Bilia

Idag så var det första dagen på jobbet och redan efter en dag så stor trivs jag verkligen. Hoppas det blir mer än 2 månader som jag får vara där, för det är iaf minst 2 månader smo jag kommer få stanna och sen troligtvis under sommaren. Så nu är det bara att visa allt man äger och har så man kan hålla tummarna på en fast anställning tillslut.
Idag när jag vaknade så var jag helt dööööd, jag är ju inte dirket van att gå upp halv sju på morgonen plus att idag var det sov morgon. Resten av dagarna är det bara att kliva upp halv 6 och ta tjugo över 6 bussen till jobbet, men jag tror nog jag kommer vänja mig :)
Helt slut är jag så nu ska jag bara lägga mig i sängen och softa!

Peace out.


10 Månader med världens bästa ♥

JAG ÄLSKAR DIG!!




Lite musik tips

  • Chris Brown ft. Justin Bieber - Next to you
  • Bruno Mars - Count on me
  • Far East Movement ft. Ryan Tedder - Rocketeer
  • Jessie J - Do it like a dude
  • Avril Lavigne - What the hell
  • Avril Lavigne - Push
  • Pitbull ft. Jennifer Lopez - On the floor
  • Rihanna - Cheers (drink to that)


En liten hemlighet

Den lilla hemligheten är att Avril Lavigne är en av mina stora idoler faktiskt. Jag älskar i princip alla hennes låtar och tycker att alla har en bra innebörd om man verkligen lyssnar på hennes texter. Och det bästa av allt är ju att nu har släppt ett nytt album, det var allt för längesen hon gjorde ny musik men nu är hennes nya album släppt. Jag har lyssnat på alla låtar i det nya albumet och det finns faktiskt ingen som jag tycker illa om utan tvärtom det finns en massa låtar där jag har blivit helt fäst vid.
Hennes nya album heter Goodbye Lullaby ni kommer hitta de på spotify och om man gillar låtar som handlar om kärlek etc. så kommer ni gilla låtarna som finna på albumet :)






*Suck*

Jag skulle ha tränat idag men så blir det ju absolut inte, för att jag har lyckats dra på mig värsta förkylningen. Jag hatar att vara sjuk det finns seriöst ingenting värre -.- Jag hade ju tur ändå för att min PT är också sjuk så jag behövde inte ringa och säga för dom hann ringa mig innan och säga att det inte gick idag. Så nu blir det bara att vila upp sig innan man får träna igen.
Så idag blir det bara ligga i sängen och kolla på Andra Avenyn med älsklingen, eller bara ligga i sängen och mysa med henne för jag orkar inte göra så mycket mer just nu iaf.

Peace out.


Count on me

Bruno Mars - Count on me


Helt slut

Nu kan jag lova att jag är helt slut i kroppen, jag hade tänkt att bara köra två timmar på gymmet idag och s blev det också. Men det blev två pass på kvällen också haha. Men nu ska jag vila i två dagar och köra ett pass med en personlig tränare på söndag.
Men jag längtar inte efter träningsvärken som kommer att komma imorgon och i övermorgon, men jag står ut..tror jag heh.
Imorgon så vill jag göra något riktigt mysigt med älsklingen, kanske bara mysa hemma eller kanske bio. Vem vet, vem vet :)
Fast nu ska jag släppa datan och bara slappa, och kolla på kalla fakta med babe.

Peace out.

Träning

Nu har jag vart duktig och fixat mig ett gymkort på World Class i Södertälje. Så nu ska jag börja träna intensivt för att nu har jag verkligen motivationen till att börja träna. Jag körde ett pass igår (Combat) och idag körde jag ett annat på (Body Pump) och det är verkligen skit kul!
Nu ska jag försöka få älsklingen att skaffa gymkort så vi kan träna tillsammans :)
Imorgon ska jag träna igen fast då blir de inget pass utan bara köra lite på gymmet :D
Men nu ska jag vara med älsklingen!

Peace out.

Jag funderar, jag vill, men kan jag? Hjälp.

Ja det hela handlar om att jag funderar starkt på att söka till försvarsmakten soldat/sjöman. Viljan finns verkligen men frågan är bara om jag klarar det. Det är en utbildning på 3 månader, är det värt att försöka?

Söndag den 20 Mars 2011

Nu är jag lite glad iaf, här i veckan var jag på en intervju i sthlm och idag fick jag reda på att jag går vidare i en rekrytering här i Södertälje. Nu gäller det bara att hålla tummarna! För jobb skulle verkligen sitta fint, det är verkligen inte kul att sitta hemma om dagarna och göra samma sak varenda dag liksom. Men hade jag inte haft min älskling så tror jag att jag bara hade sovit bort varenda dag och inte orkat söka några jobb, så henne ger jag mycket cred för och ett stort tack för att hon finns i mitt liv ♥
Idag så blir jag och babe bjudna på middag hemma hos mamma vilket kommer bli väldigt mysigt :) Just nu har jag inte så mycket mer att skriva, men vi får se om jag bloggar mer senare då.

Peace out.


Bjuder på en gammal puss bild också :)

Idag känner jag för sån här musik!

  • Skillet - Will you be there
  • Hinder - Lips of an angel
  • Hinder - Better then me
  • Goo Goo Dolls - Iris
  • Daughtry - Tennessee line
  • Daughtry - No surprise
  • Daughtry - Every time you turn around
  • Ulrik Munther - Boys dont cry
  • Skillet - Yours to hold
  • Takida - Reason to cry
  • Takida - The things we owe
  • Takida - Handlake village
  • Takida - Curly sue
  • Bruno Mars - Granade
  • Rebound! - Phsycho

Dag 7 – Bild på mig och mina bästa vänner.




SLUTSPEL !!!

AIK ♥


Britney Spears - Hold It Against Me


Uppdatering, lite om kryssningen och dagen efter ;)

Det blev ingen uppdatering igår för att jag var heeeeeeeeelt slutkörd verkligen. Och anledningen till det är ju för att jag, älsklingen, Robin, Niklas, Christopher, Mickis, Elin och Matilda var på kryssning tillsammans. Det första vi gjorde när vi kom på båten var att dra till Taxfree'n och köpte 2 plattor öl, en Sourz Apple och 6 Smirnoff (det var det jag Niklas och Robin köpte). Så det började vi köra med och tjejerna var på dom med, med sin alkohol. Vi förade i hytten och hade det allmänt trevligt, dock hade vi ingen musik för att man fick tydligen inte ha med sig högtalare på båten och det sa dom när alla stod och trängdes för att komma på båten *IDIOTER*. Men vi fick ha min mobil för den hade bäst ljud och lyssnade där igenom. När alla hade gjort sig klara och blivit något rund om fötterna så drog vi till dansgolvet/baren och där hade vi det as trevligt. Mycket dans blev det med älsklingen och dom andra! När klockan var typ 5 på morgonen så gick vi tillbaka ner i hytten och skulle sova.

På morgonen sen när vi vaknade så var vi helt jävla slut, eller iaf jag och det känns fortfarande i hela min kropp. Jag har verkligen ont i varenda liten kroppsdel, trust me! Jag Robin och Niklas skulle förska ta oss en återställare men det gick inte i asså hahaha. Men när vi hade ätit och vart i Taxfree'n och köpt godis för att ha med oss hem så gick vi till dansgolvet/baren och dar var det i princip lika mycket drag som kvällen innan. Och det var lite bättre musik än vad det var på kvällen men det gör ingenting, där satt vi iaf och lyssnade på musik och blev fest sugna igen men det var bara Matilda och Robin som drack en varsin cider. När dom hade druckit upp så gick vi och tog en fika samtidigt som vi lyssnade på människor som sjöng kareoke (stavning?) och det lät förjävligt hahaha!

Så jag hoppas ni är nöjda med uppdateringen, för jag själv är nöjd. Bilder kommer sen ifrån kryssningen :)

Peace out.

Kryssning

Jahaja, imorgon blir det kryssning! Helt spontant blev detta asså, vi hade ingen aning att vi skulle dit (jag och sofie). Jag och Sofie hade tackat nej ifrån hela första början att följa med, sen så igår fick vi reda på att 3 stycken hade hoppat av och folket ville ha med oss. Så vi åker med på en kryssning som vi inte behövde betala för alls vilket är as nice!
Så imorgon då kör vi gärnet ;)

RSS 2.0