Gott nytt år fuckers

Hey you guys!

Det blir ju årets sista inlägg, så jag tänkte passa på att önska er gott nytt år ;) Idag blir det parteey vilket är nice, ska snart hem till mig och gör i ordning middag som jag ska bjuda på ikväll. Jag, Sofie, Niklas, Elin, Christopher och Mickis kommer föra hos mig ikväll innan vi drar vidare till Brunnsäng :)
Jag har gjort en ny lista på spotify och fyllt den med låtar som bara är ifrån 2010 som jag också hade tänkt att länka här till er, i hope you enjoy it: klicka här

Peace out och ha en grym nyårsafton, lillevän.



Ett beroende

Hey you guys!

Har nog inget viktigt att skriva mer än att jag inte trodde att man kunde bli beroende av ett mobil spel haha, men jag kan lova er att det är inte bara jag som är beroende. För att jag får inte ha min mobil själv alls längre, jag och älsklingen spelar Angry Birds på min telefon väldigt mycket nu. Så fort jag inte har telefonen så rycker hon ut den ur min hand eller tar den där ifrån där den ligger, tror det är dax för henne att skaffa sig en ny mobil så att hon kan få spela på sin egna ;)

Peace out, lillevän.


2010

Hey you guys!

Idag så tänker jag sammanfatta mitt år och det kommer nog bli en hel del heh jag hoppas ni orkar läsa :)

- I slutet av mars början av april så opererades jag pga av sjukdom
- Låg på sjukhuset i nästan en vecka och fick i princip lära mig gå på nytt
- I april så hade jag min studentskiva på stanleys i Södertälje och den gick som den gick haha
- I april så började jag umgås jätte mycket med Sofie
- Jag blev förälskad
- Jag blev tillsammans med Sofie och är det fortfarande
- Jag har festat en hel del under årets gång
- Jag tog Studenten i Juni
- Jag har saknat en person i två veckor så att det gjorde ont
- Jag firade en galen midsommar
- Jag fick en bästa vän men förlorade en också
- Jag har fått lära känna en hel del nya människor som nu betyder väldigt mycket för mig
- Jag har fått fira 1,2,3,4,5,6 & 7 månader med min älskling
- Jag har insett vad jag vill göra med mitt liv
- Har blivit lurad på ett jobb
- Skrivit mer i min bok
- Planerat min framtid och jag vet att allt kommer gå igenom
- Jag vet säkert att jag inte kommer leva ensam utan att min älskling alltid kommer vara här med mig
- Jag har bråkat men allt är löst nu
- Jag har var på min älsklings student
- Jag har firat min 19 års dag
- Jag har firat jul både med familjen och älsklingen
- Fått fina presenter av familjen och av älsklingen
- Och gett bort fina presenter
- Jag har fått kontakt med en massa gamla vänner och det känns awesome
- Jag ska fira nyår med älsklingen och min bästavän

Detta är min korta sammanfattning på året men det finns mer men dom som har vart med mig under årets gång vet också vad det är som saknas om det skulle saknas något. Allt jag kan säga tack till alla för det här året ni har gjort ett år värt att minnas och älskling.. DU KOMMER ALLTID VARA MIN♥










Peace out, lillevän.

7 Månader med den bästa!

Föralltid du och jag ♥

Nu har vi bestämt oss!

Inte mer en 9 dagars längtan kvar nu, har längtat väldigt länge och nu är det bara några få dagar kvar! Och inte nog med det nu har jag och älsklingen bestämt oss vart vi ska åka i sommar och det kommer bli jätte mysigt bara hon och jag ensamma i 2 veckor :)

Peace out, lillevän.


Cola..

Hey you guys!

Nu kommer det komma två inlägg direkt inpå varandra men jag börjar med detta som är lite komiskt faktiskt :)
Här om dagen så hade jag och Sofie mys med chips och dip och cola, vi kollade runt lite på datan och tv'n och bara tog det lungt. Men när jag skulle få sätta mig vid datan så reste vi oss upp samtidigt och då hände det....Jag på något sett råkade slå ut hennes cola glas ur hennes med min armbåge så att glaset studsade på hennes knä och det skvätte upp en del i luften och sen på golvet. Men då pratar vi inte om golvet utan hennes vita matta, hon kopplade först inte att det hade hamnat där och jag brast i skratt så att det gjorde ont i min mage. Då hör man bara FIIII...IDIOT!!! Då började jag skratta ännu mer för att då såg hon att det blev en stor cola fläck på hennes matta, allt hon kallade mig var idiot fast med stora bokstäver. Efter ett tag fick jag ju skuldkänslor och började säga förlåt men det spelade absolut ingen roll hur många gånger jag sa förlåt så fick man bara tillbaka idiot. Men sen när fläcken var borta då var allting tydligen normalt igen för hennes del och sa att det inte gjorde något för att den försvann haha ja en aggresiv flickvän har man och till en början fick jag mig ett gott skratt iaf hahaha!

Peace out, lillevän.


Men nu glömde jag bort vad rubriken skulle vara

Hey you guys!

Igår var jag och älskling i Sthlm för att shoppa lite, men vi blev besvikna för det var inte så mycket rea som vi trodde att det skulle vara men jag kan säga er att fan vad folk det var ändå. Älsklingen valde två tröjor som hon ville ha av mig och som hon självklart fick av mig också :) Dom tröjorna var jäte fina och jag är glad över att hon är nöjd. Idag så var vi på stan i stälje och shoppade lite mer hehe, jag köpte mig faktiskt ett par byxor som var på rea som jag är jätte nöjd med, nu behöver jag inte köpa mer kläder för nu har jag kläder så det räcker och kläder som jag kommer använda tills det behövs nya. Vi blev hämtade från stan vilket var skönt för då slapp vi gå hem haha..latmaskar! Nu så ligger Sofie och sover och jag har suttit och fixat hennes pappas externahårddisk med en massa filmer och jag var extra duktig och la alla filmer i kategorier som t.ex drama,komedi, familj etc. Så nu ska det inte bli svårt att hitta film för dom iaf :)

11 Dagar kvar♥
Peace out, lillevän.


Yeah Yeah Yeah

Hey you guys!

Hur mår ni? Själv mår jag bara bra :)
På julaftons kvällen gick jag ju hem till min älskling och jag gav henne sin ena julklapp. Jag fick julklapp av henne med för den delen :D Utav mig så fick hon en parfym, men idag så ska hon få sin andra julklapp vilket är att få shoppa på mitt kort, för jag visste inte vart jag skulle handla presentkort så då gjorde jag den här lösningen. Utav min kära fick jag två stycken as fina tjocktröjor och en parfym som jag velat haft länge, Tack babe!
Igår så var vi på bio och såg Narnia i 3D, den rekomenderar jag starkt för den var skit bra. Det var hur mysigt som helst att gå på bio med älsklingen, det kommer vi göra om massor med gånger :)
Idag så ska vi upp till Sthlm och shoppa en hel del..det är alltid lika kul att shoppa när man har pengar haha, och sen tror jag älsklingen kommer tycka det är roligt att shoppa med tanke på att det är mitt kort som kommer dras haha.
13 dagar kvar ♥

Dagens låt: Chris Brown - Yeah Yeah Yeah
Den är helt ny och finns bara på youtube men den är grym ;)

Peace out, lillevän.


Free Fallin

Hey you guys!

Nu är julfirandet över med släkten, sitter hemma med familjen och lyssna på Free Fallin med John Mayer. Det har vart en jätte mysig dag och en hel del skratt med, lägger inte upp några bilder idag för jag orkar inte sätta in dom på datan men jag kommer lägga upp dom här någon dag. Jag måste ha vart snäll i år med tanke på julklapparna som man fick, fina kläder och lite pengar är jätte tacksam över det :) Senare ikväll så ska jag hem till älsklingen och fira lite där, ska ge julklappar till varandra och bara mysa, vilket jag tycker låter som en toppen avslutning på en dag som denna. Och julklappen jag fick igår utav min biologiska pappa är jag svin nöjd med, mobilen fungerar som den ska och jag är som sagt (upprepar) svin nöjd!
God jul på er alla hoppas ni har haft en toppen dag♥

Peace out, lillevän.
Jag bjuder på en riktigt gammal bild på mig och min bror.


God jul :)

Hey you guys!

Jag tänkte bara önska er en god jul, kommer inte bli ett så långt inlägg pga att det är en massa att fixa. Men det viktigaste skrev jag här och det var ju god jul :)

Peace out, lillevän.


En dag kvar :)

Hey you guys!

Har ni någon julkänsla i kroppen? Det kan jag lovar er att jag har, jag längtar riktigt mycket tills imorgon. Om en stund kommer min biologiska pappa hit och jag ska få min julklapp, fast jag vet ju redan vad det är och det är mobilen som jag nämnde i inlägget innan detta. Jag är verkligen jätte glad över den för att mobilen jag har nu lever seriöst sitt egna liv, när jag ringde älsklingen så stod det helt plötsligt på dolt nummer vilket jag ALDRIG har haft förut och ibland går det inte ens att skicka mess eller svara i telefonen så man är inte så glad på den iaf.
Under dagen här ska det bli bakning och bara julmys, sen senare ikväll kommer det bli uppesitta kväll hos älsklingen med Carro och Kim :)


Jag älskar dig, det är inte långt kvar nu älskling!

Peace out, lillevän.

Jul Jul strålande jul...nja inte förs om 3 dagar!

Hey you guys!

Nu är det mycket som är stressigt men jag hoppas det lägger sig efter jul och nyår. Julklapps handeln är slut för min del allting är klart på den fronten iaf :) Fick reda på att vi firar jul hemma hos min moster vilket kommer bli trevligt, men det bästa av allt är att min lillebror som är 15 kommer vara med att fira. Jag trodde han skulle vara med sin pappa eftersom att han bor där, så det är nog en av dom bästa julklapparna!
Jag pratade med min biologiska pappa igår också utav honom kommer jag få en ny mobil och lite annat i julklapp vilket är jätte snällt och uppskattas mycket. Telefonen jag kommer få är en Sony ericsson x10 mini pro har kollat på den telefonen mycket så den blir awesome, sen så älskar jag ju ericsson telefoner också hehe.

3 dagar kvar till jul :D

Peace out, lillevän.


Yesterday

Hey you guys!

Igår var det bara en mys dag, jag och älsklingen blev bjudna på middag hos mamma och pappa vilket var jätte trevligt. Vi fick en jätte god middag, kyckling med potatisklyfftor (det låter som en simpel middag) men mamma lyckades få till det så jävla gott igår. Efter middagen så satt vi bara och tog det lungt och pratade med mamma och pappa, sen så drack vi glögg tillsammans och det var as kul för att min familj har världens lägsta humor så det blev mycket skratt igår haha. Idag får vi se vad som händer, just nu så sitter älsklingen och kollar på tv och jag nördar CityVille på facebook heh.

4 dagar kvar till jul :D

Peace out, lillevän.

Rätt person vann

Hey you guys!

Har precis kollat klart på Robinson finalen och visst var det rätt person som vann? Ja självklart var det de, haha älsklingen kanske inte är lika glad nu men jag är :D Är nog gladast för att jag har alltid hållt på motsatt lag genom hela Robinson än vad älsklingen har gjort och nu när Erik och Helene stod i final ja självklart hejjade jag på Erik då och han är en bra vinnare haha.


Ny Lista

Hey you guys!

Nu är det så att jag har fixat en helt ny lista på spotify, det är en hel del blandad musik för i princip alla smaker så check it out vettja:What?


...Det är värt det!

Hey you guys!

Igår var det sjukt kul asså, bra folk roliga spel vad mer kan man begära. Plus att jag lyckades fixa med mig min älskling efter mycket tjat :D
Våra planer var att ta sista tåget hem, men vet ni vad? Så blev det verkligen inte vi kom hem 4 imorse och det var lärt värt att komma hem så sent. Idag mår man inte riktigt lika bra men det får man ta, visst det blev mycket dricka igår men ändå så höll man sig på benen och allt. Kunde inte önskat om en bättre kväll, en av dom bästa på länge!
Tack Niklas, Sofie, Matilda, Marie, Paulina, Lovisa och ALLA ni andra som var där!

Peace out, lillevän.

Sofie Anna Linnéa ♥

Jag älskar dig över allt annat!


Fest

Hey you guys!

Ikväll blir det fest hos N vilket kommer bli awesome, jag är iaf as pepp för att det är alltid lika kul att festa med honom. Ska försöka övertala min flickvän till att följa med också och jag hoppas det går.
Kommer en del personer dit som man känner som gör att kvällen kommer sluta bra!


Vad händer egentligen?

Hey you guys!

Vad händer egentligen?
En självmordsbombare i Sverige, vilket man aldrig trodde egentligen skulle hända här i vårat lilla "trygga" Sverige. Ingen är säker nu tyvärr men det är sanningen och den kan man inte neka heller.
3 personer hoppade framför tåget igår, en i Tumba men han halkade..Först slets hans fot av senare dog han. Sen i Huddingen den personen tog livet av sig helt och hållet och sen den tredje i Upplandsväsby vilket jag inte vet så mycket mer om. Men att saker och ting händer så tätt in på varandra, aa vad ska man säga?
Tycker det är synd om dom personerna som väljer att ta sitt liv, man kan inte sätta sig i deras sits eller ens tänka på hur dom kan tänka tanken på att vilja dö, det är väl bara så att dom mår så jävla dåligt och inte pallar mer. Det är Verkligen synd att sånt händer.
Det var det för mig idag kände bara för att skriva det.

Peace out, lillevän.


Bara så ni vet..

Så tycker jag att det räcker med snö nu!!!

Pages Of Life

Hey you guys!

Idag fick man sig en liten sovmorgon, jag och älsklingen vaknade klockan kvart i elva annars brukar vi vakna klockan nio. Vi gick upp och tog det lite lungt och sen gick vi ut på en promenad med dogsen, det blev hyffsat lång faktiskt vi gick och postade mitt brev som jag behövde posta iväg idag. När vi gick ifrån Konsum (där jag postade brevet) så gjorde jag en riktig god gärning, det var så att det var en äldre herre som hade lite svårt med att gå. Då bad han mig om hjälp för att gå över en liten snövall för att han var rädd för att ramla, ibland är jag riktigt snäll asså. Sen när vi kom in så la vi oss i sängen och bara slappade tillsammans med hundarna, dom är alltid med oss haha. Efter ett tag så somnade Sofie i min famn medans jag spelade och jag måste säga att det är då man har bäst chans till att få spela en längre stund :D
Och vet ni vad? För ungefär 3 timmar sen fick jag ett samtal som gav mig en arbetsintervju imorgon kl.14.30 vilket är awesome, håll alla tummar för mig för att det skulle sitta så fint med ett jobb verkligen!!!

Peace out, lillevän.


Ville & Laban

PANG PANG

Hey you guys!

Well..lite duktig är jag nu som kastar iväg ett andra inlägg idag haha.
Jag lyckades fixa till att jag fick spela en timme idag (fan vad jag är bra), men...det kostade mig att ge älsklingen massage också så jag måste göra det här senare för annars kan det bli så att jag kanske inte får spela mer.
Det spelet jag spelar är mitt älskade Call Of Duty - Mordern Warfare och det är svin kul, när jag har fixat ihop pengar så ska jag faktiskt köpa Call Of Duty - Black Ops för det verkar AWESOME!
Men nu så ska jag kolla på Lost med älsklingen och äta chips, mums!!

Peace out, lillevän.


Vad ska rubriken vara?

Hey you guys!

Jag ska nog inte lova er att blogga mer eftersom att jag inte kan hålla det, nu kommer jag blogga tippsomtätt istället för att mina löften inte hålls. Men jag ska försöka iaf!
Igår så var jag på ett 3års kalas, för min kusins son fyllde år. Det var jätte trevligt där verkligen jag träffade en del personer som jag inte träffat på länge så det var bara en massa trevligt. Innan jag åkte där ifårn så klippte jag mig så nu har jag kort hår igen vilket är as skönt, kommer säkert upp med en bild sen för jag har ingen nu. När jag kom hem ifrån min kusin så hade älsklingen och hennes syster åter igen gjort en lek med lappar och det var bara för mig att börja leta efter alla andra lappar för att sen få det som jag egentligen letade efter.
På den första lappen stog det såhär: "Hej min vän..Vi tänkte att du skulle få fortsätta leka nu efter att du varit på kalas. det blir ju snart en tradition :) Börja med att leta efter första lappen som ligger bakom världens snyggaste tjej."
Sen var det ju bara för mig att leta och min "vinst" som var kladdkaka haha.
Sen när jag och älsklingen var själv apå rummet så fick jag en tröja av henne som verkligen var as snygg, den gillar jag skit mycket.
Idag händer inte så jätte mycket, jag ska försöka flörta till mig en stund framför mitt x-box så vi får se hur det går..önska mig lycka till!!
Snart så får vi också besök av Sofies vän så det ska bli trevligt, vi får se sen om jag bloggar mer idag det märker ni :)

Peace out, lillevän.

Grattis på namnsdagen älskling!

Hey you guys!

Musik tipset jag lovade er i söndags blev inte av som ni kanske märkte och därför med detta inlägg kommer jag att ger er musik tips, jag tror jag har börjat få tillbaka bloggandet nu eller jag hoppas jag har fått det derls för att få tillbaka läsarna och för att jag var väldigt aktiv förut.
Idag har min älskling namnsdag så grattis till henne :)
Så vad tror ni jag har för musik tips? Jag har faktiskt bara två artister eller aa en artist och ett band, men jag hade bara detta som nytt att tipsa till er och jag gillar dom här låtarna sen om inte ni gör det ja då finns det inte så mycket jag kan göra hehe.

Musik:

  • Justin Bieber - Baby (Acoustic version)
  • Justin Bieber - Down to earth (Acoustic version)
  • Justin Bieber - U smile (Acoustic version)
  • My Chemical Romance - The only hope for me is you
  • My Chemicla Romance - SING

Peace out, lillevän.

Du är saknad!

Du är saknad så himla mycket, du är långt bort men ändå så jävla nära. Helt flippade saker har vi gjort och fler flippade saker kommer det att bli. Vi måste höra av oss till varandra mer inte bara snack utan verkstad också ju!
Du vet vem du är.

I love you my friend.

BARA FÖR MIN FLICKVÄN E UNDERBARAST!
och vi har nördat dataspel, men nu ska vi kolla på Lost :)

Peace out och godnatt, lillevän.

Söndag, andra advent

Hey you guys!

Idag har jag inte gjort så himla mycket, jag var hemma hos mamma från 12 till 17 ungefär och var med familjen. Men det slutade med att jag fastnade framför mitt x-box och spelade fifa i flera timmar haha (a) Nu är jag hos älsklingen och ska typ spela något med henne men vet inte vad än men det märks, jag kommer tipsa er om musik idag bara så ni vet :)

Peace out, lillevän.

Update

Hey you guys!

Vet inte riktigt vad som har hänt med blogghumöret, det har bara känts som om att jag inte riktigt hinner eller tänker på att blogga. Men jag ska ta och börja sätta påminnelse av att jag ska blogga för då blir det mer uppdatering här hehe.
Jag har börjat bli friskare nu, ingen feber idag men huvudvärken är kvar och nästäppan men jag hoppas det släpper snart, läkarna sa ju att jag skulle komma tillbaka om min huvudvärk inte släpper så jag hoppas att den släpper här inför nästa vecka.
Snart så ska jag och älsklingen kolla på Lost, jag har aldrig vart intresserad av den serien tills jag blev tvingad av att kolla ifrån början och nu är jag hel fast haha, måste nog vara oloaglig och ladda hem säsong 3-6 för älsklingen har bara 1 och 2 i orginal och ingenting på datan men det fixar sig :)

Btw, vad tyckte ni om My Chemical Romance album som jag tipsade om? Eller ni kanske inte lyssnade på det men jag tycker iaf det albumet är awesome!

Bjuder på en gamal bild :P

Peace out, lillevän.


Influensan

Hey you guys!

Idag är man inte pigg alls, har haft huvudvärk i 3 dagar och mått piss i 3 dagar men idag fick mamma och älsklingen som dom ville..Jag ringde till läkarna och fixade en tid. Jag kan ju säga att det var väl lite tur ändå för jag fick ju svar på varför jag mådde piss, jag har fått influensan och det suger verkligen. Har ju verkligen inte tid att vara sjuk nu för att jag har en massa saker att fixa och som behövs vara klart inom kort :(
Jag har legat och sovit nästan hela dagen och som tur är så har jag världens bästa flickvän som pysslar om mig och jag lovar att jag kommer pyssla om henne sen när hon är sjuk.

Peace out, lillevän.


RSS 2.0