Awesome dag!

Var och såg Eclipse idag med brorsan och fy faaaaaaaan vad bra den var, jag tycker personligen det är den bästa utav dom 3 som nu har gjorts. Tror däremot 4:an kommer vara ännu bättre! Tack bror som bjöd mig på bio, nästa gång bjuder jag dig, jag lovar med ett stort L. Och jag trodde det bara skulle vara det bästa med dagen, men icke sa nicke något gjorde att det blev awesome och det är att det sista studiebidraget kom in på kontot idag. Så vad säger man? Den här dagen är bara bäst :D



Just because

Nu är datan fixad, klarade av det bra som sagt. Fixade nytt virus skydd och tog bort det virus som fanns på datan, du borde vara glad nu Sofie ;)
Men nu väntar jag bara på att min ipod ska ladda klart så att jag kan få stänga av min data, därför passar jag på att skriva ett inlägg nu. Imorgon blir det bio med Fredde (lillebrorsan), han är schysst och bjuder mig på Twilight Saga: Eclipse vilket jag ser fram emot som fan. Har läst alla böcker och sett dom andra två filmerna på premiär dagen. Så ja det kommer bli grymt!
Jag har inte orkat kolla upp musik idag, blev trött efter data fixandet och så. Men dagens låt får iaf bli: Nick Lachey - You're Not Alone

Fixa data

Det är inte okej att fixa data asså, man blir seg utav det och det går så sjuuukt jävla sakta. Har iaf fixat så att alla saker som Sofie hade på sin data finns på mitt extra minne, men nu så har jag fixat ett annat virus program till datan som håller på och gör en scan genom hela datan. Och jag blir chockad att det bara är 1 virus som för tillfället bara har hittats. Håller tummarna på att det bara är det här viruset som är för då blir det som sagt mycket lättare att fixa det.

29/6-10

Gårdagen var minst sagt bäst, jag var först och träffade min jobbcoach och där gick det faktiskt jätte bra. Får hålla tummarna nu på att jag får jobb i Norge, det bästa med det jobbet är att det är 4 dagars vecka så jag kan komma hem på helgerna iaf.
Efter att jag vart på det mötet så drog jag hem till Sofie där vi bara tog det lungt ett tag, efter det så drog vi och handlade och sen vidare till hennes sommarstuga. Det var grymt skönt att bara vara där, lugnt, inge stress och bara allmänt mys.
Vi kom hem för några timmar sen och det första som händer är att hennes data i princip är helt paj, på något sätt så har det lyckats bli virus i den som jag just nu försöker fixa. Men jag passar på att skriva lite nu för att jag håller på att flytta över alla hennes saker på mitt extra minne som jag har. Så jag ska försöka få bort viruset när jag har flyttat över alla hennes saker, önska mig lycka till för det behövs haha.
Musik tips tror jag att jag lägger ut senare beror helt och hållet på hur lång tid det tar att fixa datan som sagt.

Peace out.

Swedish House Mafia

Okej nu ska jag försöka göra mig lika duktig som innan med uppdateringen på bloggen och jag har några låtar att tipsa idag till er hope you like it.
Idag ska jag på möte halv 3 och träffa min jobbcoach så vi får se vad som sägs där, efter det blir det möta upp Sofie och handla lite saker sen dra till hennes sommarstuga. Kommer inte blogga ikväll eller imorgon på dagen, men kanske imorgon kväll. Nu ska jag fortsätta fixa ipoden som ska med senare idag och strax hoppa in i duschen, så ha det gött så länge och lyssna på låtarna jag kommer lägga upp för dom som gillar House/Dance/Club musik kommer gilla dom här låtarna till 110% ;)

Musik:

Swedish House Mafia - Hustle Up
Swedish House Mafia - Feel The Vibe (Til The Morning Comes)
Swedish House Mafia - It's True
Swedish House Mafia - Be Satisfaction
Swedish House Mafia - One (Original Mix)
Swedish House Mafia feat. Laidback Luke - Get Dumb


Bild från midsommar!

Lugnat ner mig

Okej efter ett par timmar efter matchen så har jag lugnat ner mig. Men jag säger ju bara vilken jävla domarskandal asså, det där kommer ta lång tid för mig innan jag släpper det helt och hållet. Sitter just nu hemma hos Sofie med världens huvudvärk som totalt vägrar släppa men jag får hoppas på att den går över snart. Imorgon så ska jag träffa min jobbcoach och vi ska egentligen inte träffas förs den 1 Juli för då börjar vårat kontrakt att gälla, men hon ville träffa mig redan imorgon och ville att jag skulle ha med mig mitt cv och min handlingsplan så jag håller tummarna nu på att jag får ett jobb inom en kort tid.

JÄVLA SKIT

EN STOR JÄVLA DOMARSKANDAL!!!!!!

Det ska vara 2-2

Haha..

"Du är en tönt"...

Så mitt nya smeknamn som jag har fått är Tönten, gulligt av dig Sofie som ger mig det ;)
Om en kvart är det dax för den viktiga matchen i fotbollen, Tyskland-England och England måste vinna!! Jag kommer nog få sitta och kolla på fotbollen själv eftersom att Sofie inte tycker om fotboll så mycket.

Midsommar var en riktigt bra dag btw, var med familjen och vänner till familjen och Sofie var med. En hel lyckad dag med skratt och ett bra umgänge. (Y)




24/6-10

Godmorgon :)

Vet att det var ett bra tag sen jag var "aktiv" på bloggen men som sagt jag har min anledningar till varför jag inte har bloggat också. Sov hos Sofie inatt och vi vaknade för lite mer än en timma sen, vi gick ut med hennes hundar och sen gick vi in och åt frukost tillsammans. Nu så sitter jag och skriver här medans Sofie gör sig i ordning, för jag tyckte vi kunde gå ut eftersom att det är fint väder ute hehe.
Musik tips ska jag verkligen försöka ge er ikväll om jag kommer ihåg, men ska försöka komma ihåg det iaf.

Inte bloggat på hela två dagar...

Jag vet att det har gått två dagar sen jag bloggade och det är inte likt mig. Men nu slänger jag iväg ett inlägg och kanske slänger iväg ett senare också.
Har haft dom två bästa dagarna på länge nu, för den bästa har kommit hem och två veckor är en jävligt lång tid utan dig men nu är du hemma iaf♥
Ikväll blir det barnvakt åt lillebrorsan medans mamma drar iväg och tränar sen blir det troligtvis hem till Sofie. Var på stan med mamma idag också och köpte nya shorts till mig, är väldigt nöjd över dom och dom är as snygga :D
Har för tillfället inge musik tips att ge men det kommer som sagt nog senare idag annars någon annan dag här i veckan.

Life

Idag har det bara blivit en slapp dag hemma, gick en promenad på mamma och lillebrorsan vid lunchtid. Sen blev det hem och mamma bestämde tv kanal och vad blev det då? Jo Kron-prinessans bröllop, det var väl helt okej att kolla på men fruktansvärt lång tråkigt tillslut. Så nu gör jag inte så mycket mer än att jag funderar starkt på att sätta mig att spela, men jag kanske ska vara snäll och göra mamma sällskap eftersom att pappa inte är hemma så kan det vara kul att bara och sitta och pratar med henne. Sånt behövs ibland!

Lycka

Igår blev det alltså fest hos Sofia, det var helt okej fram tills en jävel spydde. Det är inte okej att spy ner nästan ett helt hus inklusive personer!! Jag fick spya på mina byxor och Viktor fick det på sina byxor, jag fick det mesta på mig för att jag hjälpte till att torka upp skiten men jag tycker synd om Viktor som fick i princip hela vaden ner spydd och jag säger ju bara FY FAN VAD ÄCKLIGT DET VAR!
Men nu är jag hemma iaf och har fått duscha. Jag lovade ju musik tips idag också och det kommer jag ge er, men innan jag gör det så vill jag bara säga att jag är världens lyckligaste människa trots det som hände igår. För kvällen avslutades bäst men att prata med världens bästa i telefonen!♥

Musik:

Plan Three - Subrosa
Darius & Finaly Feat. Nicco - Do It All Night
Dinka - Kazantip
Justin Bieber - Overboard
Paramore - Misery Business (Acoustic Version)
Scorpions - Wind Of Change
The All-American Rejects - One More Sad Song

Its never to late

Okej blev ändring i planeringarna, det blir fest idag så att låt tipsen ger jag er imorgon istället. Och ikväll tycker jag att ni ska lyssna på Plan Three's album (Y)
Så ha en fortsatt trevlig kväll för det ska jag se till att ha :)

The All-Amercian Rejects - Swing, Swing
The All-American Rejects - Dance Inside
Håkan Hellström - En Vän Med En Bil
Håkan Hellström - Känn Ingen Sorg För Mig Göteborg
Generation DJ - Love Generation

Brush It Off ♥

And I need you, But then what?
And I leave you, But then what?
Once again I stay here corrected
Thinking it's too soon, To have it all
Hard enoughe to know, What I really want
I start changing with everything arround me
I brush it off.


Efter regn kommer solsken

Hel mysko väder må jag säga, nyss var det regn/hagel och åska. Och nu är det solsken haha wtf?
Aja då är den ingen anledning att deppa längre, för så länge det är bra väder då är humöret på topp.

Man klarar sig inte utan musik

Vad skulle man göra utan musik egentligen? Det funkar inte utan den, vart du än är så finns musik där. Går du in på en stor matbutik finns det musik där, går du in i en liten skitbutik så finns musiken där, går du på stan eller vad som helst så har du alltid musiken där. Jag skulle aldrig klara mig utan musik, hittar ny musik dagligen och jag försöker uppdatera det så gått det går har på bloggen också. Ibland glömmer jag bort det, men då får ni isf påminna mig om att ge tips på musik.
Jag kommer uppdatera musiken senare ikväll, har ingen lust att göra det nu för att det tar sån tid att leta igenom all musik som jag har på min data (a)

Ha de gött så länge.

Skiit väder

Hatar seriöst vädret som är just nu, ingen sol bara regn och rusk. Kul att det börjat åska nu också...HATE IT!
Vart är solen egentligen??? Eller som man brukar säga... Svensk jävla sommar?!

Plan Three

Ett album jag rekomenderar stark: Plan Three - Screaming Our Sins
Det finns inte en enda låt som är dålig på albumet alla är as sköna, och många har grymt bra texter!

En natt kvar

Godmorgon på er.
Nyss vaknat och är fof as trött, vad är problemet? Jag har ju nästan sovit bort hela dagen hah.
Ska strax äta frukost/lunch och sen efter det duscha. Idag ska jag träffat mitt Pucko-barn (Jenna) det var allt för längesen vi träffades så det ska bli awesome (Y)
Jag har en hel del musik tips att dela med mig av idag, så jag kommer börja att lägga upp några nu och så blir det mer senare under dagen.

Musik:

Plan Three - Brush It Off
Plan Three - What Have You Done
The All-American Rejects - Gives You Hell
Markus Krunegård - Jag Är En Vampyr
Paradiso Girls & Lil Jon - Patron Tequila
Rasmus Seebach - Natteravn


Gårdagen

Igår blev det en hastig ändring, till att man täkt att gå och lägga sig till att man åkte ut och tälta. HAHA! Jag var med Felicia, Beckis, Dennis, Oliver, Fredde och den sista snubbe kommer jag inte ihåg namnet på haha förlåt (a)
Det var en helt jävla crazy kväll, blev hämtade från mig och åkte vidare till typ Malmsjön (stavning?!) och när vi var framme så var klockan typ 1 och då fick Felicia för sig att vi skulle leta efter hennes och Beckis öl i skogen som Felicia hade gömt. Och försök leta efter en konsum påse under en gran i en hel jävla skog...det funkar bara inte. Vi letade i lite över en timma sen gav vi upp. Då började vi gå dit vi skulle tälta och när skulle vi slå upp tältet så blev det en jävla utmaning för vi hade ingen lampa för att se vad vi höll på med, men vi lyckades ändå. När vi väl fått upp det där tältet så väntar vi på Fredde och Dennis som hade åkt och hämta bira hos Dennis, när du kom tillbaka så blev det öl heh. Efter ett tag men skratt och prat så kom en snubbe som bodde där i närhet och började skrika som fan på oss och jag lovar han var inte heller nykter. Han tyckte vi skulle hålla käften och fan vet vad, så vi dämpade oss en stund och sen blev det mer skratt och så. När klockan närmat sig tre då kommer snubben ut igen och är påväg mot oss och säger åt oss att hålla käften igen och ber oss flytta på tältet... Så det blev bara att flytta på hela skiten. När vi väl gjort det så la vi oss alla inne i tältet, ingen kunde direkt sova och alla var i princip övertrötta så ni kan ju räkna ut själva hur det blev..jo bara as garv hela tiden. Jag kan ju säga att det var en jävligt rolig natt fast ingen sömn, jo lite sömn typ 45 min sen så bad jag Felicia köra hem mig och jag kom hem halv åtta i morse därav ett sånt segt inlägg idag för att jag har sovit fram tills nu typ.
Och bara så ni vet har jag skiiiiiiiiiiiiit ont i mitt knä har haft det i flera dagar nu :((



Pistonhead en öl som är skit god som bara finns nu under sommaren!




Right now

Just nu så sitter jag och pappa och spelar NHL-10 på xbox 360 elite som jag har xD, det är fett kul mycket skratt är det här...plus ett par glas vin därav blir det mycket roligare :D
Var tvungen att skriv amin as roliga kväll haha. Tv-spel är kul säg ingenting annat :O!!!!!




Always

Sitter framför datan, tänker, lyssnar på musik och bara softar. Var duktig idag och gjorde middag till hela familjen, det blev kött med ruusti och sallad.. As gott blev det iaf :) Är verkligen svin trött idag, gick ju som sagt upp lika tidigt idag som igår. Försöker få tankarna på rätt bana men just nu så är det bara det med England som skriker i mitt huvud.
Men men vad ska man göra, tänka rätt är det som behövs..frågan är bara hur? Haha nog om det nu, för nu ska jag vara glad och inte förvirrad :D

Musik:

Aerosmith - Crazy
Aerosmith - I Dont Wanna Miss A Thing
Bon Jovi - Always
Bon Jovi - Livin' On A Prayer
Guns N' Roses - Dont Cry

Kände för bara lugna låtar eftersom att jag bara sitter och softar, så tänkte att jag kunde dela med mig.

Nu är det dax för musik ;)

Okej sommaren är här nu, stek hett ute har legat i solen en stund lyckas bränna mig ( I Like ). Så jag tänker tipsa en del party/sommar låtar ;)

Musik:

Alex Sayz feat. Evi - Hate To Love
Yolanda Be Cool - We No Speak Americano
Basic Element - I'll Never Let You Know
Basic Element - Touch You Right Now
Baby Alice - Pi
ñ
a Colada Boy (The Perez Brothers Remix)
Alex Sayz - Shame On Me
Black Eyed Peas - I Gotta Feeling
Sean Kingston - Me Love


Södertälje/Maren, skönt att bara sitta här på sommaren (:

What to do?

Va fan ska jag göra? Har en sån stor beslutsångest, i mitten av Juli ska jag ha bestämmt mig om jag stannar i Sverige eller om jag åker till England och jobbar i 3 månader. Oh shiit vet fan inte vad jag ska göra!!

16/6-10

Klockan är kvart över åtta på morgonen och jag är vaken lika tidigt idag som jag var igår, för att idag är det ett till möte jag ska gå på kockan tio. Ett möte som är om jobb utomlands, så det ska bli intressant att gå dit (ligger mer bakom det till varför det blir mer intressant, men det kan jag nämna senare).
Annars idag ska jag nog inte göra så mycket, eftersom att det är sol ute så kanske det blir sitta i solen. Men som sagt vi får se vad som händer.
Kommer ge musik tips senare också, och som jag har sagt tidigare ge mig gärna tips också om ni har :)
Dagens låt: Bon Jovi - Bed Of Roses

Musiken idag

Idag hade jag tänkt mig en nostalgi tripp på musik att ge som tips :)

Musik:

Michael Jackson - Human Nature
Fall Out Boy - Thanks For The Memories
Bullet For My Valentine - Tears Don't Fall
Bullet For My Valentine - All These Things I Hate
Avril Lavinge - Complicated
Guns N' Roses - Welcome To The Jungle
Guns N' Roses - Paradise City
Guns N' Roses - November Rain

Ny Gaddning

7 gaddningen nu och jag är svin nöjd!!
Det blev ändring i sista minuten, kommer ta stjänor över halsen nästa gång (svårt att föklara hur det kommer se ut) så det blev på höger underarm istället ;)


Ny dag nya tag

Godmorgon på er.

Just nu sitter jag och äter frukost och bara njuter av den härliga sommar känslan som äntligen har kommit tillbaka efter allt regn och rusk. Uppe tidigt idag för att klockan 10.15 är det ett informations möte som jag måste gå till på arbetsförmedlingen. Efter mötet kommer jag nog mest bara ta det lungt, men klockan 17.00 då är det dax för gaddningen och ni anar inte hur mycket jag längtar. Visst det kommer nog göra väldigt ont eftersom att det är på halsen jag kommer göra gaddningen, men vill man vara fin får man väl lida pin..right?
Men nu ska jag fortsätta äta min frukost här, skrier ett inlägg senare.
Peace Out.


Längtar!!

Längtar galet mycket tills imorgon när jag ska gadda mig !!! :D

We Live For The Music

Musik:

Avril Lavinge - When You're Gone
Spencer And Hill - Cool (Afrojack Remic)
Skillet - Rebirthing
Infected Mushroom - Cities Of The Future
Dj Fura - Power
Showtek - We Live For The Music


Duktigt

Nu har jag vart duktig och vart på arbetsförmedlingen och skrivit in mig där, så som det ser ut nu så kan jag redan ha fixat ett jobb inom de närmaste 3 månaderna kan t.om vara så att man kan få jobb utomlands...AWESOME!
Men nu ska jag inte ha för stora förhoppningar heller, får göra som jag brukar göra alltså ta dagen som den kommer. Har bokat tid nu också för att tattuera mig, byter ställe det kommer nog bli halsen istället (tycker det är svin snyggt), imorgon klockan 17.00 då jävlar ;)
Pratade med Sofie i telefonen nyss, saknar dig som fan tycker det är dax att du kommer hem nu! Och grattis igen på 19 års dagen, nu är du faktiskt lika gammal som mig haha.


14/6-10

Klockan är strax halv 11, kunde inte sova så jag gick upp ungefär kvart i 10. Har kollat runt lite på datan, klätt på mig kläder och snart är det dax för frukost/lunch. Ungefär vid 1 så ska jag ner på stan och möta mamma, vi ska ner till arbetsförmedlingen vilket jag nämnde igår på bloggen också. Jag tror det kommer bli rätt segt att stå där för att dom är inte snabba dom som arbetar där. Men jag längtar redan galet tills vi ska till House Of Pain för jag vill bara boka min tid och gadda mig, ska ta med mig båda bilderna jag ritat och se vad han kan göra för snyggt utav det. Vart jag ska ha min gaddning kommer bli en påbyggnad på den jag har på min vänster underarm, för jag kommer göra hel min vänster under arm..gaah vill bara göra den nu haha!
Kommer lägga upp musik tips senare under dagen här också, kanske ni har något att se fram emot ;)


Det här är min gaddning som jag ska bygga på.

Här är bilden jag ritat som påbyggnad ! Men den kommer inte bli så
stor utan jag kommer be honom rita om den på något snyggt sätt.

Grattis Sofie !

Grattis på födelsedagen sötnos♥

Kronan

Idag har det var en softar dag till tusen, har absolut inte gjort någonting alls än att bara tagit det lungt. Hatar vädret som är just nu 3 dagar med regn säger bara en sak FUCK IT! Början på "lov" och det är regn, inte direkt så att man ställer sig och hoppar av glädje -.-
Imorgon så blir det upp rätt tidigt för att jag ska till arbetsförmedlingen och skriva in mig där, sen blir det gå på stan med mamma för att vi ska till House Of Pain och boka tid inför min gaddning :D:D:D♥


Svar på tal!!

Det är inte jag som är den som är sjuk, kan inte kalla någon för sjuk som har ett liv och en kärlek som är obeskrivlig. Så ge dig nu hörru!!

Música

Okej lite ny musik nu då ;)

Musik:

Axwell - I Found U
Axwell - Leave The World Behind
Bob Sinclar - World Hold On (Axwell Remix)
Laurent Wolf - No Stress (Club Mix)
Busy Signal - Da Style Deh
Daniele Papini - Hidden Source
Kurd Maverick - Blue Monday (Vandalism Dub Mix)
Chuckie & LMFAO - Let The Bass Kick In Miami Bitch (MYNC I'm Richmond Bitch Remix)




Släkten är värst ;)

Igår så var jag och firade min kära kusin på hennes student mottagning där var det hur trevligt som helst, fint folk och bara en massa trevligheter. Efter det så blev det åka hem till min moster och fira hennes födelsedag, där var det inte bara trevligt utan det var svin kul också haha. Vi grillade på en elgrill som hon hade, och det komiska utav det hela var att Kim (min kusin) lyckades fan få den där grillen plus köttet att börja brinna..hahaha hur lyckas man egentligen? Sen efter maten, så blev det vin/öl och en massa snacks och ett trevligt sällskap. Jag fick vara DJ en stund också, tur att släkten tycker om musiken man spelar. Självklart kom det önskemål på låtar och så :) Sen ville Kim vara DJ en stund, han visade mig ett par sköna låtar som jag kommer tipsa er om här också.
Så min dag igår, jaa den var lätt värd (Y)






I♥U

Jag älskar dig mer än vad ord kan beskriva

音乐

Några tips nu då ;)
Lägg en kommentar på vad ni tycker om musiken.

Musik:

Movetown - Girl You Know It's True (Original Mix)
Parachute - The Mess I Made
Ahmir - Come Back
Claude Kelly - No Choice
Christopher Wilde - Hero
Mark 'Oh - Scatman
2XLC - Pulse
Rupee (Popso Jamz) - Tempted To Touch


7 dagar kvar nu vah?

Jag hoppas dom här resterande 7 dagarna går snabbt för att jag saknar dig som in åt helvete ♥

I will never say never

För ett tag sen loggade jag in på facebook och fick ett chattmedelande utav en person som gav mig tips på en låt att lägga upp på bloggen, det visade sig att hon gillade min blogg och läser den annars hade hon aldrig gett mig ett tips att lägga upp här. Tack säger jag bara för att det gillas att folk gillar min blogg :D

Så tipset jag fick utav henne var: Jay Kay - Princess
Och jag kommer själv lägga upp fler tips till er här under dagen !

Pusspåer

Morgon morgon

Klockan är 10.30 och jag sitter och är nästan halvt nyvaken, jag har vart vaken sen 10 och det brukar jag aldrig vara på en lördag...vad har hänt?? : O
Nej men det är väl bra antar jag, sitter och kollar runt på jobb just nu vilket är ett måste. Men sen så fixar jag också i ordning min mosters mp3 för hon behövde ny musik på den hahah och eftersom att jag har en hel del musik på min data så kom hon och bad mig om hjälp. :)
Senare idag blir det åka till min kusin som också tog studenten samma dag som mig men hon har sin mottagning idag, sen efter det blir det åka till min moster som fyller år idag. Sen har jag inga mer planer alls för dagen..tror jag, det märker vi iaf.

Dagens låt: Justin Bieber - Never Say Never


Caution! May become hot

Okej det var ett tag sen jag la upp musik tips, så jag passar på och lägger upp ett par stycken till er nu. Hoppas ni gillart !!

Musik:

Andrew Landon - We Could Be In Love
Soul T & Pia - The Cube (Hardforze Remix)
James Morrison - Wonderful World
John Mayer - Who Says
Maskinen - Bränner
Mayday Parade - I Swear This Time I Mean It
Mayday Parade - Kids In Love
Jeremih - Birthday Sex
Silverstein - Already Dead
Silverstein - Your Sword Vs. My Dagger
Skillet - The Older I Get
Hinder - Lips Of An Angel
Dj Tiesto - Adagio For Strings
P. Diddy Feat. Keyshia Cole - Last Night
Ron Pope - Fireflies
The Red Jumpsuit Apparatus - Waiting





Stuck in the moment with you

Jag saknar dig ! ♥

Skalman

Andra dagen efter studenten, inte lika sliten men inte helt återställd. Har fått tillbaka min röst lite grann nu också, men kroppen den gör fan ondare nu efter två dagar som sagt blåmärken överallt och verkligen alla gör ont. Men nu ska jag inte klaga, för nu är det dax att söka jobb som bara den och fixa det bara ta dagen som den kommer och inte stressa. Den 27 Juni jobbar man ju på Peace and Love festivalen så på så sätt är ju sommaren räddad men det är fortfarande till att söka ett heltids jobb.

Haha nu har det kommit upp ännu fler bilder från studenten och det enda jag kan säga är att det är CRAZY asså! Vill bara spola tillbaka till glädjen och allt från studenten!



ESMU 3 ÄR DOM BÄSTA♥

Trötter

Är fof helt sänkt i kroppen, hela jag är totalt sönder och min röst haha den ska vi inte prata om för att jag kan inte prata irl satt ;P
Amy kommer hit ikväll, bästa vännen♥ Vi ska nog bara softa för jag behöver inge mer alkohol idag eller på ett bra tag så allt jag bara vill göra är att hålla mig nykter för jag fick min skära del igår som sagt. Men vet ni vad??....Det var lätt värt det så skiter egentligen i hur jag mår idag!


Bilderna från studenten !

Fy fan vad jag är bra!

















Powernap




En dag att minnas till tusen!!

©

Kan ju börja med att skriva, FY FAN VA GRYMT DET VAR IGÅR!!! Seriöst den bästa dagen i mitt liv!
Kunde inte önska mig en bättre dag en studenten asså, lagom full hahaha nej, blev svin full men jag kommer ihåg min student iaf och det är det viktigaste. Oh jag vill bara spola tillbaka tiden, när vi stog på flaket det var så jävla awesome.
Många tårar blev det efter att vi hade sprungit ut när man träffade familjen, tårar av glädje och stolthet verkligen för studenten tar man bara en gång i livet.
Bilder kommer komma upp senare idag, och jag kan ju säga att idag mår jag så jävla dåligt så det finns inte. Ingen röst, skrapsår på hakan, blåmärken överallt, mitt nyckelben är mer fuckat och min fotled ska vi inte heller snacka om men all den smärtan jag har nu är så jävla värd för jag ångrar ingenting från igår för att det som sagt var BÄST!
I student present fick jag ett par svin snygga Ed Hardy skor utav min kusin, en tattuering av min familj, och sen andra saker jag inte orkar rabbla upp.
På kvällen så drog jag hem till min klass kompis som hade som en studentskiva fast hemma hos sig, det var grymt mycket folk, grymt bra musik och ett grymt bra umgänge tack för kvällen Erik!
Idag så var det den absolut sista dagen i skolan, vi hade avslutning först i aulan med 2orna och 3orna sen efter det hade vi en avslutning bara med klassen då vi fick våra betyg. Det var väldigt jobbigt att gå där ifrån för första gången på 3 år men det beror på att vi sa hej då till alla och då kan jag lova att det inte gick att sluta gråta tårarna bara forsade ner för kinderna. Så nu sitter jag hemma och har en massa återblickar ifrån igår, men det värsta av allt är att man är arbetslös nu haha det suger som fan. Men det löser sig alltid ändå så det var min student och dagen efter som sagt bilder kommer senare under dagen.


STUDENTEN !!!!!!!

FÖR ATT IDAG TAR JAG STUDENTEN.... FY FAN VAD JAG ÄR BRA !!


Mindre än 12 timmar kvar

Nu är det knappt 12 timmar kvar innan firandet börjar för studenten, för klockan 7 imorgon bitti är det champange frukost som gäller ;D
Detta är nog det sista inlägget jag skriver idag, det beror dels på att jag måste gå upp klockan 6 imorgon så mycket sömn behövs inför en hel dag med firande.
Börjar känna i nerverna att snart smäller det, men nervös är jag inte bara utan jag är SVIN TAGGAD TILLS IMORGON.
Så imorgon bitti kanske jag slänger iväg ett inlägg, för mer än 1 inlägg lär det inte bli imorgon tyvärr. Men jag lovar att ni som läser min blogg klarar er med bara ett inlägg haha.

Så puss på er så länge !



Pepp

Laurent Wolf - Walk The Line


1 DAG KVAR !

Hey you guys.

Igår var en riktigt lyckad kväll på sista måltiden, mycket skratt, mycket dansande och lagom med alkohol (blev alltså inte full haha). Alla peppade galet till studenten som är imorgon, kan ju bara säga att SAAAATTTTAAAAAN vad jag längtar nu asså jag kan ju knappt sitta stilla haha.
Så idag blir det bara party musik och bygga upp peppet ännu mer tills imorgon, jag kommer ge ett par tips låtar som jag tycker är sköna som fan att tagga till ;)

Musik:

The Pussycat Dolls - When I Grow Up
Beenie Man - Walk Out
Lady Gaga - Paparazzi
LMFAO - I'm In Miami Bitch
R Kelly - Ignition Remix
Starsplash - Hardstyle
The Pussycat Dolls - Jai Ho! (You Are My Destiny)
Usher - OMG


Bild från igår :)


Snart så..

Så nu har man gjort sig i ordning inför sista måltiden, ska gå om ungefär 20 minuter så jag pssar på att skriva ett inlägg då.
Hade mer tänkt att lägga upp lite mer musik tips som blir mina sista tips för idag, kanske skriver ett inlägg till när jag kommer hem beror helt och hållet på hur sent det blir.

Musik:

All Time Low - Weightless
All Time Low - Break Your Little Heart
Hellogoodbye - All Of Your Love
Infected Mushroom - Vicious Delicious
Infected Mushroom - Heavy Weight


Såhär kommer jag gå på sista måltiden, är det okej?!

Sista måltiden

Om ca. 3 timmar är det dax för sista måltiden, absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig men något hittar jag väl säkert. Mamma har precis fixat mitt studentplakat och som sagt haha jag vill inte veta vad det är för bild asså, men det märker jag på onsdag.
Fan 2 dagar kvar nu till studenten och jag taggar redan galet mycket, usch vad gryyymt det kommer bli på onsdag.

Iaf två bilder från gnesta dagen i lördags


Jag och bästa vännen♥


Jag och Emma♥


Musica

Musik:

3OH!3 (feat. Katy Perry) - Starstrukk
Chipmunk (feat. Esmée Denters) - Until You Were Gone
Daddy Yankee - Descontrol
Freemasons (feat. Amanda Wilson) - Watchin (Motivo Hi-Lectro Edit)
Global Deejays (feat. Rozalla) - Everybody's Free
Honorebel (feat. Pitbull & Jump Smokers) - Now You See It ( Radio Edit)
Livvi Franc (feat. Pitbull) - Now I'm That Bitch Part II



7/6-10

Idag mår jag kanske lite bättre än igår men ändå så mår jag fof lika dåligt haha. Har ondare i nyckelbenet och i axeln dock, men orkar inte åka till sjukhuset och kolla det sparar hellre typ 300 hundra än kastar ut det på sjukhuset, tar ju ändå studenten på onsdag och dom pengarna behövs då haha.

Var på skolan och tömde mitt skåp och lämande in böckerna och det kändes så jävla bra och lämna in dom för nu behöver jag aldrig mer hämta ut dom :D:D !!
Senare idag är det sista måltiden på Torekällberget tillsammans med alla treor i skolan, så ska softa tills dess. Kanske åka till Sthlm det beror på och det märks om man gör det.

Grattis Matilda på 19 års dagen !♥


Sådär ser det ut över min axel, och vad jag vet ska det inte se ut så?!

Singing forever young

Sveriges national dag idag som alla vet (haha ville bara säga det).

Nej idag som sagt mår man BAJS dåligt minst sagt, har så jävla ont i hela kroppen. Mitt nyckelben är seriöst helt fuckat, blåmärken lite här och var, skrapsår på vänster arm. Ehm jaa...jag vet inte vad som har hänt iaf.
Dagen blev spenderad för det mesta på stan och sen i västergård en stund (Y) Men nu sitter jag hemma och funderar starkt på att gå och sova för jag är så jävla slut i kroppen.

Musik:

The Used - I'm a fake
Sherlock Brothers -  Stay
K'NAAN - Wavin' Flag (Coca Cola® Celebration Mix)


Bakis like hell

Igår var det ju som sagt gnesta dagen, trevligt sällskap hade man. Jag och Amy gick till marknaden och köpte remmar som Amy ville ha, vi gick tillsammans med min lillebror och hans polare Oliver. Sen efter att vi hade gått runt där en stund så drog Amy hem för att fixa sig och jag stannade kvar med brorsan och oliver. Men sen drog jag till Amy och vi åkte vidare till Fillan där Emma också var, vi grillade och drack öl/cider och lyssnade på bra musik. Det var riktigt trevligt där! Efter det så blev det åka vidare till erika och alla som var där kommer jag inte ihåg namnet på men där var det också sjukt trevligt. Vi hade tänkt att ta taxi ifrån erika men det blev istället att vi gick, och jag lovar det var fan ingen liten bit vi gick heller. Och när vi gick och skulle över en äng, jag och Amy gick först och det gick bara bra men efter att vi gått halva vägen ser vi att det står kor där och båda blev rädda Haha. Amy puttade fram mig och sa att jag skulle gå först, men jag totalt vägrade det då istället blev det att vi tog sats och sprang över. Och jag lovar dom där kossorna blev mer rädda för oss än vi för dom Hahaha! När vi kommit fram till gnesta efter en väldigt lång promenad så träffade vi resten av folket och umgicks med dom, vi drog till tivolit och åkte en massa karuseller (Y) så den här dagen blev lätt värd!<3

Gnesta dagen !

Idag vaknade man av ett samtal ifrån sofie typ kvart i elva. Gick upp klädde på mig och drog hem till henne, var med henne en stund eftersom att hon åker till turkiet idag. Sen blev det ner på stan med mamma och Amy, mamma beställde plakatet till min student Haha lite orolig över vilken bild hon har tagit. Sen efter det blev det åka till gnesta och här sitter man nu, gnesta dagen = krök (right Amy?). Så det blir en hel dag här får se om man sover kvar eller tar sista tåget hem. Två veckor är en väldigt lång tid ! Sakna dig kommer jag göra som en tok iaf<3

Love

Idag var man i skolan till 11 ungefär, vi fikade tillsammans med klassen och fixade i ordning våra lakan som ska sitta på flaket. Fy fan vad jag längtar nu till studenten, det är helt obeskrivligt, fick ju inte en mindre känlsa när jag var på stan med Sofie och såg alla dom som tar studenten idag. Bara glädjen, flaket, musiken allt gjorde bara så att jag längtar ännu mer. Men snart så, på onsdag då jävlar !!
Och jag tror nog att den här helgen kommer gå allt för snabbt så att det snart redan är måndag.
Fick tillbaka mina sång uppgifter idag också som min sång lärare rättat, galet skönt med ett VG och två G på uppgifterna (NÖJD).
Idag har jag inte mycket planerat, blir väl nog bara softa hemma, känner att det var allt för längesen jag spelade x-box360, haha kanske låter som en nörd men tv-spel är as kul ;D

Musik:

Travie McCoy feat. Bruno Mars - Billionaire
Colby O'Donis - Under My Nose
Secondhand Serenade - Stay Close, Don't Go
The Red Jumpsuit Apparatus - Justify


Bjuder på en gammal bild också


Touch and go

Det har inte blivit så många inlägg nu på senaste, men det gör inte så mycket för att jag har haft fullt upp med en massa bra saker så behöver inte förklara mig till varför jag inte bloggat så mycket ;)

Igår tog Sofie som sagt studenten, grattis igen sötnos. Åkte till tumba för att se när hon springer ut, trodde inte jag skulle hinna göra det men jag hann i tid ändå. Det var riktigt härligt att se den glädjen hon hade verkligen, träffade hennes familj där också var med dom medans Sofie sprang fram och tillbaka hehe. Sen blev det vidare till Sofie'ssommar stuga där hon hade sin mottagning, men jag och hennes familj åkte när hon var på flaket och hoppade runt. Vi fixade i ordning det som behövdes fixas innan alla gäster kom och innan Sofie kom. Jag tycker det blev en värd dag och det hoppas jag också att du tycker Sofie :D

Idag där emot så är man lagom trött, vaknade klockan 13.00 och det visade sig att man sovit bort hela dagen. Men det gör inte så mycket, det tog ett bra tag innan Sofie blev människa igen hahahaha. (förlåt (a)) Nu är hon det iaf, fast nu packar hon sin resväska och springer runt och letar saker till det, bara för att hon åker till Turkiet på lördag och är borta i 2 veckor, I'm gonna miss you!


2/6-10

Idag har jag vart med på drakbåtsrodden, och jag måste säga fan vad bra min klass är!! Det är inte lätt att hålla takten i en drak båt men vi lyckades och vi har den bästa tiden i våran skola, så vi har salgit rekordet där ;D Vi var utklädda som sjömän hela klassen och vi var nog dom som var mest taggade också, eller aa vi hörde mest. Bilder kommer komma upp senare!
Nu har jag precis gjort mig i ordning, ska snart röra mig till Tumba för Sofie tar studenten idag, GRATTIS TILL HENNE!♥


@ Sofie

Förra inlägget jag skrev var bara för att få ur mig min ilska jag hade och har inombords. 
Men nu ligger jag i Sofie's säng och kollar på medans hon stressar runt som faaaan, kan ju säga att hon har en hel del saker att göra just nu bara för att hon tar studenten imorgon. Och jag vet inte hur många gånger hon har frågat mig vad det är hon ska göra, minnet är på topp! ;) Och hennes mobil går stup i ett, tror vi har bytt nu får hon känna på hur det känns och få sms som en tok haha. Men det är lite synd om henne att hon springer runt o förlorar minnet, försöker hjälpa så gott jag kan iaf. Haha men söt är du trotts att du springer runt som du gör just nu :D♥


Hatar mobbare.

Just nu är jag fylld av ilska, för att min bror som är 7 år blir retad i skolan. Han är 7 år och vill inte gå till skolan, inte konstigt att han inte vill eftersom att han blir retad liksom. Men hur fan kan man reta en person som bara är barnet? Snälla ge mig ett riktigt jävla bra svar på det så kanske jag förstår det. Sen är det inte bara det min mammas bästa vännina hennes dotter är 8 år och blir retad i skolan, och det värsta av allt är att dom som retar henne är 3 år äldre!!!! Jag menar WTF, hur kan man göra så? Finns det inga människor med vett i skallen, det är ju också bara barnet och har flera år kvar i skolan att gå. Inte konstigt att min bror eller hon inte vill gå till skolan längre, inte kosntigt att dom gnäller över at dom har ont i magen. Det skulle jag också ha, jag har själv gått igenom det där men för mig tog det lång tid innan det slutade och jag tycker inte att någon ska behöva gå igenom mobbning i sitt liv oavsett om det är i skolan eller om det är utanför skolan. Vem vill att personer ska skratta åt en när man byter om på idrotten, vem vill höra att man är ful osv när man är 7-8 år gammal? Man vill inte höra det då och man vill inte höra det som äldre heller. Ohhh blir så jävla arg bara!
Om ni tycker att det jag skriver är fel aa säg det då, men jag personligen tycker inte att det är fel! Men jag hatar mobbare, känslokalla jävla personer som tror att dom är bättre genom att trycka ner en annan människa, ohhh väx upp!!!

STOPPA MOBBNINGEN!!!


En shopping dag med mamma

Hey you guys.

Idag vaknade man upp hos Sofie, vi som skulle gått upp senaste 9 haha tjena du det blev 10 istället :)
Drog upp till skolan och lämnade pengar till Elin, på skolan träffade jag också muppgänget, Amy, Jennifer och Mikaela you know i love you guys. Sen blev det ner på stan och möta mamma, vi handlade mina studentkläder idag... ÄR FETT NÖJD :D:D Efter att jag och mamma sprungit runt i affärerna så blev det äta på Nancy's med mammsen, dagen vart fett lyckad iaf. Jag och mamma kom på att vi måste börja spendera mer tid tillsammans bara vi två haha det är bara för att båda glömmer bort det ibland. Men när vi väl umgås såhär då finns det inget bättre, Love you mom♥

Musik:

Gorillaz - DARE
The Real Booty Babes - Played-A-Live (Radio Mix)
Mr. Evil - Shake It Up
Load Crew - The Moon Landing (Varto Trance Mix)
Beenie Man - Walk Out


Så detta är de jag kommer ha på studenten awesome !!


RSS 2.0