24 Februari 2011

Idag så blev jag dissad utav min kära flickvän för att hon och hennes vän åkte till Sydpoolen och blev hurtiga. Så jag gick hem till mamma men där var ju ingen hemma så jag hade hela lägenheten för mig själv hehe. Det blev spela musik på högsta volym och jag hoppade runt och sjöng med till alla låtar för fulla muggar (a)
Sen efter det blev det en dusch och sedan vidare ner på stan för att träffa Sofie, Matilda och Robin. Tjejerna skulle köpa present till deras kompis som dom ska till på lördag och fira, efter att dom väl hade handlat så blev det en god lunch/middag på Nancy's :)
När vi kom hem så kollade vi på Dumma Mej och den var sjuuuukt rolig asså hahaha, men som vanligt blev det att jag kollade på filmen själv för att Sofie somnade *SUCK*
Men nu så kollar vi tillsammans på Sexlingar i familjen och det programet är faktiskt jätte bra, tack Sofie som har fått mig att fastna för det! Förut när jag kollade på tv var det bara, Family Guy, Simpsons, How I Met Your Mother men nu är det ingenting sånt längre. Men vad gör man inte för sin flickvän, jag har ju iaf fotbollen kvar :)


Läääängtar

Jag längtar så galet tills på lördag, anledningen till det... Jo det är för att jag och mina 3 närmaste killkompisar ska sitta hos mig och dricka öl och spela poker. Det kan inte bli bättre alltså!
Det bestämdes i Måndags men satan vad jag längtar tills att det blir lördag, men jag är inte ensam alla andra längtar också galet. Haha det är det som är snacket nu mellan oss fyra.
Tjejerna ska iväg så då bestämde vi oss för att göra något :)


Dag 6 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.

Ja en dålig vana det har nog alla tror jag. Min dåliga vana är väl tyvärr att jag är nagelbitare, önskar att jag inte var det. Det har suttit kvar typ hela mitt liv, för att när jag var mindre blev jag mobbad och efter det så har nagelbitandet kommit. Har försökt slutat många gånger men det är svårt. Det är den dåliga vana jag har!

Hemma och är rätt seg

Har vart hemma nu ett tag efter resan till Solna idag. Jag blev så seg efter att ha suttit i bilen et tag och sen väntat på att älsklingen skule bli klar hos läkaren, men jag blev ännu segare av att åka hem sen. Så nu har jag bara suttit och kollat på tv och blivit trött, ska äta om en stund så då hoppas jag att jag får energi för att idag är det ju fotboll: FC Köpenhamn - Chelsea.
Jag ska väl nu bara forsätta chilla och försöka få älsklingen att börja med maten hehe (men jag kommer nog få hjälpa till)

Peace

En dagsresa

Just nu så sitter jag i bilen med svärmor och älsklingen. Det kommer bli en dagsresa fram och tillbaka till Solna för älsklingen ska träffa en doktor. Vi ska egentligen inte vara där förens klockan två, men det är bättre att åka tidigt och komma lite tidigare än att åka sent och missa sin tid. Men förra bilresan vi tre hade tillsammans var ju bara för jävla rolig så vi får se hur det blir idag då haha :) Så idag kommer jag blogga ifrån mobilen men det gör ingenting för inlägg kommer ju iaf. peace så länge.

MUSIK !!

Så där ja här har ni listan :)

  • Lady Gaga - Born This Way
  • Chase & Status ft, Liam Bailey - Blind Faith
  • Rebound! - Psycho
  • Rihanna - Man Down
  • Ulrik Munther - Boys Dont Cry
  • Far East Movement - Like G6
  • Duck Sauce - Barbra Streisand

Hoppas ni gillar det!

Born This Way

Lite seg på att blogga men vad gör det? En hel del saker känns riktigt bra nu, känns som om att saker och ting börjar komma helt på rätt spår igen. Jag har en underbar flickvän/fästmö, jag har underbara vänner och jag har ett jävligt bra liv. Så exakt känns det nu och det kommer inte att ändras!
Idag så ska jag vara med Robin i princip hela dagen vilket kommer bli awesome, har inte träffat honom sedan "förlovningsfesten" så det ser jag fram emot.

Jag hade tänkt att ge er lite musiktips idag för det var ju en evighet sen som jag gav er det, så efter detta inlägg så kommer ett musikinlägg till er :)


Hockey

Här ikväll så har faktiskt jag och älsklingen vart på hockey tillsammans och det var verkligen hur mysigt som helst. Det måste vi göra om! Trots förlust så var det trevligt ändå, vi fick gratisbiljetter utav Sofies pappa vilket var jätte snällt :)
Resultatet blev: Södertälje SK 0-3 Luleå
Så min pappa är nog riktigt glad nu asså, eftersom att han är luleå fan till tusen -.-'
Men något som var rätt komiskt med luleå klacken var att när pucken åkte över plexiglaset så sjöng dom : "satelit satelit ooho som en satelit högt upp i det blå" och det var bara skit töntigt hahahaha!
Nu ska jag fortsätta vara med babe här så bloggar nog imorgon igen.


Pray

Idag har bara vart en slapp dag, har inte gjort så mycket mer än att gå ut med hundarna 2 ggr. Sen har jag bara vart med älsklingen och hennes syster, vi har spelat lite mario på Wii men det slutade vi med rätt snabbt. Efter spelandet blev det något helt annat, en spänd stämning och tårar från olika håll. Som jag skrev på facebbok: "Nu är jag bara så jävla trött på det här, den ena saken efter den andra! Fan när ska det bli bra egentligen?". Och nej det är ingenting mellan mig och Sofie så det behöver ni inte oroa er över, men jag kommer heller inte berätta vad det handlar om. Det är bara en massa saker som händer och jag hoppas verkligen att saker och ting löser sig snart!


Familjen annorlunda

Nu så sitter man i soffan efter en dag som egentligen bara har flugit fram. Jag och älsklingen har vart jätte duktiga idag och har tagit hand en massa papper som ska postas osv. Men det bästa idag är att jag blev väckt på ett jätte mysigt sätt av babe, hon väckte mig med frukost på sängen och en jätte fin bild hon har gjort på oss och lagt till en jätte fin text. I do love her<3 precis innan vi satte oss och kollade på programet så bakade vi mockarutor som blev sviiin goda :D men nu ska jag fortsätta kolla på tv. Peace out you guys

2011-02-13

Idag så blev jag och lilleborsan (Han som är 16 och bor hos sin pappa) bjudna på middag hemma hos mamma, det var verkligen as trevligt att ha hela familjen samlad! Vi fick en jätte god Lasang till middag och glass med kola sås till efterätt :D *MUMS* Efter maten så kollade jag, Fredde och pappa på hockey vilket var mysigt och det bästa var att se Sverige vinna över Finland ;)
Jag pratade med mamma en hel del när jag var där, vi kan verkligen prata om allt och ingenting vilket är jätte skönt med henne. Hon är inte bara min mamma utan också min bästa vän och jag köpte en tidig alla hjärtans dag present till henne också som hon fick av mig idag som hon blev glad över :)
Efter besöket hos mamma så kom jag tillbaka till älsklingen och har är det alltid mys oavsett vad vi än gör, för jag njuter av varje sekund som jag får vara i hennes närhet. Jag älskar henne mer än ord kan beskriva och det kommer jag alltid att göra!
Imorgon är det ju alla hjärtans dag och den kommer nog firas på kvällen för att under dagen har jag och älsklingen en hel del att göra, så vi får se om vi kommer på något mysigt men det behöver vi inte oroa oss för. För att vi kommer alltid på något mysigt :)


Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Det är något som man har tänkt på väldigt mycket!

Om jag fick 1 miljon så skulle jag först hjälpa mina föräldrar och betala av deras lån så att dom slipper allt det. Sen skulle jag lägga undan pengar till mig och Sofie för flytta hemifrån saker och annat viktigt till oss. Sist men inte minst så skulle jag bjuda både min egen familj och Sofie's familj på en skön/varm semester i typ 2 veckor och bjuda dom på allt på den resan dom skulle inte behöva betala för något.
Och skulle pengarna ta slut på det (vilket inte kommer ske) så har jag faktiskt gjort något bra för pengarna!


Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu är ett jobb och sen en lägenhet. Anledningen till det är för att som jag har nämnt flera gånger innan, att jag är så jävla trött på att bara sitta och göra ingenting och sen för att jag så jätte gärna vill flytta hemifrån nu med älsklingen liksom. Alla vill väl börja ett liv ordentligt? Eller iaf jag och jag vet att min älskling också vill börja ett liv ordentligt tillsammans med mig vilket är en jätte stor trygghet för mig att känna också.

Men ja det är iaf det som jag vill ha mer än nåt annat just nu.

Peace.


Wallander

Igår blev det dricka öl och spela poker med Niklas, det var verkligen en as trevlig kväll. Lillebrorsan och hans kompis skulle ha kommit men fick ingen skjuts till tälje, det var dock lite synd men ibland blir det så. Och Fredde varför i helvete åker du till Hölö när du ändå alltid vill åka därifrån direkt?!?!?! En enkel fråga bara hehe.
Nu så ska jag och älsklingen kolla på andra filmen av Wallander, och varför det just blir andra filmen är för att jag är lite seg/efter på att se Wallander filmerna haha.

Peace out.


Snart blir det öl, öl och lite mer öl.

Snart så kommer Niklas hit, han är här om ungefär 15 minuter och du blir det dricka öl och bara snacka :) Jag har ju vart här hemma hos mamma nu sen fyra, blivit bjuden på god mat och haft det hur trevligt som helst verkligen och trevligare kommer kvällen att bli. Senare blir det hem till babe och sova med henne, bara en massa mys!!!
Får se om jag skriver sen igen om ag inte gör det får ni ha en awesome kväll för det ska jag ha.

Peace out.


Flyger iväg som ett pappersflygplan

Ikväll blir det umgås med Niklas, vi ska bara vara hos mig och dricka öl och snacka en massa skit. Anledningen till det är väl också mycket för att Nickepicke fyllde 19 igår :)
Men innan det så blir det vara med älsklingen fram till typ fyra för då ska jag hem och äta middag med familjen och älsklingen ska iväg till sin vän. Jag uppdaterar bloggen senare igen vilket som :)

Peace out, lillevän.


Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.

Ja så var det dax för en punkt till på den här listan då :)

Mina mål: Ja vad ska man säga om dom? Jag har väl en del mål i livet, mitt mål just nu är att jag ska få en fast anställning på ett jobb och sedan kunna flytta till en lägenhet och bygga upp mitt liv tillsammans med Sofie.

Mina drömmar: Hmm, jag passar faktiskt på den för mina drömmar vill jag bara dela med dom som står mig närmast ingen annan.

Mina önskningar: Det är väl lite liknande som på mina mål faktiskt, men jag önskar mest av allt just nu att allt bara ska gå bra så att man får starta sitt egna liv!

Nu är jag riktigt trött

Efter en lång dag i sthlm hos farbror doktorn med älsklingen så är man nu äntligen hemma, vi har inte vart hos doktorn fram tills nu men vi var där i närmare två timmar idag. Och jag kan säga er att jag har en tuffing till flickvän, det hon gjorde idag ojojoj det kan jag lova att jag aldrig kommer utsätta mig själv för. Det var ju inte bara en spruta om man säger så (mer en så kommer ni inte få veta heller!!) Men hon är garanterat tuffare än mig när det kommer till nålar iaf haha :) Efter sjukhus besöket så blev det besök hemma hos sabina med god mat och ett gott sällskap, vi åt tacos ihop och bara pratade om allt och ingenting. Sen fick vi se Sabinas lägenhet och den var verkligen as fin, men inte bara det vi spelade Buzz också vilket var kul heh :D Men nu ska jag bara softa i sängen tror att det blir sova snart också för att jag är helt slut.

Peace out, lillevän.

Min tuffing ♥

En resa till sthlm idag med då

Ja idag blir det en resa till sthlm igen för att älsklingen ska till doktorn och självklart följer jag med henne dit. Den här resan kommer nog gå lite bättre eftersom att vi åker tåg och inte bil haha :)
Men det värsta med den här dagen är att det har snöat igen, fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan säger jag bara!! Jag hatar snö så jävla mycket ni anar inte asså.
Just nu sitter jag och älsklingen och spelar DK på Wii, det går inte så bra för oss för att vi har fastnat på en bana som är helt omöjlig. Man bli så arg haha men ändå kan man inte låta bli att spela de spelet.
Jaja vi åker iaf om 45 min och efter doktorn så blir det hem till Sabina där jag och Sofie blir bjudna på middag idag :)

Peace out, lillevän.


Nu är det dax att gå och lägga sig

Ja idag blev det tre inlägg var av ett var långt så jag tycker att det är en framgång när det gäller bloggandet för min del :)
Men nu ska jag och babe gå och lägga oss, vi ska lägga oss i sängen och prata. Det är faktiskt mysigt vi brukar göra det typ varje kväll och man tröttnar inte!

Men nej hörrni, peace out och godnatt!


Dag 2 – Min favorit årstid och varför.

Ja min favorit årstid är ju självklart sommaren! Och varför? Jo för att det är sol, värme och allmänt chill. Jag älskar att vara ute på sommaren för att man kan sitta i solen med kompisar och älsklingen och bara njuta av vädret som är, sen är ju sommaren inte lika dyster som vintern är för att när vintern är så är solen nästan aldrig framme vilket den är när det är sol.
Men att kort fatta det hela: JAG ÄLSKAR SOMMAREN!!


Vilken resa

Hey you guys!

Ja idag så fick man först ett samtal ifrån mamma som inte alls var så kul att få, S.V du vet att jag finns här om det är något!
Men efter det så åkte jag med Sofie och svärmor upp till Sthlm för att babe skulle till sjukhuset och jag kan lova er att det var den roligaste bilfärden jag har vart med om någonsin. Anledningen till att den blev så rolig var att svärmor hatar att åka i Sthlm och tycker inte om när det blir för mycket bilar och trafik. Så hon hade en gps och den funkade bara bra men den upprepade ett par flertal gånger "om möjligt gör en u-sväng" och svärmor började då pratade med den och sa tyst och ena med det andra, inte bara med gpsen så åkte vi också fel lite grann. Det kanske inte låter så roligt här men jag kan lovar er att det var svin kul haha!
Sen när vi väl kom fram så hade vi åkt bil i en timma och en kvart för att få reda på att älsklingens läkare hade bokat galet fel så vi fick åka hem igen och ska komma tillbaka imorgon istället.
När vi kom hem så var det verkligen känslan "home sweet home" för att man var så trött efter att ha suttit i bilen så länge, men ett plus i kanten var att vi fick McDonalds till middag och hade vi hade en vldigt rolig resa :)

Händelse 1: Jag och Sofie kollade bort i 1 sekund och så hör vi ett vrål som lät såhär: "HELVETE, JAG HAR KÖRT IN PÅ BUSSVÄGEN" och jag och sofie började as garva!

Händelse 2: Vi står typ i en korsning och det är en massa trafik och vi var tvugna att köra och sofie upprepar:
Sofie: Mamma du måste köra nu!
Mari-Anne: Neeej jag vågar inte!
Sofie: Mamma du MÅSTE köra NU!!!!
Mari-Anne: Neeeeeej jag vågar inte!

Händelse 3: Gpsen upprepar "Om möjligt gör en U-sväng", "Observera" (betyder att man kör för fort) och mari-anne skriker: VAD VILL DU NU DÅÅÅ???
Bara för att hon blir panikslagen för att det blir för mycket saker hahaha.


Peace out, lillevän.


Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig



Okej 10 fakta om mig..

1. Jag älskar att spela tv-spel
2. Jag har svårt att säga nej
3. Jag är snusare
4. Jag är rätt känslig
5. Jag har en underbar flickvän
6. Jag är 19 år (20 år i maj)
7. Jag är fruktansvärt klantig
8. Jag har sjukt många smeknamn
9. Jag känner mig naken om jag inte har på mig parfym om dagarna
10. Jag älskar sport

Lista

Hey you guys!

Ja som ni vet är jag sämst på att uppdatera här på bloggen så jag kommer faktiskt tro det eller ej men blogga ifrån en sån här blogg lista så att det ska få mig att blogga oftare. Här är listan:

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – Min favorit årstid och varför.
Dag 3 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 4 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 5 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 6 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 7 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 8 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 9 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 10 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 11 – Någonting jag ångrar.
Dag 12 – Min favorit film.
Dag 13 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 14 – Min favorithögtid.
Dag 15 - En dag jag alltid kommer att minnas.
Dag 16 - Min kärlek.
Dag 17 - Mina föräldrar.
Dag 18 - Om Mig.
Dag 19 - Vad är kärlek?
Dag 20 - Mina syskon.

RSS 2.0