Låtar som jag är helt fast vid

  • Martin Solveig ft. Dragonette - Hello
  • Eric Amarillo - Om sanningen ska fram
  • Pitbull ft. Ne-Yo, Afrojack & Nayer - Give me everything
  • Bruno Mars - The lazy song
  • Mohombi - Coconut Tree
  • Mohombi - Say jambo
  • Don Omar ft. Lucenzo - Danza kuduro


Jag är inte världens bästa på att blogga längre jag vet

Men att ändra på det är rätt svårt faktiskt, jobbet och livet som jag har gör att jag inte hinner blogga så mycket som jag gjorde förut.
Jag har ju lovat och lovat men ingen ändring har blivit av så därför tänker jag sluta lova att jag ska bli bättre på att blogga, men jag gör mitt bästa just nu iaf.

Sitter just nu hemma för att jag gick hem ifrån jobbet vid lunch för att jag mår så jävla dåligt, ont i magen, ont i huvudet och känner mig svimmvärdig i vissa lägen. Så hem åkte jag och jag hoppas att det blir bättre snart för jobba vill jag göra. Det beror på att jag trivs så sjukt bra på jobbet!
Nästa vecka ska jag på utbildning och lära mig ett nytt program eftersom att vi kommer få in BMW hos oss också och dom arbetar med ett program som heter Kobra, så det ska jag få lära mig :)

Sen håller jag och älsklingen på att kolla på en massa lägenheter som känns riktigt grymt faktiskt, hoppas vi får flytta snart bara!


FÖR ATT IDAG FYLLER JAG 20 ÅR :D

Rubriken säger väl allt om hur jag känner för idag? 20 år och ingen tonåring längre :)
Har precis kommit hem efter att ha premiär handlat på bolaget haha! Nu ska jag och mamma fixa klart det sista inför idag och sen kommer gäster droppa in här under dagen.
Ikväll kommer det bli G.R.Y.M.T !!


Nu längtar jag lite sådär lagom mycket!

Vet ni varför? Jo för att imorgon så fyller jag 20 år och jag längtar inte bara lite sådär lagom mycket utan jag längtar svin mycket :D
Det kommer vara en awesome dag och kvällen kommer spenderas med min underbara flickvän och mina käraste vänner ♥

Under the coconut tree

Livet är fan bra nu asså! Det som kanske inte är lika bra är väl att jag inte hinner blogga så mycket längre, men det gör ingenting haha.
Det som gör det så bra är att jag får vara kvar på jobbet längre än vad jag trodde :D Men det som gör livet bäst är ju min älskling och min familj.♥
Idag så ska jag till skogås för att fira min käraste kusin som fyllde 20 år igår så det kommer bli en massa trevligt :) Och om 6 dagar då blir jag 20 år, shiit vad jag längtar haha :D

Peace.

RSS 2.0