den var!! Sen så har jag och älsklingen kollat på resor idag också, vi hade bestämt oss förut för att åka till Egypten men så blir det ju inte nu med tanke på allt skit som är där nu. Så vi tittade runt på andra resor och har nu bestämt oss vart vi ska åka och jag längtar as mycket, mer än så säger jag inte :)

Peace out, lillevän.

Oh vad jag längtar till sommaren asså!!!



I LOVE YOU !!

8 månader med världens bästa tjej! Jag älskar dig Sofie ♥


Vet ni vad jag tycker att vi kallar detta för?...Musik!

Hey you guys!

Jag kommer inte ens ihåg när jag gav er musik tips senast asså, det var allt för längesen så jag tänkte faktiskt uppdatera musiken här med lite smått och gott :)

Musik:

  • Sheri - Hit and run
  • Ulrik - Boys dont cry
  • The Lonely Island ft. Akon - I Just had sex
  • Daniel Adams-Ray - Förlåt att jag aldrig sagt förlåt
  • David Guetta ft. Rihanna - Who's That Chick
  • Regina Spektor - Fidelity
  • Petter ft. September - Baksmälla
  • September - Mikrofonkåt
  • Mohombi ft. Akon - Dirty Situation


Nu blir det film och mys

Nu ska jag och babe kolla på i rymden finns inga känslor och äta chips och dricka cola MUMS! Imorgon så hoppas jag på att jag får ett bra samtal på min telefon annars kommer jag bli jätte ledsen så vi hoppas på att jag inte behöver bli ledsen. Men aja nu är det dax för film.

Peace out, lillevän.



Jag vill verkligen flytta hemifrån nu!

Ingen bra uppdatering på dom senaste dagarna så nu tänkte jag uppdatera er lite :)
Det är så att jag längtar så för jävla mycket fram tills att jag och älsklingen ska flytta hemifrån, vi sitter och kollar på lägenheter. Sen har vi också fått en massa saker som vi ska ha när vi flyttar hemifrån och jag kan ju säga er att just nu har vi allt som behövs för att fylla ett kök haha! Men jag längtar så grymt mycket till att få starta ett liv med Sofie och stå på mina egna och bara få leva mitt liv med Sofie.
Vi pratar om den varje dag och våran lägntan den blir bara större men det är kul det :)
Hade jag kunnat så hade jag flyttat nu på en gång haha.
Nej men nog pratat om det för nu ska jag sitta och kolla på tv med älsklingen.

Peace out, lillevän.

Seg

Fan vad trött jag är asså, sitter hemma och är barnvakt för att mamma och pappa är på en föreställning tillsammans. Dom borde komma hem snart tycker jag för att då kan jag gå till min älskling och lägga mig i sängen och bara slappa som fan!
Sen får jag hoppas på att min lillebror inte smittar mig med influensan som han har åkt på för det skulle inte jag orka med, för jag har ju lyckats hålla mig frisk ett bra tag nu.

Peace out, lillevän.

You will always be min and I will always be yours

Du är det bästa som har hänt mig, att spendera varje sekund med dig fyller mig till tusen.
Jag älskar dig bara mer för varje dag som går, du är min ängel, min babe, min älskling och min kärlek!
Ingen kan ta dig ifrån mig och ingen kan ta mig ifrån dig. Utan dig skulle jag gå sönder helt för du ärmin andra halva min själsvän och min flickvän.
Jag längtar tills den dagen vi flyttar till en egen lägenhet, tills att få börja leva livet med dig fullt ut.
Du kommer alltid vara min och jag kommer alltid att vara din!

It's really good to hear your voice sayin my name it sounds so sweet.
Comin' from the lips of an angel, hearin' those words it make me weak!


Sweet

Ikväll är det fest som gäller, jag tror det kommer bli nice :D Innan det så kommer jag och Sofie få besök av Sabina men nu ska jag gå och duscha sen kanske gosa lite med älsklingen heh.
Skriver sen.

Peace out, lillevän.

....

Sportklubben vann över ganget, gnaget ligger sist i tabellen och erika är mallig...fan!

20 Januari 2011

Hey you guys!

Vet ni? Att jag är så sjukt jävla trött, jag fattar inte vad det är asså! Jag tror att jag har kommit in i en period där jag är trött hela tiden oavsett hur mycket eller hur lite jag sover, det är jobbigt.
Försökte vila under dagen men det gick inte så bra dels för stt Sofie tog upp hela sängen och för att jag hade skit ont i ryggen. Just nu så sitter jag och sofie och kollar på Sexlingar i familjen på tv4 plus, det är rätt intressant för jag förstår inte hur man orkar med 6 ungar på en och samma gång men sen handlar det väl nog inte om ork utan ett måste liksom :)

Peace out, lillevän.


BARA FÖR ATT JAG ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT!

Filmen

Hey you guys!

Igår kollade ju jag och Sofie på Piranha, det är en skräck/komedi film! Den var helt okej men inte någon film som man dirket blir jätte facinerad över att se liksom, så om det inte finns någon annan film att kolla på så kan man se den. Det fanns en del scener i den som var riktigt bra gjorda och vissa scener som man bara tänkte "men vaah?" så ni avgör faktiskt själva om ni vill se den.

Idag så gick jag upp jätte tidigt för att jag skulle på ett möte halv tio, det mötet gick faktiskt jätte bra och det är jag tacksam över :) Nu så är jag hemma hos mamma och dricker lite kaffe och snart blir det att gå hem till älsklingen ♥

Peace out, lillevän.


Det är bara ödet som bestämmer nu

Hey you guys!

Jag var ju på en arbetsintervju idag och jag är mer nervös nu än vad jag var innan jag gick dit, men det beror på en massa saker som inte behövs tas upp här. Allt jag kan säga att det är ödet som bestämmer hur det går nu liksom!
Annars idag så har jag bara softat faktiskt, just nu så sitter jag här vid datan och kollar runt lite grann medans Sofie håller på och spelar något barnspel på mitt xBox 360 haha hon tycker iaf det är jätte kul :P .Sen ska jag och Sofie ska kolla på Piranha, det är en ny film och jag kommer skriva om den sen om jag rekomenderar den eller inte.

Peace out, lillevän.




Fy fan vad nervös jag är nu!

Hey you guys!

Om ca 10 minuter så ska jag börja gå till min arbetsintervju och jag lovar er att så här nervös har jag aldrig vart förut inför en intrvju! Jag mår riktigt dåligt helt seriöst -.-'
Jag skriver senare hur det gick för nu vill jag bara lugna nerverna.

Peace out, lillevän.

Pratar i telefonen

Jag är inte den som tycker om att prata i telefonen men när man är tillsammans med en som älskar att prata i telefonen så har man inte så mycket annat till val än att prata med henne när man inte är med henne haha. Just nu så sitter jag och pratar med min älskling och fixar lite på facebook och så. Snart så ska jag äta middag och sen blir det hem till älsklingen igen :) Vi ska baka kladdkaka ikväll vilket kommer bli massa mums!!
Och imorgon vet ni vad? Jag ska på en arbetsintervju :D HAPPYFACE!
Bloggar igen senare!

Peace out, lillevän.

Inte klart!

Hey you guys!

Som ni ser är det en ny design på min blogg och en ny header, men det är inte riktigt helt klart än. Men här under dagen kommer den bli helt klart förhoppningsvis :)
Tänkte bara skriva det nu skriver igen senare idag.

Peace out, lillevän.

Idrottsgalan och nyduschade hundar

Ja sådär ja för en liten stund sen blev jag och älsklingen klara med att duscha hundarna :) Nu så sitter vi och kollar på idrottsgalan på SVT 1 eftersom att (jiiiipiiiee) det var ingen familjen annorlunda på TV 4 idag :D Visst älsklingen blev inte lika glad som mig och började kalla handbollen som visades istället för kukhandboll haha det tycker jag var lite komiskt. Att man kan bli så arg, älsklingen då!
Men nu ska jag mysa vidare här, ha det gött.

Peace out, lillevän.



Ett beroende

Vet ni en sak, facebook och deras spel är inte alls bra! För att man blir så förbannat beroende av det verkligen, menar nu har jag blivit beroende av CityVille -.- Haha oavsett hur mycket man försöker sluta spela det så dras man till spelet när man loggar in på facebook. Men sen är det ju inte bara spelen utan själva hemsidan facebook blir/är man ju beroende av!
Aja nog om facebook och så.

Här klockan åtta så har älsklingen tvingat mig att kolla på familjen annorlunda vilket jag tycker är så jävla tråkigt men vad gör man inte för den man älskar liksom? Efter det så blir det bada hundarna för dom behöver det och om klockan inte har sprungit iväg så blir det fixa om bloggen lite grann sådär :)

Peace out, lillevän.


2011-01-17

Hey you guys!

Idag så har jag suttit med telefonen mot örat från klockan halv 9 till typ 11 för att prata med en som jobbar på Proffice, fick dock ej tag i den personen så jag fick mejla istället så nu hoppas jag på att jag kan få ett svar så snart som möjligt!
Senare under dagen så bestämde jag och älsklingen att vi skulle poppa popcorn för att ha lite till Beck som vi då kollade på. Vi hade tänkt att bara göra lite popcorn men det blev fan en hel del asså haha och för att göra popcornen extra goda har man cheddarpulver (en popcorn krydda) :D
Men nu så ska vi storstäda för det behövs verkligen, så jag bloggar förmodligen igen senare.

Peace out, lillevän.


Hos Niklas :D

Hey you guys!

Läget lungt med er? Med mig är det bara bra, sitter hos Niklas nu och har vart här i typ 6 timmar vilket är nice :) Kommer nog vara här ett par timmar till för att Sofie är på någon tjejmiddag eller något liknande, så jag och Niklas ska plocka upp henne sen och två till för att åka till tälje och lämna av dom plus mig själv haha.
Idag fyller min kära lillebror 16 år så ett stort grattis till honom blir det :D ♥ Imorgon ska vi fira honom hos oss så då blir det kakor och en massa skoj tror jag, men sen imorgon så fyller min kusin 20 år så det blir ringa till henne och gratta henne på sin stora dag. Jag skriver det här för att också komma ihåg att jag ska göra det! Ska kanske bada jacuzzi (stavning) sen också vilket kanske kommer bli sweet :) Men nu ska jag äta kladdkaka och fortsätta vara social med Niklas!

Peace out, lillevän.


Bjuder på en gammal bild också :P

Dirty Situation

Jag har en ny favorit låt!!!

Mohombi ft. Akon - Dirty Situation

Den är svin skön och jag tycker att ni borde lyssna på den! Den finns på spotify och youtube lyssna nu :D

TA IN


Nu är det mycket att göra!!!

Hey you guys!

Nu har jag mycket att göra, först ska jag fixa Sofie's ipod (egentligen min) sen ska jag fixa hennes systers ipod, sen ska jag fixa svärmors telefon och sen kommer sofie kompis hit och senare blir det kanske åka iväg. Så nu är det mycket att göra på en väldigt kort tid asså. Stressad AB!

Peace out, lillevän.


Väldigt bra

Hey you guys!

Jag och Sofie kollade ju på The Social Network igår och den sätter jag i betyg 5/5, men jag kan säga till er alla som inte har sett den...Läs om filmen först för då är den mycket enklare att hänga med i. Jag hade läst om filmen lite granna och jag hängde med hela tiden, Sofie hade dock inte läst något alls så jag fick förklara lite då och då om vad som hände och varför i filmen. Men den filmen rekomenderar jag verkligen starkt!
Annars idag så kommer det inte hände så speciellt mycket, jag ska träffa Niklas senare och lämna hans gaddning som jag ritade klart igår till honom :) Sen den resterande biten av dagen kommer nog bara bli att softa hemma för det är något jag känner för idag asså, kommer nog hjälpa Sofie att fixa min ipod till henne så hon har något att lyssna på sen tror jag inte att det händer så mycket mer idag men det märks ju.

Peace out, lillevän.


The Social Network

Vet ni, nu är det filmdax :)
Nu ska jag och älsklingen kolla på The Social Network och äta chips med dipp.

Peace out, lillevän.



Blir så trött

Hey you guys!

Usch vad trött jag blir på vädret asså, när man öppnar ögonen på morgonen och kollar ut så ser man hur det bara öser ner snö.. *SUCK*
Älsklingen var segast på att gå upp idag så jag gick upp före henne och gjorde i ordning frukost åt oss och gav henne frukost på sängen, ibland kan jag allt vara söt. Sen när vi båda hade vaknat till liv och bara tagit det lungt så gick vi ut med dogsen i det hemska vädret! Sen när vi väl hade gjort det så skulle jag ner till AF och Sofie hem till Elin, jag trodde jag skulle på möte idag eftersom att sist jag var där hade dom sagt att det var möte idag..Men icke sa nicke det var det ju då självklart inte så å har man gått i det där förbannade jävla vädret för ingenting. Aja mycket klagande på vädret märker jag haha.
Om ungefär två timmar ska jag och Sofie hem till min moster för att fira min kusin som fyller år idag, grattis till honom på 9 års dagen :)


Vanilla Coke

Hey you guys!

Idag blev det en liten sovmorgon för att jag orkade inte gå upp när klockan ringde och det gjorde inte älsklingen heller haha, vi har tyvärr vänt på vårat dygn nu efter jul så det är svårt att komma tillbaka till det gamla rutinerna.
Men när vi gick upp så gjorde vi oss i ordning och tog en promenad med hundarna till affären, vi handlade skinka för att vi var sugna på toast..Gott!!
Sen så när vi kom hem så åt vi och bara tog det lungt och älsklingen var snäll och lät mig få spela fifa ett tag, det tycker jag om :) När älsklingen hade duschat så hämtade hennes mamma oss och vi åkte till ica maxi för att hämta ut sofies paket ifrån nelly som hon har tjatat efter ett bra tag. Men vi hämtade inte bara ut paketet vi handlade lite också och det bästa vi handlade var Vanilla Coke, usch vad jag älskar den drickan asså!

Peace out, lillevän.


Måndag kväll!

Som sagt måndag kväll och om en halvtimme är vi inne i på Tisdag. Sitter och kollar på tv med älsklingen och äter godis, hon är ju stolt över att hon har Disney Channel dygnet runt så ni kan ju räkna ut själv vilken kanal vi kollar på? haha! Men en sak är säker, jag HATAR dubbade program det är så irriterande eftersom att det ser så fult ut -.-

Porrblicken eller? :O

Peace out, lillevän.

Funderar

Hey you guys!

Jag har funderat en del på att byta hemsida på min blogg, men det som gör mig orolig är att inte ni kommer att läsa den då. Jag kommer inte stänga ner denna om det är så att jag byter blogg, men jag hoppas verkligen då att ni följer mig på den andra. Men som sagt det är en fundering jag har!

Peace out, lillevän,

Uppskattat

Jag uppskattar kommentarerna som jag fick på det senaste inlägget, tack för alla gulliga kommentarer det är ni som gör att jag får energi till att blogga. Och jag säger samma sak till er, är det någon anonym som skriver en massa skit ta inte åt er bara :)

Peace out, lillevän.

Ni är ju bara för jävla pinsamma

Ni som kommenterar med ert namn som anonymt är ju bara jävligt pinsamma vet ni varför?
Jo för att ni säger en sak som ni inte ens kan stå för eftersom att ni inte vågar visa vem eller vilka ni är, för att ni tror är så jävla mycket. Tycker ni att ni är coola eller vad är det frågan om? Den som kommenterar min blogg anonymt får inte ens upp sin kommentar så att den visas till alla andra, den tar jag bort direkt. Och sen försöker ni trycka ner mig så misslyckas ni jävligt hårt ska ni veta.
Så gör mig en tjänst gå och gräv ner er eller ta och skaffa er ett liv, låt mitt liv vara bara.


Lista, cred till den som orkar läsa hela!

UNDER 2010
Har du gråtit? – Ja
Har du skrattat? – Haha ja många gånger
Har du sovit i tält? - Japp i sommras med lillebrorsan och en massa fler
Har du sovit under bar himmel? - Ehm..inte vad jag vet?
Har du varit på Gröna Lund? – Nej :(
Har du varit på Liseberg? – Nej :(
Har du varit på Kneipbyn? - Ursäkta?
Har du varit utomlands? - Nej
Har du varit i en annan stad? – Ja
Har du bott hemma? - Knappt, bor mer hos Sofie

UNDER 2010
Har en vän dött? – Ja
Har en vän sökt tröst hos dig? - Japp
Har du sökt tröst hos en vän? – Ja
Har du sovit över hos en vän? – Asså inte själv riktigt älsklingen har ju vart med när man inte har sovit hemma eller hos henne.
Har du varit kär i en vän? – Haha nej
Har du fått mer en fem nya vänner under året? – Ja

UNDER 2010
Har du pussat någon? – Ja
Har du varit tillsammans med någon? - Ja och är fof tillsammans med min älskling
Har du varit kär i någon? – Ja och är det fof
Har du sovit med någon av motsatt kön? - Ja

NÄR HAR DU SOM MEST..
Gråtit under 2010? – Ehm, asså det har vart både glädjetårar och ledsena tårar så jag vet inte riktigt
Skrattat under 2010? – Haha ja du mer än hälften av året har bara gått till skratt

DENNA MÅNAD..
Har du varit kär? - Ja och är det fof
Har du kysst någon? - Ja
Har du pussat någon? - Ja
Har du kramat någon? - Ja
Har du skrattat? – Ja haha
Har du gråtit? – Jupp
Har du varit glad? - Såklart
Har du varit ledsen? - Jupp

NÄR..
Grät du senast? – Vet inte riktigt
Skrattade du senast? – Idag
Duschade du senast? - Igår
Lyssnade du på musik senast? - Gör det just nu
Hade du kul senast? – Idag :)

VEM..
Kysstes du senast med? - Min älskade flickvän
Kramade du senast? – Samma som det står på förra frågan
Pratade du i telefon med senast? - Mamma
Fick du sms av senast? - Nicki

ÖVRIGT, VAD/HUR/NÄR/VEM..
Hade du tråkigt senast? - Det kommer jag inte ihåg för det var allt för längesen jag hade tråkigt
Kommer du ifrån? - Södertälje, Sverige
Heter? - Alex
Hur gammal är du? - 19
När fyller du år? – 13 Maj
Tycker du om någon just nu? – Ja självklart!
Jag samlar på? - samlar inte på något spec, pengar kanske.
Gröna eller röda äpplen? – Röda
Vem ringer du när du är arg/ledsen? - Det beror på sitsen liksom, älsklingen, amy, niklas, nicki
Vilken tid gick du upp idag? – Runt tolv tror jag
Har du sovit i din egna säng inatt? - Nej eller asså jag bor ju som sagt hos älsklingen så det har ju blivit min säng hos henne haha
Har du sovit ensam inatt? – Nej sover inte ensam längre
Har du strumpor på dig nu? – Ja ett par svarta :P
Hur svarar du i telefon? - "Aa Hallå"
Vad ska du göra imorgon? – Tar dagen som den kommer bara
Var vill du bo när du blir stor? – Det är något som jag tar när jag väl flyttar, men helst i en villa

Vad vill du bli när du blir stor? – Jag vill jobba med ungdomar och fortsätta skriva böcker
Är det okej att gråta? - Ja det är klart
Vilken årstid tycker du bäst om? – Våren och Sommaren
Skulle du göra om du vann en miljon? – Haha det har man dagdrömt om många gånger, nej men jag skulle lägga undan pengar och sen ta mitt körkort och sist men inte minst bjuda med min familj och älsklingens familj utomlands.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? - Asså, pass.
Har du piercing? – Nej bara töjning
Har du tatuering? – Japp, 7 stycken.
Vill du gifta dig? – Ja annars hade jag aldrig friat till min flickvän.
Vill du ha barn? – Ja faktiskt, jag och älsklingen har redan bestämt namn :)
Solar du ofta? – Nja inte lika mycket som förut men det ska jag se till att ändra på.
Är du bra på att laga mat? – Ja faktiskt haha
Gillar du att dansa? - dam dam dam daaaaaaam.. Ja
Hur vig är du? – Haha inte alls
Vilken är din favoritglass? – Har ingen speciell favorit glass
Tror du på ett liv efter döden? – Ja det gör jag
Är du morgon eller kvällsmänniska? – Kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du? - Blåa
Vilka hårfärger har du haft? - Brunt
Är du beroende av något ? – Ja, red bull och snus
Senaste låten du hörde? – Papa Roach - Scars
Brukar du bädda sängen? – Ibland
Har du kysst någon under den senaste månaden? - Ja min älskling
Vad var det senaste du sa? - "vad har jag för hårfärg?" haha
Saknar du någon nu? – Inte vad jag kommer på


Dålig uppdatering jag vet, men det finns faktiskt en bra förklaring för det!

Hey you guys!

Jag är inte den bästa på att uppdatera, men jag ska försöka ändra på det och börja blogga mer. Men nu har jag faktiskt en väldigt bra anledning till det också, det är för att den 4 Januari 2011 kommer vara ett datum jag kommer ha inristat i mitt hjärta. Det är för att då friade jag till min flickvän och hon sa ja, så nu är ringarna på fingret. Jag älskar henne så jävla mycket och vet att det är bara henne jag vill vara med INGEN annan, hon gör mina dagar och ingen dag är sig lik någon annan, hon får mig att le och hon är mitt allt! Jag kommer lägga upp bild sen för jag har ingen just nu men nu har ni något att läsa och det är en bra anledning som jag har faktiskt.

Peace out, lillevän.

2011

Hey you guys!

Nyår var väl bra, det blev lite incidenter men annars var det bra. Har inte så mycket att skriva kommer nog bara lägga upp bilder från när vi satt hos mig innan vi drog till Ida i Brunnsäng.

Peace out, lillevän.






RSS 2.0