What goes around..Comes around

Idag har det bara vart en chill'n dag, vart med älsklingen hela dagen och vi har vart duktigta vilket vi egentligen är varje dag i princip för att varje gång vi går upp äter vi frukost och så sen så går vi ut en hyffsad lång promenad med hundarna och det är lite cred tycker jag :)
Dagens bästa är att jag fick mina pengar så jag är lagom glad nu och det kommer firas imorgon också när jag kommer bjuda med babe till en kinesisk resturang det är mycket för också att vi två ska göra något själva något som vi inte heller har gjort förut. Så det ser jag fram emot imorgon verkligen!
Idag hade jag tänkt att ge er lite musik tips och det är både gammalt och nytt jag ger (ger musik till er som jag själv tycker är grymt bra!)

Musik

  • Justin Timberlake - Cry me a river
  • Justin Timberlake - What goes around..Comes around
  • Justin Timberlake - My love (Feat. T.I.)
  • Dixie Chicks - Easy silence
  • Cee Lo Green - Fuck you
  • Encore - L'Amour Toujours (Radio Edit)


Idol

Jag och babe sitter och kollar på Idol tillsammans, men nu är det paus. Jag hoppas att det är rätt personer som går vidare alltså Minnah och Daniel för dom gjorde bäst ifrån sig. Men sen påtal om idol jag lackar fan ur för att ticknet.se är en damp hemsida eftersom att det inte funkar alls att boka biljetter inför finalen i sthlm och jag och sofie har prövat allt men ändå funkar det inte och biljetterna är ju inte slutsålda heller så aa ett mysterium kan man kalla det asså!
Blir dock inte några musik tips idag förutom en låt som nyss var på idol, Dixie Chicks - Not ready to make nice.

2010-09-29

Idag är det som sagt 4 månader mellan mig och älskling, så jag har spenderat min dag med henne och vi har bakat bullar tillsammans. Haha känner mig rätt duktig för att det var första gången som jag bakade bullar :) Fast bakat har vi inte bara gjort utan vi har spelat mario kart på wii vilket är förbannat roligt, det är nog det enda som är okej inom kategorin Mario för annars är jag en sån där x-box 360 nörd.
Har precis ätit middag och ska duscha efter detta blogg inlägg och sen blir det vidare till babe, kanske lägger upp musik tips här ikväll eller så blir det senare i veckan!
Men nu ska jag kila, ha det gött så länge.

Peace out

4 Månader <3

Redan 4 månader med älsklingen, kändes som igår när jag bloggade om att det var 3 månader tiden går fort nu asså. Men jag klagar inte för att fler månader kommer det bli med henne♥


Musik musik musik

Tycker det är dax för musik nu:

  • Mohombi - Bumpy Ride
  • Never shout never - Dare4distance
  • Midtown - Let go
  • Michael Feiner feat. Daniel Lindström - Saturday Night (Arno Cost Remix)
  • Cuba Club - Suavemente (Tv dub mix)
  • Tim Berg - Alcoholic (Albin myers remix)
  • J-Son - Far away
  • Deadmau5 - Strobe (Radio edit)

Olika sökningar på google

Är lite lätt uttråkad så jag började söka en massa på google och om man skriver hushålls amoniak ugn ja då kommer detta upp:


Jag tycker det var lite sjukt iaf haha! Sök på ugn så kan det komma upp det med, kul att man hittar konstiga saker när man är uttråkad!

(Rubrik)

Igår blev jävligt nice trots allt, hamnade på krogen med flickvännen och hennes kompisar. Det var verkligen skit trevligt det gör jag gärna om :) Träffade en massa människor där också som jag inte träffat på as länge så det blev verkligen nice igår!
Och idag så har jag bara myst med den bästa, älskar att bara ta det lungt med henne.

Kiss and tell

Jag är lite lagom lätt uttråkad, sitter hemma och lyssnar på musik och dricker min fanta. Min underbaraste är ute med sina tjejkompisar och ska festa loss, så vi får väl se sen senare om jag träffar henne det beror på vilken tid hon ska hem och så. Men troligtvis kommer det bli så att jag möter henne för jag tycker inte om att hon går själv när det är mitt i natten!
Sitter och pratar med en massa på msn och på mess, dom får underhålla mig så att jag inte dör av uttråkning (stavning?) Jag hade tänkt att lägga upp musik tips men har inte hunnit att leta upp någon ny musik, men det kommer antingen komma nu ikväll eller i morgon/början av nästa vecka. Ni får gärna skriva om ni har några låtar att tipsa om för att musik kan man aldrig få nog av :D

Nu är det såhär

Att jag har världens bästa flickvän.
Och vet ni varför?
Det ska jag berätta för er..

Hon är bäst för att:

Hon är världens finaste
Hon får mig att le
Hon får mig att känna mig trygg
Hon får mig att känna mig älskad
För att vi allti
d kan skratta tillsammans
För att hon stöttar mig i många saker
För att hon inte bara är min flickvän utan min bästa vän
För att hon kan ge mig blickar så att hela jag smälter
För att hon ger en sån närhet som inte går att förklara!

Sofie Johansson-Axelsson
Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag som går,
jag vill inte bara leva med dig nu utan jag vill leva med dig resten av mitt liv.
"Är det rätt så är det rätt" och allt är rätt med dig, du är den enda i mina ögon!
För alltid din ♥

Rubrik?

Brist på rubrik, jobbigt när man inte kommer på något men men sånt är livet. Idag har jag som sagt skissat på Niklas tattoo för att han bad mig rita en till honom och jag tror nog den kommer bli riktigt nice när allt är klart, sen har jag bara myst med Sofie hela dagen vi har kollat på idol och så.
Fast det hände en rätt rolig sak också, för att jag har misslyckats många gånger nu med att skrämma henne så kom jag på en as bra idé på hur jag skulle skrämma henne. Men tror ni att det gick eller? Nej självklart inte, för att när jag hade hittat det perfekta gömstället så kommer hon in i rummet och små fnittrar med saft i munnen och då började jag as garva så då förstördes mitt tillfälle till att skrämma henne. Så jag tror nu att jag ska lägga ner det där eftersom att det ALDRIG funkar!
Men nu ska jag fortsätta mysa med henne :)

Sover för länge ibland

Jag vaknade för inte så längesen för att Sofie ringde och väckte mig, hon kom inte in i sin lägenhet för att det var låst och hennes pappa svarade inte på mobilen så då fick hon väcka mig. Jag som sov så jävla gött i hennes säng -.-
Men det kanske var bra ändå att hon väckte mig eftersom att klockan är halv 1, idag ska jag skissa på en bild och fortsätta skriva i min bok för att bda dom sakerna behövs göras. Men annars idag blir det vara med babe och bara ta det lungt (:

Ny design

Som sagt ny design och jag är sjukt nöjd, jag kan bara tacka min underbara älskling som hjälpte mig med det här för att hade jag ens försökt så hade det aldrig funkat. Så tack älskling!

Men annars dagen i sig har vart hysteriskt jävla rolig pga att jag och Sofie vaknade klockan 7 i morse för att hon skulle till läkaren men sen också för att vi bara sov i 2 timmar. Så vi båda är övertrötta som as kan jag lova, vi har skrattat åt allt idag verkligen haha. Men nu är jag så trött så att det svider i ögonen men en stund till ska jag nog klara av att vara vaken. Det blev ju också en hel del klagande över allt tjaffs om de olika partierna men nu har det faktiskt lagt sig eller iaf det som jag har sett, men jag orkar seriöst inte bry mig om det längre för att jag kan inte ändra något och det kan ingen annan heller göra.
Men nu ska jag fortsätta vara med den bästa så langar iväg ett inlägg eller två imorgon.

Peace out.

Kom igen nu för fan ?!?

Asså allt det här med valet har ju spårat ur, det blev ett resultat och det var att moderaterna vann. Jag menar jag personligen gillar det inte men man behöver inte gilla det heller, alla har sina egna åsikter om vilket parti som man själv tycker är bra och man har inte tvingat någan annan att tycka likadant. Som t.ex på facebook där har det totalt spårat, folk börjar bråka med varandra för att dom tycker olika och folk seriöst hatar att SD har kommit in i regeringen men va fan man får finna sig i det. Jag tycker inte illa om SD på så sett jag tycker dom har en hel del frågor som är jävligt bra men tyvärr så är det ett jävligt känsligt ämne för MÅNGA men fan väx upp nu och finn er i detta! Moderaterna kommer styra Sverige dom kommande 4 åren och vi kan inte göra någor åt saken för att det var det svenska folket som röstade fram dom till toppen och det var det svenska folket som röstade dit SD till regeringen, sluta bråka nu och bara lägg ner!!

Moderaterna får fan inte vinna!

Rubriken är min status på facebook och där har det blivit en hel del skrivande och många olika åsikter. Jag håller det jag säger dom blå får fan inte vinna.
Det var en person som skrev att "Dom blåa har räddat oss från krisen är inte de något bra?" mitt svar till den personen var "Vad mer gjorde dom då som var bra? Vad hände med jobben till ungdomarna? Vad hände med det som sa om att det skulle bli bättre? Dom rika kommer bli rikare och dom fattiga kommer bli fattigare det är ju så dom blå ser på saken!"

Valvakan

Idag är det avgörande, vilket parti vinner & vilket parti vinner inte?
Jag hoppas på dom rödgröna för att dom håller mer på oss ungdomar (enligt mig), så resten av kvällen kommer jag sitta med älsklingen och kolla på valvakan och se vilket parti det är som vinner!
Politik är intressant men det kan göra en så arg också, så vi får väl se hur humöret blir sen ikväll när resultatet kommer.

Dumma mej


Ett måste att se!!!

My feelings for you

Låten är jag helt beroende av som jag har som rubrik!

Men det är inte det som jag kommer skriva om nu utan jag hade bara tänkt att skriva att jag har haft en awesome kväll tillsammans med älsklingen och min familj ♥

F R E D A G

Igår var det som sagt hockey som gällde men man hurrade inte speciellt högt faktiskt, det var pinsamt som fan. Tälje förlorade med 1-3 vilket sög, domar'n dömde som ett k*khuvud och tälje spelade fan inte hockey. Förstår inte hur dom kan spela så bra på tränings-matcher men spela som skit när det verkligen gäller?! Aja jag bryr mig inte sådär speciellt mycket, ser fram emot oktober då AIK kommer till tälje och ska spela mot dom för då kommer det bli en rolig match att se på!
Idag är det fredag och den kommer spenderas med älsklingen, vi ska strax gå och hämta min lillebror ifrån fritids sen blir det nog hämta ut hennes klocka som hon har beställt och samtidigt ska jag då passa på och rösta för det har jag inte gjort än och det känns lite onödigt att gå på söndag eftersom att då sa ALLA gå och rösta.
Men nu ska jag lyssna vidare på musik och vänta på att Sofie ska bli klar så att vi kan gå.

Peace out

Fixa musik

Nu ska jag äntligen fixa musik på min ipod har tänkt länge på att göra det men vart för lat för att ta arslet i vagnen och göra det, men nu ska jag sätta mig och fixa i ordning den.
Min dag annars har inte vart så speciell bortsett ifrån att jag och älsklingen sov bort i princip hela dagen vilket var fruktansvärt klantigt haha.
Imorgon ska jag gå på hockey vilket jag ser fram emot för att hockey är bland det bästa som finns, kommer träffa en hel del skönt folk där också (Y)


Älskar min nya t-shirt!!

Musik tips ftw!

Okej idag har jag tänkt att ge en heeeel del musik tips som jag hoppas att ni lyssnar på ;)

Fast det är inte det enda som jag kommer skriva jag kommer ju självklart skriva om min dag, för att idag träffade jag mina saknade vänner Amy och Mikaela det var dock ingen lång stund vi träffades men det ska vi allt se till att ändra på. På den korta tiden vi träffades så hann vi uppdatera varandra på det nya som har hänt nu när vi inte har träffats. Och Amy vi MÅSTE träffas och ta igen allt precis som förut, Mikaela vi MÅSTE snart ta en fika och snacka om allt och ingenting!!
Efter att jag hade träffat dom så träffade jag min älskling och Elin på stan, dom skulle rösta tillsammans men det slutade med att Elin röstade själv för att babe inte vågade?! Jag hade glömt mitt röstkort så jag kunde inte rösta idag men ska göra det imorgon.
Nu ikväll så har jag tittat på Idol med babe vilket har vart massa mys♥

Musik:

• Avicii & Sebastien Drums - My feelings for you
• Stephen Jerzak - She said
• Stephen Jerzak - Cute
• The Script - The man who can't be moved
• The Script - Breakeven
• Rascal Flatts - Bless the broken road



2010-09-13

Idag har det som sagt vart en riktigt höst dag med regn, kallt och mörkt. Var som sagt på möte hos jobbcoachen idag och det gick awesome, sen så kom min älskling ner på stan och gjorde mig sällskap. Jag hittade inget örhänge till min töjning för att dom hade inte i den storleken vilket sög, men istället så handlade jag en " Die brat die " tröja och 3 par nya kallingar haha. Sen blev det hem till den bästa en stund innan hon skulle iväg till bion och jag drog och solade, skulle ha tränat idag men det blev för tajt om tid så jag tränar imorgon istället (Y)
Men nu ska jag kolla på CSI NY och bara softa innan älskling kommer hem ifrån bion.

Peace out.


Höst

Regn, kallt, grått ja det är ju höst nu iaf. Saknar faktiskt värmen något extremt mycket!
Om 1 timma så ska jag ta bussen ner på stan för att träffa min jobbcoach sen efter det får vi se om älsklingen kommer ner på stan och följer med mig till Downtown för att jag måste köpa ett örhänge till min töjning, för det börjar bli extremt jobbigt med "snigeln" nu. Senare är det träning som gäller och efter det troligtvis sola men det beror på hur död jag är efter träningen. Eftersom att älsklingen ska på bio ikväll så kommer jag vara hemma och spela tills hon kommer hem sen blir det bara umgås med henne. För mig finns det ingenting bättre än att vara med henne det kan jag lova!
Men nu ska jag nörda vidare på facebook innan jag ska iväg.

Peace out

Brist på rubrik

Den här dagen har sprungit iväg, vaknade vid 12 för att älsklingen väckte mig men vi somande om och vaknade igen vid kvart över 3 och då kan man ju påstå att hela dagen är borta. Men när jag gick upp och älsklingen låg kvar i sängen så drg jag iväg och solade, det var sjukt skönt att sola haha. Imorgon så ska jag iväg och träna på World Class och det ser jag fram emot för att det är en gratis vecka att träna på där sen får vi väl se om jag kanske införskaffar mig ett gym kort. Men känner att jag kanske borde ta upp träningen igen för att jag har blivit så jävla lat verkligen!!
Men nu så ska jag fortsätta vara med baby så jag skriver igen imorgon, peace out.

Tur dag !

Idag kan jag lova att det är min tur dag, för att efter att jag hade vart och solat så skulle jag åka bussen hem. När jag klev av bussen och skulle gå till affären så hittade jag 1070 kr och det kan man kalla tur haha :D

Hockey

Nu var det lite för längesen jag bloggade!
Jag har precis kommit hem efter att jag familjen och min älskling var och kollade på SSK tränigsmatch emot Linköping. Linköping åkte ju på stryk, 6-1 en rätt bra siffra må jag säga men jag längtar tills nästa vecka när säsongen startar helt för då jävlar är AIK äntligen med efter 8 års väntan. Snart så blir det middag som mamma bjuder på och det blir en as god middag också, hemgjord pizza (Y) Sen senare blir det bara mysa med älskling vilket alltid är lika bäst ♥


You are my drug

Förevigt vi!♥



Enough for me

Idag kom min mamma hem ifrån Grekland och jag har längtat galet efter att hon ska komma hem, men nu är hon det :D Hon hade dessutom en present till mig, jag fick en Ed Hardy keps av henne och jag blev överlycklig när jag fick den haha! Efter att jag vart hemma så drog jag ner till stan och mötte Sofie och Matilda, vi drog till donken och åt lunch tillsammans sen så blev det bara kolla runt på stan och jag införskaffade mig en ny halsduk och ett nytt skärp som älsklingen "tvingade" mig att köpa (a) och jag blev nöjd över dom två sakerna jag köpte för nu har jag införskaffat mig allt som jag behöver. Jag skulle ha träffat Mikaela, Amy och Jennifer men så blev det ju inte, strax innan jag skulle ha träffat dom så blev det inte av för att info över att vi skulle skjuta upp det kom inte fram till mig direkt menmen. Imorgon ska jag träffa Mina iaf vilket är nice har längtat som fan över att fika med henne :D
Men nu ska jag fortsätta mysa med älsklingen så ha de göt. Peace out

Sofie är bäst..eller?

Det beror ju på vad det handlar om, inte att fixa ny design på bloggen iaf haha. Tålamod det har hon inte iaf, ger upp allt för lätt!! Så det vi har gjort här nu ikväll är at vi har kollat på Idol och sen försökt fixa ny design här på min blogg, menar jag kan inte sånt skit är bara glad över att jag kan skriva i bloggen haha men hon gav upp för lätt som sagt. Men utöver det så är faktiskt Sofie bäst!

Hey I know something...You don't

Idag var jag hos tandläkaren och jag hatar seriöst tandläkaren, var tvungen att laga ett hål som jag fått. Och det värsta var ju bedövnings sprutan för när dom gav mig den så sa dom åt mig att slappna av, men det var ju lätt när hela skallen spändes på mig men det gick bra sen ändå. Efter tandläkaren så drog jag till Salem för att hämta mina pengar som på något konstigt sätt hade hamnat där, efter det så drog jag till Södertälje och träffade min älskling. Vi skulle egentligen bara sätta in pengarna på mitt konto inte så mycket mer planerat, men mer blev det för Matilda kom och mötte oss sen Paulina och Joline. Jag skulle köpa nya skor så dom hängde med och när jag prövade skorna så var det 4 tjejer som verkligen stirrade på mig och till en början var tysta men sen kom godkänadet på skorna haha. Sen blev det fika på nancys tillsammans, eller vi hade tänkt fika men det blev mer en lunch tillsammans :) Jag köpte dock inte bara skorna idag utan en ny t-shirt och en jacka som jag också är as nöjd över (Y)

Weak

Idag så har det vart en hel dag spenderad med babe vilket är helt underbart, jag tröttnar aldrig på att vara med henne för att jag vill alltid ha henne nära mig! Här ikväll så satt vi och kollade på Idol vilket var mys och nu sitter vi och bara tar det lungt. Kan ju säga att det fanns en hel del som man tyckte var bra redan nu på Idol som t.ex en tjej som sjöng Weak med Skunk Anansie och bara den låten i sig är grym satt. Babe tycker jag borde söka till Idol nästa år bara för att jag inte gjorde det i år men vi får väl se hur det blir med den saken.
Imorgon så ska jag till tandläkaren och laga mitt hål i tanden vilket jag absolut inte ser fram emot men jag måste verkligen laga det för att det gör så sjukt ont i tanden så önska mig lycka till haha. Sen hoppas jag väl på att min biologiska pappa kommer och lämnar mina pengar som är hos honom helt random helt mysko, men hoppas som sagt att han kommer och lämnar dom till mig för att jag behöver dom!
Men nu så ska jag vara med den bästa, ha det gött Peace out.

<3

Du är allt för mig!♥

A♥S

Idag så har jag vart på möte med min jobbcoach och det gick bara bra, men på vägen ner till stan så var jag hur nära som helst på att bli påkörd! När jag skulle gå över vägen så kollade jag åt båda hållen och det kom ingen bil och jag hörde inte något men så fort jag tog ett kliv ut för att gå över vägen då kom det en bil i en hög hastighet, och jag lovar er jag blev skit rädd för att bilen snuddade mitt ben men hade jag vart ungefär 5 cm till ute på vägen så hade han klippt mig( och nej jag hade inga hörlurar i öronen med musik). Så den händelsen skrämde livet ur mig asså!
Men efter mötet så gick jag till centralen och mötte min älskling, vi gick upp till västergård och vidare hem till mig för att jag skulle hämta posten. Sen vidare hem till henne men det blev vi inte så jätte länge för att hon skulle åka iväg och handla skor och jag gjorde henne sällskap, men skor blev det inte för att tydligen hittade hon inga som var bra tror jag att det var haha.
Men nu sitter vi här hos henne igen och ikväll ska vi bara chilla och kolla på film vilket är nice (Y) Jag älskar henne ♥

Alla har sina gränser

Rubriken säger mycket om inlägget, men det är så. Alla har sina gränser och när det går för långt då borde man fan lägga av, jag borde vara tyst men jag säger det en sista jävla sak oavsett om det är emot mig eller den andra personen då kommer jag expoldera. För som jag skrev på det senaste inlägget det går för långt nu, håll dig på din kant så håller jag mig på min men kliver du över på min kant då får du fan skylla dig själv. Jag har stått ut och sett det DU har gjort utan att säga ett ord men jag lovar dig att snart kommer jag få dig att hålla käften för du ska inte snacka om du inte har något viktigt att säga. För att kasta ur sig skit och andra saker för att göra illa en annan person det är fan inte okej, du har nått min gräns nu så jag hoppas att du håller dig på din kant!

Det går för långt nu!

Min fråga är varför? Varför i helvete ska du ens hålla på? Varför ska du ens blanda dig i någon annans liv? Varför ska du ens komma och förstöra en människa på det sättet som du gör?

En sak är jävligt säker och det är att du har gått för jävla långt nu, du har satt din sista droppe i bägaren nu och det lovar jag dig att du har gjort. Enough is enough !

I was born to tell you I love you

Snart så ska jag hem till min moster tillsammans med pappa och Adrian, vi blir bjudna på middag där (Tacos!!). Tror det kommer bli rätt nice där för att Sussi och hennes barn komer dit också och som man brukar säga släkten är värst så man får se hur mycket skratt det blir idag haha för det brukar alltid bli extremt mycket skratt när man träffar dom.
Just nu så sitter jag serisöt och knarkar She said (låten jag la upp i det tidigare inlägget) den låten är så jävla bra det finns inga ord. Jag tror jag har lyssnat på den om och om igen i typ 1 timme nu och jag tröttnar verkligen inte!

Nya favorit låten!!!!!!


Ibland vore det bra om man tänkte lite längre

Man vet inte ibland inte att man borde tänka lite längre och tänka på konsikvenserna som kan bli om man säger eller gör något. Att vara efterklok är väl bra men man önskar väl att man kunde vara klok just vid det tillfället som det behövs mest, vissa saker ska man inte säga när man är påverkad av alkohol och vissa saker ska väl inte sägas alls. Jag ber om ursäkt som sa det igår men jag tänkte inte steget längre och det blev en hel del konsikvenser på det och jag får väl stå mitt kast. Så förlåt igen!

Nu är det dax för fredags mys

Äntligen fredag! Idag blir det fest tillsammans med älsklingen och en massa vänner vilket jag ser fram emot, eftersom att det är hemma hos P så finns det bara en sak och det är en bra fest med sköna människor right? Ska strax över till älsklingen men tänkte passa på och blogga lite innan eftersom att jag inte har gjort det idag, har inte haft tid för att jag har suttit och skrivit på min bok (Skrivkramp!). Men nu börjar det bli något i boken har skrivit hur mycket som helst och som sagt mitt mål är att den ska bli publicerad innan 2011 är slut och det är mycket kvar att skriva. Men det kommer bli bra vilket som i slutändan :)
Men nu ska jag fixa iordning lite saker ha en fortsatt trevlig dag/kväll för det ska jag se till att ha!

Peace out


Mariekex

Just nu så sitter jag tillsammans med älsklingen i hennes säng och äter mariekex och saft. Och JA barnasinnet finns alltid där! Men det är inte helt okej att hon har fått mig att tycka om bebiskexen men men nu gör jag det och dom är ju nästan beroende framkallande.
HAHA och nyss lyckades hon smula ner hela sängen med hela paketet mariekex, tummen upp på det asså HAHA(Y)

Det går bra nu

Kan ju säga att allt verkligen går bra nu i livet, kärleken, vännerna, familjen och saker utöver det men jag blir ändå lite orolig över att det går så bra som det gör nu för jag vill inte att saker och ting ska krascha. Men jag kommer se till att det inte händer för nu ska jag hålla allt uppe och jag har 1 mål nu som jag ska fullfölja och det är att bli färdig med min bok innan 2011 då ska boken vara helt klar och förhoppningsvis bli publicerad, så det är det enda som jag ska göra nu det är bara att skriva och skriva.

Idag har vart en bra dag

Rubriken säger väl sig själv till en hel del, dagen har vart awesome faktiskt!
Jag sov hos Sofie inatt och det blev att man fick gå upp tidigt för att hon skulle åka till skolan redan vid 7 imorse, medans hon åkte till skolan så gick jag hem. Jag hade tänkt att sätta mig och spela men jag somande med x-box dosan i handen (a) jag sov ungefär i en timme sen fick jag ett mess av Sofie över att jag skulle komma ner på centralen och möta henne för att hon hade lunch men eftersom att solen sken idag så hade ju självklart SL problem idag så jag stog och väntade på henne i 35 minuter ungefär. Men när hon väl kom in till tälje så gick vi till maren och satt där en stund sen så gick jag till mitt möte på arbetsförmedlingen och det mötet gick så grymt jävla bra, det mötet gav mig ny energi till att fixa en massa saker. Så nu ser jag bara framåt på allt, som sagt har en hel del mål och nya planer som jag kommer se till att det fixas!
Dessutom så har jag vart duktig idag och städat hela lägenheten så det är lite cred till mig, brukar inte göra det frivilligt annars haha. Gjorde ett test på aftonbladets hemsida om vilket parti som jag borde rösta på och resultatet blev Pirat-Partiet, kanske borde rösta på dom? Nej jag vet inte det finns en annan som jag ska rösta på tror jag.
Men nu ska jag hjälpa min bror med hans läxa och vänta på att maten ska bli klar, kanske langar iväg ett inlägg senare igen.

Peace out




RSS 2.0