This is war

Mår fortfarande lika piss som jag gjorde igår och i förigår, hoppas verkligen att jag blir frisk snart för jag har inte råd att vara sjuk plus att det suger att man blivit sjuk när man precis börjat på en ny arbetsplats.
Men nog snackat om att vara sjuk för man blir ju inte friskare direkt!

Just nu så sitter jag hos Sofie, vaknade för typ två timmar sen heh. Jag sitter och lyssnar på musik medans hon gör sig i ordning för att hon ska snart dra och träffa en kompis och då ska jag dra hem. Får se om vi träffas senare ikväll det märks :)

Rubriken är en låt som jag har blivit helt beroende av: 30 Seconds To Mars - This is war
Det är en grym låt som jag tycker att ni borde lyssna på (Y)


Vad ska man säga...

... Om Södertälje Sjukhus, fick en tid idag hos läkaren på jourmottagningen och jag träffade en läkare som lyssnade på mina lungor och gjorde en undersökning. Och efter att han hade kollat om det var något så var resultatet : "Det piper i din lunga men det är ingen fara det går nog över. Men du får medicin till din hosta."
Och efter det som hände igår att allt blev svart och jag förlorade känslan i benen så var det tydligen ingen fara alls enligt min läkare som jag träffade, sen så tog det bara 10 minuter och träffa honom så nu är det pengar åt helvete för att veta att det inte är någon fara alls trots händelsen igår och att det piper i lungan!

Sjuk :(

Kul att man har lyckats bli sjuk, ska ringa till läkaren igen klockan halv fyra för att få en "akut" tid för att igår så föll hela jag. Fick så jävla ont i bröstkorgen och hade kramper i hela kroppen och idag så har jag feber och fof ont i bröstkorgen, har snuva och hostar galet. Så jag hoppas att dom hittar något sen för att nu har jag gått och haft samma förkylning i 4 veckor bara att det har blivit värre :(
Hatar att vara sjuk!

2 Månader ♥

Jag älskar dig ♥

Är trött

Är sjukt stolt över mig själv just nu, första dagen på jobbet. Som mål hade jag idag att sälja 2 avtal och jag lyckades sälja det och sen är det as bra för att vara första gången. Men efter att man har stått upp i 8 timmar i sträck utan rast så blir man något sliten i både skallen och kroppen, hade 1 timmas rast sammanlagt idag så aa är sviin trött. Men nu ska jag gå och sova lägger upp ett inlägg imorgon.

Peace out

Nu blir kudden min vän

Idag var jag på jobbet och hade utbildning, jag klarade provet (happyface) så jag kommer jobba imorgon vilket jag sett fram emot as mycket. Kommer jobba från 10-19 tillsammans med Jakob på Ringen i Sthlm :)
Efter jobbet idag så var jag med Sofie, vilket alltid är lika bäst varje gång !
Men nu så ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag sova, lägger upp ett inlägg imorgon sov gott.

Får jag fimpa min cigg i din öl?

Maskinen gör as bra musik så är det bara!

New experiences

Man lär sig något nytt varje dag och idag efter att vart på utbildningen på jobbet så har jag lärt mig en hel del nya saker. Eftersom att jag utbildar mig och kommer jobba som försäljare så har jag fått lära mig väldigt mycket om försäljning. Det vi ska sälja nu på jobbet är el ifrån Telge Energi och som min chef säger "det kanske inte är det sexigaste man kan sälja" och det håller jag med om men det är ändå rätt kul att hålla på med för att man lär sig något nytt och lär sig mycket om el. Och min skalle är helt fullproppad av information som jag fått idag, fick dessutom mail ifrån chefen på saker som jag skulle plugga på och jag har vart riktigt duktig och pluggat idag (stolt över mig själv !).
Men nu ska jag vara med Sofie och bara softa för att jag är så sjukt seg.
Peace

Make Damn Sure

Måndag innebär jobb, vaknade vid 11 hos Sofie gick där ifrån vid halv 12. När jag kom hem så blev det duscha och äta sen dirket efter det så blev det sätta sig på tåget och åka till jobbet. Och jag fucking hatar SL och deras jävla förseningar dom har.."oj det kom lite regn från ovan så nu ska vi sluta funka."
Det är ju bara utbildnings vecka nu på jobbet och nästa vecka då får man börja sälja vilket jag ser fram emot extremt mycket. Har fått som en hemuppgift att plugga på tills imorgon som handlar om försäljning så det är det jag kommer ägna min tid åt nu här ikväll så vi får se om jag slänger ivgä ett inlägg senare.
Peace out.

Bromance

Det har vart en riktigt seg dag idag och jag mår fortfarande lika piss som innan. Har hjälpt mamma här under kvällen med hennes mp3 för att hon ville ha ny musik, och det var riktigt kul när jag, mamma och Sofie satt i köket och fixade med musiken. Nu så ska jag kolla på lejonkungen tillsammans med Sofie och imorgon är det jobba som gäller vilket jag ser fram emot. Just nu på jobbet så är det utbildnings vecka och sen veckan efter det är det jobba ordentligt som gäller.
Dagens låt är: Tim Berg - Bromance

Så nu skriver jag godnatt så slänger jag iväg ett inlägg eller två imorgon, puss !




Man mår som man förtjänar

Igår blev det snabbt ändrade planer, skulle kolla på Shutter Island men så blev det inte för att filformatet på filmen läste in min tv så mamma låg i soffan och lyssnade på musik och bara softade och jag kollade lite på filmen på min data. Men sen så blev det hem till Matilda där det blev dricka och ett bra sällskap, vi körde en hel del kortspel ett av spelen var Fuck The Dealer och jag förstår nu namnet på spelet iaf. För att idag är jag fanimig inte fit for fight alls, mår så jävla dåligt. Dricka mycket på en kort tid är inget jag rekomenderar och det händer ofta att man gör den tabben haha.
När jag vakande hemma hos Sofie så ville jag nog ärligt talat bara dö så illa är det idag asså, efter att man vart vaken ett tag blev det gå hem och ducha och försöka bli människa. Men som mamma sa hemma jag var nog inte fullt ut nykter och jag tror inte heller att jag var det för att det tog tid att hitta rätt tangenter på datan när man satte sig vid facebook osv. Men nu mår jag inte liiika dåligt men jag mår som fan själv ändå.
Om man bortser från allt det där så är läget lungt med mig, kan ju säga att jag har en grymt snäll bror också för att jag fick en ny tröja av honom idag som är skit snygg..Tack brorsan ♥
Nu ska jag bara fortsätta ta det lungt, kanske slänger iväg ett inlägg till senare beror nog helt och hållet på hur jag mår. Peace out så länge


Man kan vara snäll ibland faktiskt

Nu har jag vart snäll och fixat musik åt en kompis, ibland känner jag mig riktigt snäll asså. Innan jag hjälpte min vän så handlade jag åt mamma för att hon inte mår så bra, och nu så ska jag och mamma äta chips, dricka cola och kolla på Shutter Island tillsammans. Och det finns inget bättre än att kolla på film och bara softa när regnet faller ner ute, då ska man bara mysa hemma med film och godis/chips (Y)


Allitd lika kul att sova nära väggen

Godmorgon, ja rubriken säger väl sig själv lite grann. Sov hos Sofie inatt och väggen var nog min bästa vän för det gick ju inte att få liv i Sofie och be henne flytta på sig. Ungefär en timme innan vi gick upp då fick man liv i henne och hon flyttade liiite på sig iaf, men men vad ska man göra sånt som händer älskar henne ändå så det spelar inte en sån stor roll (:
Från och med nu så är det Sofie som får sova nära väggen inte jag!

2 filmer.

Idag har man inte gjort så mycket mest bara softat vilket inte alls är så ovanligt när det gäller mig hehe. Sov hos Sofie inatt och efter jag hade vaknat fick jag dra hem och vara "olaglig", laddade hem Snabba Cash som jag och Sofie kollade på senare på dagen. Jag rekomenderar INTE den filmen inte om man har läst boken. För att om man har läst boken och sett filmen så saknas det hur mycket saker som helst i filmen och aa.. en stor besvikelse iaf!
Sen för ett tag sen så kollade vi på Girl Interupted och den gillade jag starkt så den kan jag rekomedera att se (Y)
Så 2 filmer på en dag och Sofie somnade inte haha :D Nu blir det umgås med henne och bara softa vidare.

Tidsfördrift !

Visste du..

Att jag vill ha - En ny mobil
Att min senaste kyss - Var idag
Att jag lyssnar mest på - Rock
Att jag pratar - Rätt så ofta
Att jag inte gillar - Falska människor
Att min första riktiga kyss - Var i 7an
Att jag avskyr när folk snackar - Skit
Att kärlek är - Underbart
Att jag gillar att - Sjunga
Att jag alltid kommer att - Vara sprallig
Att jag är hemligt förälskad i - Jag är inte hemligt förälskad
Att sist jag grät var - Här om dagen
Att min mobiltelfeon är - Trasig
Att när jag vaknar på morgonen - Vill jag bara somna om
Att innan jag går och lägger mig - Släcker jag lamapn? haha
Att idag har jag - Fixat hem en film
Att just nu tänker jag på - Att ta en dusch
Att ikväll ska jag - Kolla på Snabba Cash
Att imorgon kommer jag - Bara softa
Att jag hoppas - Att allt fortsätter så bra som det är just nu

Har du/ Vem har..

Någon som förstår dig? Ja
Någon som du saknar? Ja
Någon du hatar? Ja
Vem kramade dig senast? Mamma
Vem pussade dig senast? Den bästa <3
Vem ringde senast? Min jobbcoach
Vem ringde du senast? Sofie
Vem var hemma hos dig senast? Sofie
Vem var du hemma hos senast? Sofie
Har du några kärleksproblem? Nej
Har du pratat med någon idag? Ja
Har du gråtit idag? Nej
Har du skrattat idag? Ja

Jag..

Är singel? Nej
Svär ofta? Mjo
Sjunger i duschen? Nej
Skulle kunna ha pyjamas på dig i skolan? Nej
Skrattar åt dina egna skämt? Hahah jaa
Skulle göra en plastikoperation om det är ofarligt och gratis? Kanske det

Har du..

Piercingar? Har haft, men ska pierca tungan snart
Syskon? Ja
Jobb? Ja
För många vänner? Nej
Rymt hemifrån? Ja
Färgat håret? Ja
Bra självförtroende? Hyffsat bra iaf..
Sagt "jag älskar dig" till någon? Ja
Varit kär? Är kär
Gjort något olagligt? Ja..
Somnat i skolan? Ja
Brutit ett ben? Ja
Tappat bort mig i min hemstad? Nej
Sett en fallande stjärna och önskat? Japp
Gjort något som jag lovat mig själv att inte göra? Ja..
Smugit ut utan lov? Ja
En hemlighet som ingen annan vet? Ja
Sovit en hel dag? Senast igår sov jag en hel dag
Somnat gråtande? Ja
Hånglat med två personen eller mer på en kväll? .. ja
Blivit generad inför folk? Inte vad jag kommer ihåg iaf
Varit kär i någon utan att säga det till den personen? Ja
Ätit musslor? Nej
Varit på festival? Ja
Haft ett förhållande i under en månad? Ja
Blivit kallad player? Ja
Färgat håret svart? Ja

Vad..

Längtar du till mest just nu? Börja jobba ordentligt
Ska du göra i helgen? Vet ej
Har du för kläder på dig? Svarta jeans, vit t-shirt, grå tjocktröja
Gjorde du igår? Sov..
Ska du göra i sommar? Sommaren är snart slut, men jobba och softa
Åt du senast? Frukost
Har du för mobil? LG
Vad köpte du senast? Godis
Skulle du göra om du såg ett lik i skogen? Ringa polisen

Vem/Vilka..

Slog du senast? Ehm.. kommer inte ihåg
Fick du senast sms från? Tihi
Pratade du med senast? Mamma
Skulle du kunna göra allt för? Min familj, flickvännen och dom närmaste vännerna
Kan du lita mest på? Svårt att lita på människor fullt ut
Vet mest om dig? Mamma typ haha
Sov du tillsammans med senast? Sofie

Allmänt..

Har du pussat en groda? Nej
Kan du hjula? Ja
Biter du på naglarna? Sometimes
Är du emo? haha nej
Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? Bli överlycklig
Skulle du kunna hoppa fallskärm? Ja
Har du sjungit inför publik? Ja
Följer du mode? Nej
Är du hungrig? Ja haha
Är du blyg? Tss Neje :D



Grattis Mikaela :)

Grattis Mikaela på 17 års dagen, hoppas du får en bra dag :D♥



Demarco - Standing Soldier
en till bra låt jag tycker att ni ska lyssna på.



As bra dag.

Kan inte fått en bättre dag, blivit hel tids anställd på jobbet och får en grym lön är så jävla lycklig nu :D
Inget kan göra mig olycklig nu tror jag, för mitt liv är så gott som perfekt. Perfekta vänner, perfekt kärlek, perfekt familj och ett perfekt jobb. ♥

Jag älskar musik !!!

Musik tips som är ett måste för er att lyssna på!! Om man tycker om dance/club musik kommer ni absolut att älska dom här två låtarna för jag ÄLSKAR dom :D

Bastian Bates - Can't Slow Down (Michael Mind Remix Edit) Ft. Nicco
Robert M feat. Nicco - Dance Hall Track (Radio Edit)

Okej nu är jag nervös !

Idag är det första dagen på jobbet, jag ska strax åka och möta mamma för att få busskortet och sen blir det vidare till Stockholm Södra. Jag börjar bli måttligt nervös nu haha, jag har inte vart det något innan inte igår heller och inte nu under dom senaste timmarna... Men nu jävlar spelar mina nerver ett spel med mig -.-
Jag hoppas att det kommer gå bra, det är iaf det jag satsar på idag.
Skriver ett inlägg senare ikväll när jag kommer hem, ha det gött så länge.

Jag tänker inte sjunga en godnatt saga men..

.. Men jag tänker iaf säga godnatt för nu ska jag sova. Börjar jobba imorgon, äntligen har längtat så jävla mycket! Haha kanske låter sjukt men det är så det är, så ni får sova så gott för det tänker jag göra.
Pussen

Ni gör mina dagar ♥


My best friend !

Idag blev en dag spenderad med Amy, har saknat henne så sjuukt jävla mycket. Det är fan inte okej att det var en hel månad sen vi träffades! Och idag när vi var med varandra så pratade vi om allt och ingenting, det blev lite update på saker som har hänt osv. Citat ifrån Amy: "Har saknat dig jätte mycket! Och trots att vi inte setts på tusen år kan vi ändå prata som  att vi setts igår. ÄLSKAR DIG<3"
Och det är så det är vi kan prata om allt verkligen det finns inga undantag alls, och det spelar ingen roll hur lång tid det var sen vi sist träffades eller pratade så pratar vi som om att det var igår. Och jag älskar dig vännen verkligen hur mycket som helst du är verkligen min BÄSTA vän♥



Reklam för lizabacklund@BDB

Jag har lovat den här tjejen att göra reklam för henne här på min blogg, förlåt för att det har dröjt så länge innan inlägget kom upp. Jag tycker att hon gör den här låten riktigt riktigt bra och jag tycker att ni SKA lyssna på den.

Ont :(

Har haft ont i magen nu i 2 dagar och smärtan släpper verkligen inte vilket börjar bli jobbgt som fan. Jag hoppas att det släpper innan onsdag eftersom att jag börjar jobba då, inge kul att komma till en ny arbetsplats och må skit direkt.
Sov hos Sofie i natt också, hon vaknade typ en timma före mig haha. Nästa gång får du väcka mig söt! Och om en/två timmar så ska jag träffa min saknade vän vilket kommer bli awesome för att vi har inte träffats sen min student. Imorgon blir det träffa Sofie på dagen och jag hoppas jag träffar Amy imorgon också för att du är saknad som fan my Best Friend!♥

S T Ö R T !

Okej jag är lite förbannad just nu. Varför? jo för att det är en tjej som först och främst la upp en video på youtube över att jag var död och vilken frisk människa gör en sån sak? Och hennes anledning till videon som jag fick reda på var att hon TRODDE att jag var död men inte att hon var säker på det. Sen kollade jag upp om hon fanns på bdb och det gjorde hon och gissa vad...Hon har lagt upp bilder där på mig med och påstår sig sakna mig. Men saken är den att jag känner inte ens henne. Jag tycker det är helt rubbat att man gör en sån sak och om ni tycker att jag har fel över det så lägg en kommentar och en motivering till varför jag isf skulle ha fel.!

Alex Says

Sov hos Sofie i natt och kom hem för en stund sen. Umgås med Pappa och Lillebrorsan som åker till jämtland imorgon men dom åker till farfar idag för att dom åker jätte tidigt imorgon bitti. Dom ska vara bort i en vecka vilket kommer bli rätt tomt här hemma och mamma åkte till en kompis i trosa idag så jag är hemma all by myself idag. Sen så har jag börjat tycka om Rasmus Seebach väldigt mycket, hans låtar är riktigt bra, alla har ju hört Natteravn med honom men hans låt Glad Igen är också riktigt bra (Y) Erika grattis på 18 års dagen love you my friend! :)

Sofie gästbloggar

I ♥ U

Day N' Nite

Okej just nu så sitter jag och gör inte så mycket, min lillebror (7 år gammal) har snott Sofie och i principt tvingat henne och kolla på när han spelar haha. Tycker lite synd om Sofie men hon kan ju gå ut där ifrån om hon vill också :P
Sitter i rummet och lyssnar på Kid Cudi - Day N' Nite och blir extremt fest sugen, men imorgon är det fest iaf eller hur var det nu Erika?
Och jag har bestämt mig vart jag ska pierca mig och det kommer bli tungan faktikst!

Gotta Be Somebody

Idag blev det sovmorgon vilket behövdes, vet inte om jag börjar bli sjuk däremot. Har vart så sjukt trött i flera dagar nu och kan sova i dygn känns det som. Inte så bra om jag blir sjuk nu eftersom att jag börjar jobba på Onsdag nästa vecka. Så jag håller tummarna nu på att jag inte blir sjuk!
Sen har jag beslutsångest som bara den, vill pierca bröstvårtan eller tungan vad ska jag göra??

So Small

Det blev ingen cross åkning idag för att den är sönder :(
Så jag stannade hemma istället och har bara softat, lyssnar på musik (inget som är ovanligt). Men jag älskar musik så är det bara, spelar ingen roll vilket humör jag är på eller vad jag gör så har jag alltid musik där. Jag tror inte att jag är ensam om att lyssna på musik om dagarna det finns nog många fler som gört.
Senare blir det träffa Sofie det är awesome (Y) Men nu ska jag fixa i ordning lite saker.
Ha det gött!


All My Life

Skulle åkte för ett tag sen till min faster för att åka fyrhjuling/cross, men fick inte åka förs jag ätit middag. Så nu väntar jag på att den ska bli klar vilket är om ett tag så vid 6 kommer jag åka till min faster. Längtar galet för det finns inget bättre än att bara köra fyrhjuling/cross.
Idag har jag faktiskt inte gjort så mycket, ritat, lyssnat/lyssnar på musik, följt med och handlat aa sen är det inte så mycket mer.
Kommer nog blogga senare också, så peace out så länge.

Word Up

Godmorgon på er, vaknade för ca 1 timme sen. Vaknade utav min lillebror som har sitt rum bredvid mig, han hade på maxad volym och spelade Halo (ett tv spel). Så det var inte helt okej att vakna till det!
Men jag gick upp och gjorde frukost till oss två och nu så sitter jag och lyssnar på musik med lillebrorsan bredvid mig. Och just nu lyssnar vi på Atreyu - Blow och min bror diggar as mycket till musik haha bra att man har lärt brorsan vad riktig musik är för något ;)
Nu ska jag fortsätta vara med brorsan min och jag langar nog iväg ett inlägg senare igen.


Nöjd as hell !

Fick ny tv idag plus surround system, har kopplat in allt och nu lyssnar jag på musik som en dåre haha. Gjorde om i rummet också, kan ju inte säga mer än att jag är nöjd as hell nu !!
42" Sony tv nu kan man spela tv spel igen med bra bild och allt :D (haha vet..spel nörd men jag skiter i ändå).
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och kanske rita beror på om jag orkar.
Peace out

Det här är musik !

Okej nu var det längesen jag gav musik tips så jag kommer lägga upp låtar här nu. Jag kommer i princip bara lägga upp rock för jag har fastnat i det igen, jag gjorde nyss i ordning en spotify lista med bara rock. Jag tycker ni borde lyssna på låtarna för dom är grymma ;)

Musik:

Mötley Crüe - Kickstart My Heart
Mötley Crüe - Girls, Girls, Girls
Mötley Crüe - Wild Side
Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama
Lynyrd Skynyrd - Simple Man
Lynyrd Skynyrd - Free Bird
Judas Priest - You've Got Another Thing Comin'
Judas Priest - Angel
Limp Bizkit - Break Stuff
Limp Bizkit - My Way
Korn - Word Up!
Korn - Freak On Leash
Deftones - Hole In The Earth
Queens Of The Stone Age - No one Knows
Foo Fighters - The Pretender
Foo Fighters - Best Of You
blink-182 - I Miss You
blink-182 - What's My Age Again?
My Chemical Romance - Helena
Sum 41 - Still Waiting
Sum 41 - Pieces
Slipknot - Snuff
Slipknot - Before I Forget
Stone Sour - Zzyzx Rd.
Killswitch Engage - Holy Driver
lostprophets - Rooftops
Papa Roach - She Loves Me Not
Papa Roach - Scars
Disturbed - Stricken
Sonic Syndicate - Burn This City
Avenged Sevenfold - Afterlife
Story Of The Year - Sidewalks (Acoustic Version)
Skillet - Hero



Sofie..

..Jag älskar dig♥

Jobb !

Idag är det fan galet varmt och vi ska inte snacka om inatt, det gick ju fan knappt att sova!
När jag var hemma idag så kollade jag en massa jobb, ena efter den andra ansökningen var nekad. Men sen så fick jag ett samtal av ett nummer jag inte hade på telefonen, jag blev lite halvt misstänktsam när det ringde. Men när jag svarade så var det från ett jobb jag skickade ansökan till för ett tag sen och vet ni vad? JAG FICK JOBBET :D jag är as glad nu verkligen, har gått och klagat över att jag vill börja jobba och att det knappt finns något jobb. Men ibland har man turen på sin sida (Y)
Senare idag blir det chill, ska grilla, dricka och bara softa.
Kanske langar iväg ett inlägg sen.

You make me crazy

Sent inlägg idag blir det, hade möte imorse klockan tio jag hade vart duktig igår kväll och ställt klockan och den ringde säkert imorse men jag måste ha klickat den. För att tio i to så väecker Sofie mig genom att säga "Ska inte du på möte?" jag kollade på mobilen och sa i en lugn ton "jo jag ska vara där om tio minuter", men när jag sa det högt då insåg jag att helvete också hur ska jag hinna ner på stan på tio minuter? Men jag lyckades för jag sprang som en jävla dåre, kom ner på stan på 7 minuter..det är galet asså och jag har redan träningsvärk i mina ben haha (dålig kondis och motion är inget för mig riktigt). Så jag hann i tid till mötet vilket var bra för att det var ett viktigt möte.
Efter mötet så drgo jag hem och åt och duschade, efter det blev det hem till Sofie vi tog det bara lungt som vi brukar göra hehe. Sen mötte vi Matilda hon lånade ett spel utav Sofie, nu så har jag precis ätit middag och ska skriva klart det här inlägget sen blir det att gå till Sofie igen.
Skriver ett inlägg senare kanske, vem vet vem vet.

Ät gul snö, det kan vara öl.

Nu har jag precis kommit hem ifrån badet, det var en jätte trevlig dag med allt folk. Den enda nackdelen är att jag är totalt sönderbänd nu, jag ska ALDRIG lite på min mamma mer som säger att solskyddfaktorn gör så att man inte har ont...FÖR DET HAR JAG!!
Ska strax äta middag och sen blir det träffa Sofie♥


Vaaarmt !!

Okej idag är det verkligen äckligt varmt, klockan är 9 på morgonen och solen gassar som fan. Har precis ätit frukost och ska snart iväg till stranden med familjen, uppe lika tidigt som igår och vi åker tidigt till stranden bara för att det finns så många barn med och för att att solen tar som mest under förmiddagen ;)
Idag blir det nog lika mycket bada som igår eftersom att det är så varmt, men just nu så klagar jag inte alls för att jag längtar till att få kyla ner kroppen (jag och den här värmen är inte direkt bästa kompisar). Men som jag sa igår på ett inlägg, det finns egentligen ingenting att klaga över nu när sommaren äntligen är här!
Ha en bra dag så langar jag iväg ett inlägg senare också.

HJS @ BDB

Här är en tjej som jag tycker är duktig på svensk hipphopp, gillar den här låten, budskapet spelar stor roll. Check it out.


Vad du ser är vad du får

Kan ju absolut inte klaga på den här sommaren, den började bäst och kommer fortsätta vara bäst. Solen skiner i princip varje dag, det är varm och skönt. Har inte vart några större problem alls för allt har gått att lösa. Jag är glad som fan både på insidan pch utsidan så vad finns det att klaga på?

Bild gjord utav Danne! EsMu3


Hemma

Idag så gick jag upp fett tidigt för att åka till stranden, sov hos Sofie inatt så mamma fick ringa och väcka mig när det var dax att åka till stranden vilket var kl.9 imorse. Har precis kommit hem efter att man vart på stranden i flera timmar, det var as nice där. Trevligt sällskap och en massa sol och bad var det som gällde, imorgon kommer det vara samma sak och jag hoppas att det blir mer sol då för idag var det inte så jätte mycket sol eller inte så som det brukar vara. Nu ska jag njuta utav min kalla öl som jag fick av pappa, sätta mig på ballkongen och bara chilla vidare.
Ha det bra så länge!

Vi kallar väl det här för musik

Jag lovade musik tips så här är några jag tycker att ni ska lyssna på!
Och idag är det bara David Guetta som jag kommer tipsa om, ett par låtar som är as bra (Y)

David Guetta - On The Dancefloor (Featuring. Will I Am & Apl De Ap;Ext)
David Guetta - Missing You (Featuring. Novel)
David Guetta - Choose (Featuring. Ne-Yo & Kelly Rowland)
David Guetta - If We Ever (Featuring. Makeba)
David Guetta - 50 Degrees



Louder Than Words

Okej nu är det såhär att jag har i princip blivit helt beroende av David Guetta och hans nya låt Louder Than Words, den är så grymt skön att lyssna på!!
Sov hos Sofie inatt och ska snart träffa henne igen, vet inte vad vi ska göra men det märker vi som sagt. Imorgon är det stranden som gäller med hela familjen plus Krille och hans dotter. Det kommer blir grymt kul, tror vi kommer dra till stranden på söndag också eftersom att det ska bli as varm här i helgen!
Nu ska jag gå och vara social med mamma innan jag ska träffa Sofie och jag kommer nog ge musik tips senare under dagen också. Ha det gött så länge.


Rubrik

Lovade ju musik så jag lägger upp några tips här som jag tycker ni borde lyssna på ;)

David Guetta ,Afrojack - Louder Than Words( feat. Niles Mason, Radio Edit)
Hoffmaestro - Seize The Day
ItaloBrothers - So Small (Manila Remix)
Hoffmaestro - Highway Man
Don Omar - Reggaeton Latino
PH Electro - San Francisco (Ti-Mo Remix Edit)
Trey Songz - Say Aah (Feat. Fabolous)


vad ska jag ha som rubrik?

Nu tycker jag att min mobil ska börja funka, det suger att jag bara kan ta emot samtal och mess men kan inte skicka mess eller ringa någon. Blir riktigt arg faktiskt!!
Idag vaknade jag halv ett, Sofie ringde och väckte mig.. fick inte sova längre än så hehe. Nu sitter jag hos henne och bara chillar, hon väntar på att hennes dörr ska komma för den har vart trasig och fastighets skötaren skulle fixa den så nu behöver man inte höra "jag vill ha min dörr tillbaka" och jag tycker också det är bra att den är tillbaka nu :)
Kommer nog lägga upp musik tips senare idag också, så skriver senare igen.

Peace !

En bra dag!

Idag så vaknade jag ungefär vid 12 för att jag skulle ner på stan och möta Mina, det var riktigt trevligt med henne vi satt på maren och pratadem skrattade och åt glass. Måste säga att hon är en riktigt bra vän och jag är glad över att jag har lärt känna henne! Vi satt på maren ett bra tag faktiskt, sen så gick vi till donken och mötte Sofie och Sara-Linn. Mina gick ungefär vid 4 och jag stannade kvar med Sofie och Sara-Linn på donken, vi gick vidare till Svanströms sen för att Sara-Linn skulle kolla om dom hade någon övningskör skylt där men det hade dom inte. Efter det så blev det röra sig hem, jag och Sofie gick hem till mig och där blev det inte så bra för jag och mamma började små tjaffsa. Så att jag och Sofie gick till henne men där stannade vi inte så länge och gick tillbaka till mig för då var mamma inte hemma, hos mig blev det bara chill framför tvn och jo Sofie simpsons är kul :D
Sen gick vi två ut och bara tog det lungt efter en stund så kom Matilda och gjorde oss sällskap, kan bara tacka för en riktigt trevlig dag/kväll den var lätt värd!

I love you!


Du gör min dag !

Idag har jag inte vart världens bästa på att uppdatera men det beror på att jag först och främst nästan hamnade i 3e världskriget med mamma, det var egentligen mitt eget fel men nu är det löst iaf så det är inget jag behöver ha skuldkänslor över. Efter den händelsen så insåg jag att det var dax att städa rummet så jag var duktig och storstädade hela rummet. När jag väl var klar med det så blev det hem till Sofie och var med henne en stund hos henne, sen gick vi vidare hem till mig. Hon var snäll och lät mig spela vilket jag inte gjort på väldigt länge (a), vi var barnvakt åt min lillebror idag med och det gick jätte bra han var faktiskt lugn hela tiden men det kan nog bero på att han också fick spela idag haha. Laddade hem några filmer idag med (vet olagligt, men ibland får man ju ;)) En av dom jag laddade hem var Dear John som jag och Sofie kollade på, den filmen var riktigt bra faktiskt. För dom som inte har sett den gör det!
Nu har jag i princip precis kommit hem efter att följt Sofie en bit så att hon slapp gå hem själv, vilket jag dessutom inte tillåter för att gå själv i Södertälje på kvällarna aa behöver inte säga så mycket mer än så.

In your eyes.. I lost my place♥

vart är solen?

Jag har precis vaknat, fick sova ut galet mycket idag (kanske t.om lite för mycket). Men det värsta som sker när jag vaknar är att det inte finns någor frukost bröd och jag som är sviin hungrig :'( Nu måste jag sitta och vänta tills mamma kommer hem vilket hon snart gör.
Och jag försöker lägga ner med rökningen, men jag håller på att bli tokig seriöst har inte fått min morgon cigg nu och aa neej förstår inte att man kan bli såhär sur egentligen på att försöka sluta röka! Och inte mer med det...vart är solen idag då? inte är den framme iaf!
Så en jätte bra morgon är det inte just nu, måste försöka att inte tänka på cigg och vill just nu bara att mamma kommer hem som har handlat med sig bröd.
Nu ska jag gå och dricka kaffe hörs senare!

Godnatt

Nej nu kallar sängen på mig asså, är så grymt jävla trött så det finns inte!!
Så godnatt och sov gott♣

Och det är ju så det är !

Varje gång jag ser dig är det som om allting stannar till
och jag vet inte varför
men varje gång jag ser dig känner jag att det enda jag vill
är att komma dig nära
Det är samma sak, varje gång vi ses

Det heter musik va?

30 Seconds To Mars - Hurricane
Lily Allen - Fuck You
Talbi Kweli - Ms. Hill
Ke$ha - Your Love Is My Drug
UB40 - Red Red Wine
Akcent - On & On (Rene Rodrigezz Edit)
Young Money, Lloyd - BedRock
Matt & Kim - Daylight
Johnossi - Man Must Dance
Bubba - Sparxxx - Deliverance
La Roux - Bulletproof (Tiborg Remix)


Koma

Precis ätit middag, är barnvakt nu till lillebrorsan för att mamma ska iväg att träna samma sak imorgon med. Men vad gör man egentligen inte för familjen, man ställer upp liksom.
Sitter och letar låtar nu till tusen för att lägga upp här senare, om ni har musik tips så är det bara att lägga en kommentar så kan jag langa upp den här på bloggen.
Sofie är snäll och kommer över sen också, haha vad va det jag sa jag fick ut dig idag ;D


7 Things

Tycker att jag har vart duktig idag asså, först att jag gick upp klockan 7 i morse för att fixa i ordning min jobb ansökan och mitt CV. När jag fixade klart det så åt jag frukost och gjorde mig i ordning, åkte hem ifrån 09.30 och klockan 10 träffade jag min jobbcoach. Det gick faktiskt bra när jag träffade min jobbcoach, fick en del jobb som jag ska kolla efter och söka på. Så nästa måndag blir det upp lika tidigt igen för då ska jag träffa min jobbcoach igen och se om saker och ting börjar gå åt rätt håll :)
Efter att jag vart där så blev det åka hem till Sofie var där en stund och sen hämtade jag lillebrorsan ifrån fritids. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem så att jag får dra hem till Sofie igen, nu har ju solen börjat komma fram här så ska försöka få ut Sofie också istället för att bara sitta inne.


Bildbevis på att jag faktiskt lagar mat haha

5/7-10

Godmorgon godmorgon.

Klockan är 8 på morgonen och jag är själv chockad över att jag är vaken nu. Men jag var tvungen att gå upp tidigt idag för att klockan 10 så har jag ett möte jag ska gå på, efter det blir det ringa runt lite och fixa andra saker som behövs just nu. Som t.ex söka bostadsbidrag osv.
Senare idag har jag ingen aning om vad jag ska göra men det märks nog :) Som det ser ut just nu så blir det inte stranden iaf, det är för molnigt ute tyvärr.
Men jag slänger iväg ett inlägg senare, ska fixa musik idag också att tipsa er om.
Ha det gött så länge.


2 Timmar!!

Som sagt det blev stranden idag, resan dit var bara heeeeeeelt galen.
Varför den var galen är för att det blev en rundtur runt i princip hela Södertälje för att Sofie tyckte att hon kunde vägen till Malmsjön bättre än mig. Men vem var det som egentligen hade rätt? Jo jag, men nej då vi åkte igenom Geneta, Ronna, Lina Hage och sen var vi på rätt väg till Malmsjön. 2 timmar tog det att cykla ut dit och det är helt aa nej jag vet inte bara för lång tid. När vi väl kommit fram till Malmsjön så drar min mamma och hela gänget där ifrån bara för att vi hade tagit så lång tid på oss att komma fram, för jag hade pratat med mamma nästan 3 timmar innan och sagt att vi kommer ut till stranden. Så det blev att jag och Sofie var där själva men det gjorde inte så mycket :)
När vi skulle hem så fick jag visa vägen hem som tog bara 40-45 min att cykla, för när vi kommit fram till Ronna så visade jag Sofie att det var den vägen vi skulle åkt på från början men hon trodde att hon hittade och visste vägen men så var det inte. Och det där "tror" har jag tröttnat på en hel del nu, "jag tror att vi är på rätt väg nu" haha.
Och när vi kommit till Bårstafältet så blev vägen hem 1000 ggr roligare för att Sofie blev nästan bästa vän med en stolpe, 2 meter innan stolpen så hör man bara ett skrik och jag kollar bakåt för att se vad som händer. Då ser jag Sofie bara flaxa omkring på sin cykel och är väldigt nära på att åka in i stolpen, och det såg så sjukt jävla roligt ut för att cykeln åker åt ett håll och Sofie hittar inte handbromsen (som bara fanns på den cykeln). Jag vek mig utav skratt låg på marken och bara skrattade som fan. Och efter den händelsen berättade hon för mig att under hela vägen hem hade hon glömt bort vart bromsen var vilket gjorde det ännu roligare. Ni skulle nog också tyckt att det var väldigt kul om ni hade vart med och sett det hela :'D
Så det var en hel dag ute och cykla, men dagen var lätt värd till tusen!!

Sol+Strand=bra skiit

Igår var en helt perfekt dag faktiskt, inga konstigheter alls när det gäller den dagen. Brännboll var riktigt kul igår med familj/vänner, visst fick man en hel del gräsfläckar men det går ju bort i tvätten och vad gör man inte för laget haha man måste ju offra sig :P
Sov hos Sofie inatt med och vi vaknade för inte sådär jätte längesen, vi ska strax åka till stranden där resten av folket är och det kommer nog vara nice att åka dit. Bara det att jag måste försöka komma ihåg hur man tog sig till Malmsjön när man cyklar. Önska mig lycka till på den biten haha för det kommer nog behövas!
Langar iväg ett inlägg senare idag, ha det gött så länge :D

Sex On The Beach

Har precis kommit hem efter flera timmar på stranden, har blivit lagom sönder bränd, men man ska inte klaga för man blir snyggt brun sen när det har lagt sig ;)
Ska snart iväg till att spela brännboll/kubb tillsammans med familjen och vänner, det ska bli en massa trevligt.
Tror nog inte att det blir några fler inlägg idag, men man vet ju aldrig haha. Om inte så får ni ha en fortsatt grym dag :D

Peace!

3/7-10

Godmorgon på er.
Vaknade för ungefär 45 minuter sen och har precis ätit frukost, ska till stranden om en stund med mamma och min yngsta lillebror vet ej om det är fler som följer med dit med det märks. Senare idag så ska jag tillsammans med min familj, vänner till familjen och troligtvis Sofie till bårstafältet och spela brännboll, äta gott och ha en trevlig kväll tillsammans. Så den här dagen kommer vara chill chill minst sagt!
Jag tror jag kommer hinna blogga mer här under dagen om inte annat så får jag blogga via mobilen om jag inte skulle ha till gång till data. Så ni får ha en fortsatt trevlig dag :)

Musik:

Rise Against - Prayer Of Refugee
Sherlock Brothers - Stay


Jag saknar pianot :(

Natti

Nu går jag bort från datan, har suttit vid den i allt för många timmar (a)
Så ni får sova så gott för det ska jag göra, och upp tidigt imorgon blir det för då är det stranden som gäller!


Man önskar ju att stranden såg ut såhär i Sverige med -.-'

Picture

Det blev inge spel alls idag, har fastnat här vid datan med trevligt folk på bdb och msn. Ska snart logga in på facebook och se om det har hänt något skoj där :)
Tänkte ta och tacka alla för era kommentarer ni har gett mig idag, så tack så jätte mycket söta läsare :D

funderar på..

att sätta mig och lira lite x-box360, men är inte riktigt säker. Det skulle vara sjukt kul men har man satt sig framför det då blir det lite svårare att ta sig där ifrån. What should i do?

Uppskattar

Jag uppskattar kommentarerna jag får utav er läsare, men skulle uppskatta det ännu mer om ni skrev erat namn lättare att svara till er då och följ gärna bloggen på Bloglovin :) Och det är många som frågar om min ålder väldigt ofta, jag är 19 år thats it liksom.


Kommit hem

Kom hem för ett tag sen, har vart ute med min BMX och jag säger bara fy fan vad kul det var. Alldeles för längesen sist dock, men nu när jag var ute så kändes det som igår när man var ute med BMX:en :)
Ska strax hoppa in i duschen, känner mig inte då fräsch just nu för det är fan ansträngande att hålla på att trixa runt med BMX:en.
En till låt med Pulsedriver: Pictures rekomenderar den STARKT asså!


BMX

Snart ska jag äta middag och efter det ska jag ut med min efterlängtade BMX, ska bara cykla runt och njuta av sommaren med musiken i öronen. Kommer nog vara ute ett bra tag tror jag, och vi får hoppas på att jag inte kommer hem med några brutan armar eller ben för det skulle förstöra hela sommaren!!

Det är väl dax för ny musik nu va?

Okej nu är det allt för längesen jag uppdaterade musiken här känner jag så jag har letat fram en grym artist som har gjort ett nytt album som det ligger skit många sköna låtar på. Och jag tänker lägga upp mina favorit låtar där ifrån, men som sagt rekomenderar egentligen alla låtar på albumet.

PULSEDRIVER (Sequence)

Cambodia
Take U High
Kiss That Sound
Your Spirit Is Shining
I Dominate U

Det är några av mina favoriter på albumet, men jag tycker ni borde höra hela albumet iaf.

RSS 2.0