Valborg

För ett år sen så hade man mösspåtagning, träffade en hel del folk på kvällen, grillade och drack gott! Senare på kvällen åkte man vidare till Sofie och hennes vänner och fortsatte festen där och minnen efter det ja haha det är något man alltid kommer att ha med sig.
Och idag blir vi det gammla vanliga gänget som ska grilla, spela kubb oh dricka gott :)
Om en stund så ska jag och babe ta en promenad till Ica Maxi för att handla det vi ska äta idag, jag har beställt marinerad kyckling filée (stavning?) men vi får se vad det blir.

Pusspåer och hoppas ni alla får en bra valborg!


Om en timma så..

Kommer min fina flicka hem till mig, vi ska laga middag tillsammans och bara mysa. Det är inte ofta vi är helt ensamma för annars är det ju föräldrar och syskon runt än hela tiden, så nu passar vi på att vara hos mig när ingen är här hemma :)
Vi ska äta tacos tillsammans och det kommer bli så grymt gott, bra mat efter att man har jobbat hela dagen och jag bara jublar över att jag har långhelg nu. Lite ledigt borde man få ha haha :)


Det som händer i Juli är...

ATT JAG OCH ÄLSKLINGEN SKA ÅKA TILL PARIS, LOVE!<3

Nej men :D

Usch vad jag längtar tills i Juli, ni anar inte vilken längtan jag har just nu haha.
Aja det var det jag hade att säga :)

Puss

Vad ska man säga? Jo äntligen vår!

Idag så har det vart en riktigt skön dag faktiskt. Dagen började med att min kära älskling väckte mig vid elva (yees jag fick sova ut idag!) sen så klockan kvart över 1 så gick jag hem till mamma och hämtade mina träningskläder och sen blev det vidare ner till WorldClass där jag tränade i nästan 2 timmar. Det kändes riktigt bra att träna, fick lite hjälp av mamma också så att jag inte gav upp så lätt. Men jag kan ju säga att det har börjat synas resultat på kroppen iaf :D (Y)
Efter träningen så blev det hem till mamma där jag då åt middag tillsammans med hela familjen, efter maten så mötte jag älsklingen och vi bestämde oss för att ta en promenad och tog då emd oss hundarna. Och den promenaden var i 2 timmar haha, vi var ute med min mamma, pappa och lillebror det var verkligen jätte mysigt. Sen syns det att man har vart ute i solen för jag har blivit lite rosig om kinderna, oh vad jag ÄLSKAR våren!!!

Peace.

If I Was You (OMG)


Long time no see

Det var ju skit längesen jag bloggade jag vet, men det är ju så att jobbet hindrar det en del faktiskt. För att på kvällarna efter jobbet så vill jag bara gosa ner mig i sängen med älsklingen och ta det lungt.
Jag trivs verkligen så sjukt bra på jobbet, kan inte förklara fullt ut hut jag känner faktiskt :) Nu har jag vart där i 1 ½ vecka och just nu ska jag vra där fram till sista maj men det finns goda chanser att jag får vara kvar under sommaren.

Hur jag mår? Jo tack, jag mår bra lite ovant att gå upp så jävla tidigt på morgonen bara haha. Hur mår ni, sorry som inte har bloggat på länge asså!!

Idag fick jag och älsklingen tillbaka våra ringar som vi lämnade in för nästan tre veckor sen för att förminska dom, de butiken sa till oss var att det skulle ta en och en halv vecka men fuck no att det gjorde utan nästan tre så jag har vart lite irriterad och orolig för jag ville inte att något skulle hända ringarna eftersom att jag och älsklingen har fått ärva dom utav mamma. Men idag fick vi dom och dom blev helt perfekta! :D

Just nu har jag inte så mycket mer att säga mer än att jag ska försöka bli bättre på att blogga (igen).

Puss och kram på er.


RSS 2.0