Mösspåtagning/Valborg

Dagen är grym än så länge och den har börjat bra, och kommer nog fortsätta vara ännu bättre. Hade som sagt mösspåtagning idag, så sjukt grymt verkligen. Finns inga ord, vi hade först en tävling på morgonen fram till tolv ungefär. Tävlingen i skolan handlade om vilken klass som kunde samla in mest saker p ålistan vi hade fått i varje klass. Och det var inte lite saker, tror det var över 100 saker/frågor man skulle göra. Resultatet får vi nästa vecka om vilka som vunnit, priset är att klassen som vinner går gratis på sista måltiden. Självklart har ju redan ESMU3 vunnit ;) måste ju hålla traditionen i liv, musik har ju vunnit i alla andra år så vi kan ju inte bryta den. Och nu är det bara 25 skoldagar kvar till studenten, UNDERBART!!!

Nu sitter jag hos Sofie och hon springer runt mest och säger "vad ska jag ha på mig?", förstår inte tjejer och problemet med kläder haha. Senare ikväll blir det hem till Erika, grilla & dricka. Massa chill helt enkelt, ännu senare ikväll ja det kan jag inte direckt svara på vad som händer utan det märks.

Puss på den här dagen helt enkelt !!

Världens bästa Sofie gästbloggar ♥

Jag älskar dig Alex Karlsson <33 ♥

Nu är det liksom såhär..

Att jag sitter hos Sofie, äter godis, lyssnar på musik, inne på facebook och dricker redbull. Bättre än så kan det ju just nu inte bli! Och dagen i sig har vart as bra med, slutade tidigt drog hem till muppen själv. Sen så drog vi ner på stan och käkade på Nancy's och jaa idag igen, man tröttnar aldrig haha. Och hur jag har vart idag ska vi inte prata om, har vart på ett sånt där flippat humör drivit om allt och nästan alla, drygat som fan. Men jag fick ju Sofie att börja as garva iaf så det tror jag nog är ett plus i kanten haha!
Och jag har börjat peppa as mycket för imorgon, satan i gatan MÖSSPÅTAGNING för faaaaaan + Valbrog och träffa underbart folk.<3

Men nu ska jag inte skriva mera, kanske kommer ett inlägg senare...vem vet vem vet?!
Btw, det åskar ute..det är lite mysigt sådär haha :D

Vad ska man säga?

Time to move on right? Ja det är så jag tycker också, ingen idé att ödsla mer tid på vissa saker än vad som behövs. Inge mer depp eller mer sånt, glädje är det som behövs nu eftersom att imorgon är det mösspåtagning och snart studenten.

Favorite Girl

För att vara ledig idag så var man ju duktig vilket som, gick upp runt 7 imorse. Men jag ska inte direkt tacka mig själv för det, ska nog tacka Sofie för det plus att jag inte hade så mycket mer val eftersom att hon skulle till skolan och jag sov där. Men det var chill ändå, jag gick ju upp men om jag var pigg det kan man ju ta en annan dag haha.
Åkte med henne till Tumba också, mycket för att jag skulle till Salem och hämta lite saker. Och självklart så strulade SL idag med, är det något som är ovanligt? Nej inte direkt, skulle förvåna mig om det gick 1 vecka utan att SL strulade till det. Så att ta sig till Tumba tog inte så kort tid, utan längre än beräknat. När vi väl var framme ja då drog hon till skolan och jag vidare till bussen mot Salem. Hämtade sakerna vilket gick fruktansvärt snabbt, varför stanna längre än vad som behövs egentligen? Det känns bara onödigt.
Tog bussen tillbaka till Tumba och åkte till Södertälje igen, men ja det var ju förseningar där med on the way home. Efter att man äntligen fått kliva av tåget så drog jag in till stan och åt, en as bra frukost/lunch. Nancys for the win haha, liten kyckling sallad (Y)
Sen när jag hade tänkt att röra mig hem så stöter jag på Beda, och det var för längesen jag träffade henne. Tror nästan att det var runt 3-4 år sen, hon har vart saknad och det var sjukt trevligt att träffa henne verkligen !!


Tänker på dig !

Sofie är bäst !

Rubriken var dock inte min idé men den passar nog in rätt bra nu, efter att haft en awesome dag så kom dock en svacka. Men den svackan är borta nu, för Sofie räddade mig!
Just nu ligger jag as skönt i hennes säng och jag lovar det är fanimig den skönaste sängen :D
Har gett ett nytt löfte om bloggen till henne nu iaf, ska försöka komma igång lika mycket som jag var förut när jag bloggade... Så värt ett försök är det.
Men dagen lär ju avslutas grymt eftersom att jag är här, kan ju inte bli bättre tror jag?! Bättre än att sitta hemma och nöta på saker o ting i huvudet. Kan jag lika gärna komma hit och vara en glad person som jag alltid brukar vara annars. Tänker inte deppa ihop något mer nu, det är nog med det. Ställa sig på båda benen och inte falla igen, det är mitt mål nu och jag kommer nå det målet också.
Men är glad över att man träffa massa bra folk på stan idag också, och jag peppar galet inför Fredag. Dels för att det är mösspåtagning, valborg, troligtvis Nykvarn med klassen, sen vidare till Erika girl.

And i think thats all for me today.

Collide

Kan dagen har bli bättre än vad den redan är? Hmm, ja det är frågan och det märker man nog sen :)
Sov hos Sofie igår, inget som direkt var planerat utan båda två bara somna när vi kolla på film haha. Så jag kom i tid till skolan idag och kan inte mer annat än tacka Sofie för det ;) Drog till skolan och hade 1 lektion så som det ser ut på Tisdagar, riktigt chill det. Efter skolan så mötte jag Sofie igen och vi drog ner på stan och bara chillade, och varje gång vi är...satan vad tiden går fort. Vi var på stan ett bra tag, träffade lite folk där nere också, spelade ingen roll vart man vände sig så var det någon man kände där. Hmm var det mötesplatsen #1 på stan idag eller?
Men jag kom inte hem tomhänt iaf, införskaffade mig ett par nya skor som är as snygga vilket innebär en riktigt nöjd Karlsson!!


Sofie's Inkompitenta ordförråd

Sitter hos Sofie nu och har kommit fram till att hennes ordförråd inte alls är stort, och då menar jag inte alls stort. Det består utav ca. 11 ord/meningar, så nu är målet att försöka lära henne andra ord!

- Asså
- Seriöst
- Tönt
- Typ
- Gud/OMG/Herregud
- Gud vad du är dum
- Söt
- Äckel
- Va?
- Precis
- Faktiskt


Som ni ser, det är inte stort ;)
Lite komiskt trotts allt. Men älskar henne ändå <3




Softa läget !!

Okej okej, kan det bli bättre väder eller? Nej tror inte det, värmen börjar komma 14 grader i solen och just nu så är allt så gryyymt soft!
Slutat för dagen, det kallar jag helt perfekt på en dag som den här. Det som saknas nu är väl en kall öl på uteserveringen ;) Det skulle verkligen inte sitta fel.

Godmorgon godmorgon.

Usch vad jag hatar måndagar, eller rättaresagt hatar alla dagarna måndag-torsdag för det är skit dagar i skolan och det går såå segt.
Och vad gör jag uppe nu? Det är fanimig inte likt mig att vara vaken klocak 07.59 och dessutom äta frukost, men nu har jag gjort det och jag är fortfarande lika chockad.
Har en riktigt sjukt seg dag i skolan idag, börjar om 20 min och slutar 17.10 -.- fy fan säger jag bara!!!
Det blir ingen träning idag alls heller och det suger ju... Bara för att man lyckats bli förkyld och på köpet allergi tummen upp för det right? NOT.

Nu ska jag röra mig till skolan...


(Dit vill jag flytta!!!!)

Down to earth

So we fight through the hurt
And we cry
And we live and we learn
And we try

So it's up to you and it's up to me
That we meet in the middle
On our way back down to earth


Rubriker är fan inte det lättaste att komma på!!!

Nu sitter jag här framför datan igen, är det något ovanligt? Njaee inte direkt.
Dagen har vart riktigt skön, vart duktigt nästan hela dagen eller jaa jag har iaf inte vart speciellt lat hela dagen det är mer sant.
Träffa Sofie senare under dagen, det var soft soft. Vi gick en promenad som vi gör rätt ofta, fan vad vi är duktiga haha :D Sen så drog vi hem till mig, och det var ju inte speciellt spännande mer än att mamma lyckades fixa virus i sin data som jag var tvungen att hjälpa henne med. Det tog ju sin lilla tid men jag kirrade det ändå, sen drog jag och Sofie vidare hem till henne där jag då skulle hjälpa henne med att installera Microsoft Office för att hennes laggar. Men tror du det funka? Nej självklart inte, ingen data har dirket tyckt om mig idag och Sofies data måste verkligen HATAT mig.
Så nu tänker jag bara sitta här vid min data som iaf älskar mig och kolla runt lite på facebook och så tillsammans med jordgubbsglass och cola mmhmmh!!!


Förlåt!

Jag menar mitt förlåt när jag säger det, önskar jag kunde få det ogjort verkligen!

Ibland hatar man sig själv något enormt mycket vilket jag gör just nu, fan att man inte kan använda sitt huvud lite extra när man väl behöver det. Men det är svårt att tänka före efter, det är inte lätt alls. Önskar jag alltid kunde vara smart och välja dom smarta vägarna, men jag är inte så smart. Jag ber om ursäkt till tusen mer än så kan jag inte göra tyvär. :(


Trött..

Efter att man kommit hem rätt sent igår, och lyckades ändå komma upp för att träna så ger jag mig själv nästan ett plus i kanten för det. För det är något som inte är vanligt när det gäller mig eftersom att jag är latmasken själv haha!
Hatar verkligen att vara allergisk, finns absolut inget värre. Så fan ta björk och allt sånt för det gör bara att man inte kan andas -.-
Nu ska jag ta och gå ut för att träffa Sofie (Y)
Skriver mycket möjligt senare, peace out.

Film=bäst!

Dagen spenderad med en icke bakfull Sofie, hehe (kanske inte). Bara softat och kolla på film, kan det bli bättre? Nej tror inte det direkt. Sett på filmerna The beach och 12 Rounds, två frymt bra filmer och jag rekomenderar dom starkt.
Resterande del av tiden har det bara vart musik lyssnade och slapp framför datan (Y), "Jag är för lat för att orka göra något annat" inte citerat ifrån min sida ;)
Börjar bli trött i ögat, men det blir man ju varje kväll så det var inte någon direkt nyhet, right?

Lifehouse - It it what it is

Smärtsam träningsvärk

I'm in pain...och jag skyler på träningen ifrån igår!
Men man känner ju att man gjorde något på gymmet igår i alla fall, så det är ju positivt det hehe.
Imorgon är det också träning som gäller, heh man försöker ligga på topp..haha NOT! Idag blir det bara film och chill hos Sofie (Y)
Skriver kanske senare, det märks..

Ta kärlek, ge kärlek.. kasta inte bort kärleken när den finns där hos dig.


Träning

Precis kommit hem efter ett 2 timmar på gymmet, as skönt att träna verkligen.
Snart dax för mat sen fixa några filmer till morgondagen :) Senare blir det nog bara ta det lungt, fram tills 2 ungefär då sticker jag hem ifrån heh.

I'm overboard and I need your love
Pull me up
I can't swim on my own
Its to much
Feels like I'm drowning without your love
So throw yourself out to me
My life saver
Life saver

Grymt bra låt, eller iaf jag älskar texten i den!

In ThA ScHoOoL

Sitter i skolan and its SUCKS, allt suger just nu eller i alla fall allt som har med skolan att göra.
Slutar om ungefär en kvart, den första/sista och den enda lektionen idag. Börjar tio i tio slutar kvart över elva, lyx fredag? Självklart :D
Inte direkt den roligaste lektionen, sitta och jämföra manligt och kvinnligt språk. Men men vad ska man göra, bara göra klart allt eftersom att det inte alls är långt kvar tills studenten hehe.

Händer inte så mycket mer idag, bara chilla! Det finns fan inget bättre än att bara chilla om dagarna, palla stressen liksom. Därför är man som mig en l a t m a s k haha. Ta dagen som den kommer och sluta stressa runt så mycket, ett tips bara.

Snabbt inlägg.

Eftersom att jag har ett löfte att hålla så får det bli ett kort snabbt inlägg idag.
Inte mycket hänt idag förutom en fuckt up seg dag i skolan, bara hål i fleeeeeeera timmar. It's SUCKS!
Men dagen har ändå rullat på och blivit bättre under timmarna som gått.

Och en sak, fuck vad jag hatar att vara allergisk emot mycket, hjälper ju inte med att det har snöat/regnat i två dagar nu. Slår till med täppt näsa och snorig som ett as bara för att björk och gräs börjar /växa/slå ut. Hela jag ser ju nästan sönder pundad ut varje morgon, och det är I N T E okej!!!
Nu back to Jeff Dunham, finns inget roligare än att kolla på hans shower. Peanut är bara bäst HAHA<3

Natt inlägg

Precis kommit hem, sitter och tänker vilket jag absolut hatar men ingenting jag kan göra åt dock.
Har ju lovat Sofie nu att vara aktiv i min blogg, so i will give it a try!

Längtar ju så grymt galet mycket till studenten nu, finns inga ord som kan ge ut alla ord och meningar till att beskriva längtan. Och den blev ju absolut inte mindre efter att jag fick studentmössan och alla dom sakerna. Nästa fredag då det också är valborg, så är det mösspåtagning och det känns så grymt. Man har tjatat om studenten i flera år och nu så är det nästan bara en månad kvar. Pretty A W E S O M E dude!

Nej nu ska jag sova, så here we go bloggandet får vi se om det blir lika aktivt haha.

Hockey kväll @ sofies house

Ny blogg som sagt, mer daglig uppdatering nu då om min "roliga" vardag. Intressant?

Skola idag, egentligen en helt värdelös dag, börja nio sluta tio. Helt ovärt som sagt, under dagen kom Amy över och vi kollade på Jeff Dunham. Haha inget bättre finns att kolla på, alltid lika kul och det spelar ingen roll över vilket humör man är på.
Senare blev det av till Sofie där jag då blev övertalad att skaffa mig en mer seriös blogg och medans hon då hjälpte mig med den kollade jag på hockey (pretty awesome).

Så ja nu får jag väl försöka vara seriös med den här bloggen heh!

RSS 2.0